Акумулатори

Акумулатори John Deere

Акумулатори – силата да успяваш

Независимо дали ще изберете акумулатор от стандартната ни гама Performance, или от гамата StrongBox за големи натоварвания, ние имаме акумулатор за всяка нужда. И, въпреки че нашите акумулатори са с марка John Deere, те са подходящи за повечето марки превозни средства или машини.

Дилърът на John Deere предлага пълна гама първокласни акумулатори, напълно заредени и готови за потегляне. Защо да се задоволявате с по-малко?

Създадени за дълготрайна експлоатация

Като всички продукти с марката John Deere вашият акумулатор е създаден за дълги години надеждна работа. Затова, когато дойде времето за смяна, не пропускайте тази възможност. Изберете оригинала и най-добрия – и се радвайте на същата доказана ефективност, която винаги сте имали.

Обещанието на нашия акумулатор:

 • Подобрени характеристики за стартиране дори при екстремни работни условия
 • Много висока устойчивост на вибрации: по-дълъг експлоатационен живот в сравнение с конкурентните продукти, доказан при изпитанията за вибрации SAE J930, проведено от независима лаборатория.
 • Висока издръжливост на зареждане и разреждане дори когато двигателят е изключен
 • Подобрено отдаване на енергия

Разчитайте на надеждните акумулатори John Deere за:

 • Земеделска техника
 • Тежки транспортни и промишлени машини
 • Лодки, ATV-та, мотоциклети и голф колички
 • Лекотоварни автомобили, пикапи, ванове и леки автомобили
Акумулатори StrongBox на John Deere

Акумулатори StrongBox на John Deere

Акумулаторите StrongBox на John Deere се предлагат в две различни категории, за да са подходящи за напрежението на вашата електрическа система и вашите работни изисквания. Всички категории предлагат отлични характеристики на зареждане/разреждане и стандартно включен резервен капацитет. Всички акумулатори Strong Box на John Deere отговарят на високите изисквания на John Deere, като за тяхната изработка се използват материали с най-високо качество и най-съвременни технологии. В резултат на това няма друга марка на пазара, която може да се сравни с висококачествената конструкция и компютърно проектираните вътрешни и външни компоненти.

Акумулатори StrongBox

Разширяване на всичкиСвиване на всичко

StrongBox

Акумулатори StrongBox

Акумулаторите Strong Box на JohnDeere са гръбнакът на нашата гама акумулатори — отговарят на високите изисквания на John Deere, като за тяхната изработка се използват материали с най-високо качество и най-съвременни технологии.

Характеристики на конструкцията:

 1. Фабрично заредени в сухо състояние за първоначално съхранение.
 2. Заварени междуклетъчни мостове (през стените на клетките), с 12 процента по-големи в сравнение с конкурентните продукти, за да издържат на силни вибрации, да осигуряват бързо стартиране и да доставят необходимата мощност при екстремно ниски температури
 3. Супер-радиалната конструкция на решетката с вътрешни контактни елементи позволява на тока да протича по-ефективно и осигурява по-висок пусков ток, по-бързо зареждане и устойчивост на корозия.
 4. Изключително дебелите електроди гарантират повече резервна мощност в много студените дни.
 5. Джобсепаратори от микропореста пластмаса предотвратяват възникването на вътрешни мостове и не позволяват контакт между положителните и отрицателните електроди. Наред с това те предотвратяват корозията и разместването на сепараторите, което може да причини къси съединения.
 6. Фиксираните с епоксидна смола електроди правят акумулаторите StrongBox по-здрави от тези с електроди, фиксирани с термопластично лепило. Вибрациите също са намалени, а те са основната причина за повреди в акумулаторите на товарните автомобили.

Приложения

Всички марки тежки и леки машини, използвани в стопанства, ферми и строителни обекти, специализирани машини с общо предназначение и градинска техника, електрически превозни средства, високопроходими автомобили и ATV.

StrongBox ST

Акумулатори StrongBox ST
В допълнение към превъзходните характеристики на класическите акумулатори John Deere StrongBox, моделите StrongBox ST използват решетка от сребърна техническа сплав, предназначена да удължи живота на акумулатора в работна среда с висока температура.

Характеристики на конструкцията:

 • Конструкцията от сребърна техническа сплав е устойчива на корозия и осигурява по-дълъг експлоатационен живот в условия на високи температури.
 • Ефективната радиална конструкция осигурява по-бързи стартирания при високо напрежение.
 • Шините по целия периметър на рамата повишават надеждността и осигуряват по-дълъг експлоатационен живот.
 • Конструкцията на лятата решетка на положителния полюс с увеличен диаметър на вътрешните пръчки подобрява устойчивостта на корозия и повишава надеждността.
 • Малките отвори на решетката подобряват задържането на активен материал.
 • Вътрешните контактни елементи с голяма ширина и височина повишават надеждността и осигуряват по-дълъг експлоатационен живот.
 • Без необходимост от поддръжка — няма нужда да се добавя вода по време на нормалната работа.

