Филтри

Филтри

Филтрите на John Deere са необходимо допълнение към нашите първокласни сервизни течности. Те са доказали своята работа при защитата на оборудването от вредни частици, навлизащи в системата, като същевременно удължават живота на машините.

Ние сме конструирали филтрите, като сме използвали висококачествена среда, която може да улови частици с размер една пета от дебелината на човешки косъм! Ще бъдете сигурни с тях и с по-дългите интервали на техническо обслужване и цялостната по-добра защита.

Разширяване на всичкиСвиване на всичко

Маслени филтри

Маслени филтри

Маслените филтри John Deere са конструирани от експерти, за да улавят частици като пръст и други замърсители, преди те да замърсят двигателя. Замърсеното масло ще ви забави, ще доведе до по-ниска производителност и по-кратки инвервали на техническо обслужване. Ето защо филтрите John Deere се изпитват, за да се гарантира, че улавят по-добре прахта в сравнение с по-нискокачествени филтри.

Когато мислите за маслените филтри, не забравяйте следното:

 • Ако филтрите няма достатъчен капацитет за задържане на замърсяванията, замърсеното масло ще започне да "заобикаля" филтъра, преди настъпването на интервала за смяната му.
 • Шунтирането на филтъра ще пропусне замърсявания в двигателя, което ще доведе ненужно износване.

Предимства:

 • Равните прегъвки и разстоянието между средините гарантират още по-добро филтриране за по-добра обща защита без пропуски.
 • Спиралната и кримпваната централна тръба добавя здравина, за да предотврати деформиране на филтърния елемент и допускане на нежелани частици в системата.
 • Гумените гарнитури уплътняват по-добре от пластмасовите гарнитури, използвани в конкурентни филтри.

Горивни филтри

Горивни филтри

Горивни филтри John Deere

За горивото водата е враг номер едно. Ето защо, горивните филтри на John Deere са разработени не само да не пропускат водата, но и да я отблъскват. Нашите филтри имат филтърен елемент със специално покритие, което държи водата навън, предотвратява образуването на ръжда и размножаване на микроби, което би довело до влошаване на горивото и до лош разход на гориво.

Предимства:

 • Стегнатите гънки и равномерно разположеният филтърен елемент осигуряват висока способност за улавяне на вода и прахови частици, преди те да влошат горивото.
 • Филтърният елемент със специално покритие отблъсква водата и не допуска навлизането ѝ в горивото, което може да се случи при филтърен елемент без покритие.
 • Здравото уплътнение между филтърния елемент и корпуса му не допуска навлизането на нефилтрирано, замърсено гориво в двигателя.

Въздушни филтри

Въздушни филтри

Въздушни филтри John Deere

Въздушните филтри John Deere са друга висококачествена защитна преграда срещу нахлуването на замърсители във вашия двигател. Те намаляват износването на двигателя, като отстраняват прах, пръст и други замърсители от входящия въздух. Те имат висока ефективност в улавянето на нежелани частици.

Предимства:

 • Гладките гънки и по-големия размер на филтриращия елемент гарантират висока ефективност и по-дълъг интервал на обслужване.
 • Правилният въздушен поток осигурява минимално входно съпротивление, като същевременно филтърът улавя повече замърсители от водещите конкурентни въздушни филтри.
 • Здравото уплътнение не позволява замърсителите да проникват, заобикаляйки филтъра.

Хидравлични филтри

Хидравлични филтри

Хидравлични филтри John Deere

Нашите хидравлични филтри са проектирани специално за защита на хидравличните системи John Deere от износване на компонентите и хидравличен удар. Те не пропускат замърсители и предотвратяват повреди на машините, причинени от утайка и киселина.

Предимства:

 • Гладките гънки гарантират по-висока ефективност и по-дълъг интервал на обслужване.
 • Допълнителни обръчи от термопластично лепило, поддържащи равномерно разстоянието между гънките.