Expert Check

Expert Check – поддържане на производителността

Повече полезно време за работа, максимална производителност и по-малко разходи за всеки тип машина. Експертните проверки на John Deere ви помагат да подготвите машините си за сезона.

Предотвратява ремонти

Предотвратява ремонти

Навременната проверка може да спести много пари. След тежък работен сезон вашата машина се нуждае от проверка, за да бъде готова за следващия. Нашите експерти провеждат тестове, за да се уверят, че всяка част е готова за безпроблемна работа. Фабрично доказаният списък за проверка обхваща всичко от решаващо значение за безопасността и времето за безотказна работа.

Expert Check за всички видове машини

Expert Check за всички видове машини

Нашият Expert Check е наличен за повече от 30 модела машини на Deere като трактори, комбайни, балировачки, пръскачки, оборудване за тревни площи и самоходен фуражоприбиращ комбайн. Уверете се, че поддържате максимално време за безотказна работа и производителност, както и ниски разходи независимо от възрастта на вашите машини!

безотказна работа

Безотказна работа

Увеличете максимално производителността на оборудването си, като намалите до 90% от времето за престой. Доверете ни се, за да ви помогнем да поддържате безпроблемна работа на машините си, за да се съсредоточите върху най-важното – вашия бизнес.

Експлоатационни разходи

Експлоатационни разходи

Предотвратете всякакви допълнителни повреди и намалете експлоатационните си разходи с превантивни проверки от нашите професионални техници. Те ще погледнат отблизо вашия трактор John Deere за всичко, което не работи перфектно.

Комфорт

Комфорт

Осигурете максимален комфорт чрез управление на кабината и системата за окачване на предния мост, за да гарантирате плавно и комфортно пътуване дори в най-тежките работни условия.

Предотвратете престоя

Предотвратете престоя

Когато трябва да се приберат култури, просто няма време за престой. Техниците на John Deere са специално обучени и имат достъп до фабрични инструменти, анализи и софтуер, за да анализират състоянието и нуждите на вашите машини Това може да намали риска от престой с до 90%.

Перфектни резултати

Перфектни резултати

Представянето на сезонното оборудване е от ключово значение за гарантиране на най-добрите резултати от работата: оптимално качество на косене при самоходните силажокомбайни, производителност и сепариране при комбайна, структура и прецизност на пръскането при пръскачката, както и качество и равномерност на балите при балопресите.

Ниски експлоатационни разходи

Ниски експлоатационни разходи

Разхлабеният обтегач може да засегне ремъка и задвижващата ролка, което ще доведе до повече ремонти. По-добре е да спрете тази верижна реакция навреме и да предотвратите престоя с Expert Check от John Deere.

безотказна работа

Безотказна работа

Увеличете максимално подготовката на оборудването за тревни площи, като намалите до 90% от времето за престой. Доверете ни се, за да ви помогнем да поддържате безпроблемна работа на машините си, за да се съсредоточите върху най-важното – вашия бизнес.

Безопасност

Безопасност

Вашите служители и вашата безопасност са от първостепенно значение. Бъдете спокойни и си подарете ExpertCheck от JohnDeere, за да проверите осветлението, седалката и предпазния колан, защитните екрани, спирачките, товарачите, винтовете на колелата и много други точки, свързани с безопасността.

Производителност

Производителност

Не е ли вашето имущество най-ценният капитал? Заслужава да се грижите внимателно за него. Качеството на косене на вашето оборудване за тревни площи, проследено чрез Expert Check на John Deere, прави всичко по-различно и лесно.

При всички наши машини за жътва използваме Expert Check. Цялостната проверка ни дава увереност, че сме добре подготвени за сезона.

Andreas Bollwerk
Andreas Bollwerk
Lohnunternehmen Bollwerk GmbH

Допълнителни ресурси

Connected Support™

Свържете бизнеса си с успех. Системата Connected Support открива потенциални проблеми и дори може да предупреди вашия търговски представител да ги разреши в реално време. Помага ви да поддържате оборудването си в оптимално състояние.

Научете повече

Финансови решения на John Deere

Работейки с нашите клиенти толкова дълго време, ние не само познаваме техния бизнес, но и разбираме специфичните изисквания относно финансирането. Ако става въпрос за закупуване, лизинг или наемане на машина, ще се намери решение.

Научете повече

Stellar Support

Вашият портал за поддръжка на прецизното земеделие, който предоставя най-новия софтуер, ръководства и обучения. Намерете всичко, от което се нуждаете, за да подпомогнете бизнеса си и да поддържате актуална информация.

Научете повече