Акумулаторите

Акумулатори John Deere

Акумулатори – силата да успяваш

Независимо дали ще изберете акумулатор от стандартната ни гама Performance, или от гамата StrongBox за големи натоварвания, ние имаме акумулатор за всяка нужда. И, въпреки че нашите акумулатори са с марка John Deere, те са подходящи за повечето марки превозни средства или машини.

Представителят на John Deere има пълната гама от първокласни акумулатори, напълно заредени и готови за потегляне. Защо да се задоволявате с по-малко?

Създадени за дълготрайна експлоатация

Като всичко друго в John Deere вашият акумулатор е създаден, за да осигурява дълги години надеждна работа. И така, когато дойде времето за смяна, не пропускайте шанса. Изберете оригиналния и най-добрия – и се радвайте на същата доказана ефективност, която винаги сте имали.

Обещанието на нашия акумулатор:

 • Подобрени характеристики за стартиране дори при екстремни работни условия
 • Много висока устойчивост на вибрации: по-дълъг живот от конкуренцията, показан при изпитването за вибрация SAE J930, проведено от независима лаборатория.
 • Висока издържливост при зареждане и разреждане дори когато двигателят е изключен
 • Подобрено отдаване на енергия

Разчитайте на надеждните акумулатори John Deere за:

 • Стопанство и ранчо
 • Тежки транспортни и промишлени машини
 • Лодки, ATV, мотоциклети и голф колички
 • Лекотоварни автомобили, пикапи, ванове и леки автомобили
Акумулатори StrongBox на John Deere

Акумулатори StrongBox на John Deere

Акумулаторите StrongBox на John Deere се предлагат в две различни категории, за да са подходящи за вашата напреженова система и работни изисквания. Всички категории се предлагат с отлични възможности за включване и изключване и стандартно включен резервен капацитет. Всички акумулатори Strong Box на John Deere изпълняват спецификациите на John Deere, като за тяхната изработка се използват материали с най-високо качество и най-съвременна технология. В резултат на това, няма друга марка на пазара, която може да се сравни с висококачествената конструкция и компютърно-проектираните вътрешни и външни компоненти.

Акумулатори StrongBox

Разширяване на всичкиСвиване на всичко

StrongBox

Акумулатори StrongBox

Акумулаторите Strong Box на JohnDeere са гръбнака на нашата линия акумулатори — създадени да изпълняват спецификациите на John Deere, като за тяхната изработка се използват материали с най-високо качество и най-съвременна технология.

Качествени характеристики на дизайна:

 1. Сухозаредени във фабриката за първоначално съхраняване.
 2. Заварени междуклетъчни мостове (през стените на клетките) да 12 процента по-големи от другите марки акумулатори, за да издържат на тежките вибрации, да осигуряват бързо стартиране и да осигуряват по-голяма необходимата мощност при екстремно ниски температури.
 3. Супер дизайнът с радиална решетка с вътрешни уши разрешава на електрическия ток да протича по-ефективно, да предоставя по-висок пусков ток, по-бързо зареждане и устойчивост на корозия.
 4. Изключително дебелите електроди гарантират повече резервна мощност в много студените дни.
 5. Джобсепаратори от микропореста пластмаса предотвратяват възникването на вътрешни мостове и не позволяват контакт между положителните и отрицателните електроди. Плюс това, те предотвратяват корозията и разцентроването на сепараторите, което може да причини къси съединения.
 6. Закрепените с епоксидна смола електроди правят акумулаторите StrongBox по-силни от тези с електроди, закрепени със запояване. Вибрацията също се намалява, тъй като е основната причина за умората в предлаганите акумулатори.

Приложения

Всички марки от тежко и леко оборудване, използвани в стопанства, ферми и строителни обекти; и в общата комунална и градинска техника, електрически превозни средства, спортни превозни средства и АТВ.

StrongBox ST

Акумулатори StrongBox ST
В допълнение към същите превъзходни характеристики като обичайните акумулатори John Deere StrongBox, акумулаторите StrongBox ST се отличават с решетка от сребърна технологична сплав, проектирана да удължи живота на акумулатора в работна среда с висока температура.

Качествени характеристики на дизайна:

 • Конструкцията от сребърна технологична сплав противостои на корозията и осигурява по-дълъг експлоатационен срок при високотемпературни условия.
 • Ефективната радиална конструкция осигурява по-бързи високоволтови стартирания.
 • Шините по целия периметър на рамката повишават надеждността и осигуряват по-дълъг експлоатационен срок.
 • Дизайнът на положителната лята решетка с увеличен диаметър на вътрешните телове на решетката подобрява устойчивостта на корозия и повишава надеждността.
 • Малките дупки в решетката подобряват задържането на активен материал.
 • Ушите с голяма ширина и височина повишават надеждността и осигуряват по-дълъг експлоатационен срок.
 • Без необходимост от поддръжка — няма нужда да се добавя вода по време на нормалната работа.