Приложения
Всички марки тежки и леки машини, използвани в стопанства, ферми и строителни обекти, специализирани машини с общо предназначение и градинска техника, електрически превозни средства, моторни превозни средства, високопроходими автомобили, лодки, мотоциклети и ATV.

 

StrongBox Wet

Акумулатори StrongBox Wet
Акумулаторите John Deere StrongBox Wet, подобно на другите акумулатори StrongBox отговарят на всички стандарти за качество на John Deere. Те са конструирани в съответствие с изискванията на оборудването на John Deere.

Характеристики на конструкцията:

 • Напълно активирани, готови за продажба
 • По-добра стабилност на зареждане/разреждане
 • Много ниска консумация на вода
 • Много ниска степен на саморазреждане
 • Сплав: PbCaSn (олово/калций/калай)

Приложения
Всички марки тежки и леки машини, използвани в стопанства, ферми и строителни обекти, специализирани машини с общо предназначение и градинска техника, електрически превозни средства, високопроходими автомобили и ATV. Акумулаторите StrongBox Wett се отличават с технология на решетката, която позволява по-дълъг експлоатационен живот на акумулатора, по-високо ниво на безопасност и стартова мощност.

Предимства на технологията:

 • Оптимизирана устойчивост на вибрации
 • Подобрено отдаване на енергия

1 – Технология
Стабилната и цялостна структура на решетката минимизира удебеляването на решетката и предотвратява късите съединения.

Предимства: Осезаемо удължен експлоатационен живот.

2 – Конструкция на решетката
Създадена за протичане на голям ток, конструкцията на решетката позволява по-бързо зареждане и оптимална проводимост. Конструкцията осигурява по-голямото количество олово на местата, където електрическият ток е най-голям.

Предимства: по-висока стартова мощност

3 – Структура на решетката
Производството на решетката чрез непрекъснат процес на високоточно щанцоване осигурява здрава структура и отлична адхезия на пастата с активен материал.

Предимства: високо качество, стабилна структура на решетката, висока стартова мощност и минимална корозия

StrongBox MowPro

Акумулатори StrongBox MowPro
За всички марки оборудване за зелени площи и градини.

StrongBox MowPro е другият победител в нашата гама първокласни акумулатори за тежки натоварвания. Той е разработен специално да осигурява надеждно стартиране на оборудването за зелени площи и градини.

Отличава се със същите солидни характеристики и предимства като на класическия акумулатор StrongBox — стабилно фиксирани електроди, 25 процента по-големи междуклетъчни мостове, супер-радиална конструкция на решетките, електроди за високи натоварвания и др.

Акумулатор Performance от John Deere

Акумулатори Performance

Акумулатори John Deere Performance – икономична алтернатива на моделите StrongBox от висок клас. Създадени да удовлетворят или надвишат индустриалните спецификации. Идеални за приложения, които не се нуждаят от изключителните технологии и оригиналната конструкция на акумулаторите StrongBox.

Характеристики на конструкцията:

 • Корпус и капак от високоустойчив полипропилен.
 • Усилените вътрешни връзки защитават срещу вибрации.
 • Джобсепараторите елиминират късите съединения и предпазват от корозия.
 • Надеждна работа
 • Висока стартова мощност през всички сезони
 • Оптимално акумулиране на енергия и висока издръжливост

Приложения

Земеделски и товарни машини, автомобили, лекотоварни камиони, автомобили с висока проходимост, машини за тревни площи и градини, специализирани автомобили, колички за голф, електрически превозни средства и морски съдове.

Аксесоари за акумулатори

Богатата гама на аксесоари John Deere за акумулатори включва:

 • щипки "крокодил"
 • конектори
 • клеми за акумулатор
 • кабелни обувки
 • заземяващи шини
 • Прекъсвачи за акумулатор:
  идеални за защита чрез изключване на скъпото оборудване – просто и без излишни разходи

…всичко, от което имате нужда.

Кабел за аварийно подаване на ток:

от 400 А до 600 А за високо натоварване

Зарядно устройство за акумулатор:

Гама напълно автоматични зарядни устройства за поддръжка и удължаване на живота на вашия акумулатор, включваща:

Зарядни устройства от 0,8 А до 90 А с регулируем ток на зареждане

- Индикатор за състояние на акумулатора

John Deere е вашия универсален магазин за акумулатори и аксесоари. За да научите повече, щракнете тук, за да разгледате пълния каталог за аксесоарите.