9R 440Трактор

  • Макс. мощност на двигателя 484 к.с. (356 kW) (ECE-R120)
  • 13,6 л. двигател с 6 цилиндъра
  • 20,9 т и 3,912 m колесна база
  • Окачване HydraCushion на предния мост и седалка ActiveSeat II за първокласно комфортно возене, предлагани като опционално оборудване

Несравнима универсалност

Насладете се на изключителна мощност в най-гъвкавия ѝ вид. Тази здрава универсална машина се предлага с максимална мощност до 691 к.с. Двигателят JD14 може да се похвали с непоколебима надеждност и подобрена горивна ефективност, а 9R предава цялата тази мощност направо на земята. Опционалното окачване на предния мост HydraCushion™ елиминира прескачането на мощността, така че няма да се налага да връщате газта, когато стигнете предела.

Характеристики

Да разгледаме някои от отделните характеристики, които са част от многогодишния опит със серия 9R, който ви очаква.

Ефективна мощност и предаване

Ефективна мощност и предаване

Възползвайте се от пълната надеждност и отлична икономия на гориво на нашия 13,6-литров двигател JD14 и ефективно управлявайте мощността и до 2954 Nm въртящ момент с трансмисия e18™.

Кабина от серия 9 – любимото ви място

Кабина от серия 9 – любимото ви място

Насладете се на изключителна кабина, включваща G5Plus CommandCenter™ и множество функции за комфорт, като 6,5” радио с цифров сензорен дисплей с интеграция с Apple CarPlay и Android Auto, звукова система 6.1 и ActiveSeat™ II с функция за вентилация и масаж на седалката като опция

Автоматизация от следващо ниво

Автоматизация от следващо ниво

Постигнете безпрецедентни нива на производителност чрез нашия базов AutoTrac, приложения с променлива норма (VRA), контрол на секциите и разширени лицензи като AutoTrac™ Turn Automation, AutoTrac™ Implement Guidance Passive, AutoPath™, MachineSync и споделяне на данни в полето (In-Field Data Sharing).