Приложения
Всички марки от тежко и леко оборудване, използвани в стопанства, ферми и строителни обекти; и в общата комунална и градинска техника, електрически превозни средства, моторни превозни средства, спортни превозни средства, лодки, мотоциклети и АТВ

 

StrongBox Wet

Акумулатори StrongBox Wet
Акумулатори John Deere StrongBox Wet, подобно на другите акумулатори StrongBox отговарят на всички стандарти за качество на John Deere. Те са конструирани да отговарят на изискванията на оборудването на John Deere.

Качествени характеристики на дизайна:

 • Напълно активирани, готови за продажба
 • По-добра стабилност при включване и изключване
 • Много ниска консумация на вода
 • Много ниско саморазреждане
 • Сплав: PbCaSn (олово/калций/калай

Приложения
Всички марки от тежко и леко оборудване, използвани в стопанства, ферми и строителни обекти; и в общата комунална и градинска техника, електрически превозни средства, спортни превозни средства и АТВ. Акумулаторите StrongBox Wett се отличават с технология на решетката, която позволява подобрение в продължителността на работа на акумулатора, безопасност и стартова мощност

Предимства на технологията:

 • Оптимизирана устойчивост на вибрации
 • Подобрено отдаване на енергия

1 – Самата технология
Стабилната и цялостна рамка на решетката минимизира обрастването на решетката и предотвратява
късите съединения.

Предимства: Осезаемо удължен експлоатационен живот.

2 – Дизайнът на решетката
Създаден за максимално протичане на тока, дизайнът на решетката позволява по-бързо презареждане и оптимална проводимост. Дизайнът осигурява по-голямото количество олово на местата, където електрическият ток е най-голям.

Предимства: Системно по-висока стартова мощност

3 – Конструкцията на решетката
Производството на решетката посредством непрекъснат процес на високоточно перфориране осигурява здрава конструкция и отлична адхезия на активната паста.

Предимства: Високо качество, стабилна конструкция на решетката, системно по-висока стартова мощност и минимална корозия

StrongBox MowPro

Акумулатори StrongBox MowPro
За всички марки оборудване за зелени площи и градини.

StrongBox MowPro е другият победител в нашата линия от първокласни акумулатори за тежки натоварвания. Той е разработен специално да осигурява надеждно стартиране при оборудването за зелени площи и градини.

Отличава се същите солидни характеристики и ценни предимства като тези на обичайния акумулатор StrongBox — закрепени електроди, 25 процента по-големи междуклетъчни конектори, супер радиални решетки, плочи за високи натоварвания и още много.

Акумулатор Performance от John Deere

Акумулатори Performance

Акумулатор John Deere Performance – икономична алтернатива на моделите StrongBox от висок клас. Създадени да отговорят или надвишат спецификациите в отрасъла; идеални за приложения, които не се нуждаят от изключителните технологии и оригиналната конструкция на акумулаторите StrongBox.

Качествени характеристики на дизайна:

 • Корпус и капак от високоустойчив полипропилен.
 • Подсилените мостове защитават срещу вибрации.
 • Джобсепараторите елиминират електрическите окъсявания и предпазват от корозия.
 • Надеждна работа
 • Висока стартова мощност през всички сезони
 • Оптимално акумулиране на енергия и продължителна издръжливост

Приложения

Селскостопански, търговски машини, автомобили, лекотоварни камиони, спортни съоръжения, машини за тревни площи и градини, комунални автомобили, колички за голф, електрически превозни средства и морски съдове.

Аксесоари за акумулатори

Богатата гама на аксесоари John Deere за акумулатори включва:

 • Щипки "крокодил"
 • конектори
 • клеми на акумулатора
 • уши
 • заземяващи шини
 • Прекъсвачи за акумулатор:
  идеални за застопоряване на скъпото оборудване просто и без излишни разходи

…всичко, от което имате нужда.

Кабел за помощен акумулатор:

от 400 А до 600 А за високо натоварване

Зарядно устройство за поддръжка на акумулатор:

Избор от напълно автоматични зарядни устройства за поддръжка за поддържане и удължаване на живота на вашия акумулатор, включващ:

- Зарядни устройства за поддръжка, модели от 0,8 А до 90 А с променлива честота

- Индикатор за състояние на акумулатора

John Deere е вашия универсален магазин за акумулатори и аксесоари. За да научите повече, щракнете тук, за да разгледате пълния каталог за аксесоарите.