8R 410Трактор

  • 443 к.с. (326 kW) максимална мощност (ECE-R120) + 15 к.с. (11 kW) с ИУМ
  • 9,0 l двигател с 6 цилиндъра
  • 13,8 t и 3 050 m колесна база
  • Нова, по-голяма и по-комфортна CommandView кабина с ново ниво на видимост
First in Reliability

ПОВЕЧЕ С ПО-МАЛКО

Трансмисията eAutoPowr™, която се предлага за моделите 370 и 410 на трактори 8R, 8RT и 8RX, има опростен дизайн с по-малко сложни части. Сменихме хидромодулите с електрически компоненти, за да постигнем максимална производителност, надеждност и комфорт.

Характеризира се с безчеткови електромотори-генератори с течно охлаждане и без необходимост от поддръжка. Използването на електрически компоненти вместо хидромодули опростява дизайна, повишава ефективността, намалява износващите се части и удължава експлоатационния живот на трансмисията.

МАКСИМАЛНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

МАКСИМАЛНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

eAutoPowr™ е най-универсалната и мощна опция в трансмисиите от серия 8, обединявайки ефективността на AutoPowr™ с мощността на e23™. Гладко превключване чрез силови полупроводникови електронни елементи осигурява мигновен въртящ момент за най-плавното возене дори и в най-предизвикателните приложения.

Електрическото стартиране осигурява незабавна мощност и въртящ момент, което позволява по-бързи, по-плавни промени в посоката и точни скорости на движение на бавен ход, благодарение на използването на електромотори вместо хидромодули.

МАКСИМАЛЕН КОМФОРТ

МАКСИМАЛЕН КОМФОРТ

С помощта на интерфейса CommandPRO™, идентичен с AutoPowr™, eAutoPowr™ предлага всички известни функции за комфорт на CommandPRO и лесна настройка чрез дисплея G5Plus CommandCenter™. Електромоторите намаляват шума в кабината с 23% в сравнение с хидромодулите.

ГЕНЕРИРАНЕ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКА ЕНЕРГИЯ

ГЕНЕРИРАНЕ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКА ЕНЕРГИЯ

eAutoPowr позволява да започнете с до100 kW 480 V AC за външни консуматори чрез опционален контакт по земеделски стандарт (AEF). Тази електрическа мощност може да се използва например за задвижване на осите на прикачен инвентар. Осите с електрическо задвижване осигуряват значително подобрение на сцеплението, намаляват буксуването и спестяват използването на баластни тежести. Това позволява по-висока производителност чрез използване на инвентар с много по-голяма работна ширина за постигане на по-ниски разходи за торене на хектар и по-добра защита на почвата.

Гласове от полето

„Шумът в кабината е по-тих, отколкото сме свикнали при сегашния ни трактор от серия 8R“
Кристиан Сомърлунд, JSJ-Agro, Дания

Професионалистите, които вече са се запознали с eAutoPowr™, са развълнувани. Убедете се сами.

компромиси

Краят на компромисите с налягането на гумите

Правилното налягане в гумите е от решаващо значение за оптимизиране на работата на трактора и за поддържане на доброто състояние на почвата. Централната система за напомпване на гумите (CTIS) на John Deere ви позволява да го регулирате бързо и с лекота чрез натискане на бутон: бързо и удобно надуване и изпускане на въздуха от кабината – превключване между полеви и транспортен режим.

Серия 8R. Неудържими

НЕУДЪРЖИМА МОЩ

Серията 8R е идеалният избор, ако се нуждаете от универсална машина, която се справя превъзходно на полето и на пътя. 8R предлага най-добрата комбинация от теглителна сила, ниска цена за притежание и цялостна производителност. Смелият дизайн на тракторите от серия 8R/RT/RX заявява техните основни качества: теглителна сила, която не спира пред нищо и технология, която стимулира развитието на съвременното земеделие.

Трактор 8r

КОМФОРТ ПРИ ШОФИРАНЕ

Овладяването на мощността на тракторите от серия 8R е лесно с новия джойстик CommandPRO и неговите 11 програмируеми бутона. Това е перфектният операторски интерфейс, който прави всеки работен ден по-удобен и продуктивен.

Толкова много пространство, толкова малко шум – такъв лукс. Страст към детайлите. Добре дошли в новата кабина на 8R, по-голяма и по-удобна от всякога.

8R 410 Трактор

ПЛЪЗНЕТЕ, ЗА ДА ЗАВЪРТИТЕ

Вътрешен изглед на кабината

ПЛЪЗНЕТЕ, ЗА ДА ЗАВЪРТИТЕ