8R 340Трактор

  • 374 к.с. (275 kW) максимална мощност (ECE-R120) + 14 к.с. (10 kW) IPM
  • 9,0 l двигател с 6 цилиндъра
  • 13,8 t и 3 050 m колесна база
  • Нова, по-голяма и по-комфортна CommandView кабина с ново ниво на видимост; нов джойстик CommandPRO с до 11 програмируеми бутони
компромиси

Краят на компромисите с налягането на гумите

Правилното налягане в гумите е от решаващо значение за оптимизиране на работата на трактора и за поддържане на доброто състояние на почвата. Централната система за напомпване на гумите (CTIS) на John Deere ви позволява да го регулирате бързо и с лекота чрез натискане на бутон: бързо и удобно надуване и изпускане на въздуха от кабината – превключване между полеви и транспортен режим.

Серия 8R. Неудържими

НЕУДЪРЖИМА МОЩ

Серията 8R е идеалният избор, ако се нуждаете от универсална машина, която се справя превъзходно на полето и на пътя. 8R предлага най-добрата комбинация от теглителна сила, ниска цена за притежание и цялостна производителност. Смелият дизайн на тракторите от серия 8R/RT/RX заявява техните основни качества: теглителна сила, която не спира пред нищо и технология, която стимулира развитието на съвременното земеделие.

Трактор 8r

КОМФОРТ ПРИ ШОФИРАНЕ

Овладяването на мощността на тракторите от серия 8R е лесно с новия джойстик CommandPRO и неговите 11 програмируеми бутона. Това е перфектният операторски интерфейс, който прави всеки работен ден по-удобен и продуктивен.

Толкова много пространство, толкова малко шум – такъв лукс. Страст към детайлите. Добре дошли в новата кабина на 8R, по-голяма и по-удобна от всякога.

8R 340 Трактор

ПЛЪЗНЕТЕ, ЗА ДА ЗАВЪРТИТЕ

Вътрешен изглед на кабината

ПЛЪЗНЕТЕ, ЗА ДА ЗАВЪРТИТЕ