Серия R41X0i

Серия R41x0i

Без ограничения

Моделите R4140i/R4150i са създадени за висока производителност. Системата TerrainControl Pro или TerrainCommand Pro поддържа стрелите стабилни при високи скорости, а независимото окачване на колелата, кабината Кат. IV, новият мултифункционален лост за управление и операторската конзола CommandARM осигуряват превъзходен комфорт за оператора. Можете да се радвате на първокласно равномерно и качествено покритие на пръскане през целия сезон благодарение функцията за директен контрол на разходната норма на системата PowrSpray и технологията ExactApply.

 

Ултразвукова прецизност

Радвайте се на равномерно покритие, което се адаптира автоматично: чрез използване на датчици за хибриден режим, които едновременно следят почвата и културата, системата TerrainControl Pro регулира височината и накланянето на стрелата за постигане на оптимално покритие, а функцията TerrainCommand Pro добавя управление на променливата геометрия.

Кабина с грижа за вас

Кабина с грижа за вас

Това е ново ниво на комфорт и удобство в кабината:  всички командни органи са удобно разположени’, видимостта е невероятна и кабината отговаря на категория IV за филтрация на въздуха. Нашата кабина от категория IV осигурява на оператора обширно пространство, за да работи с лекота, като се радва на гладко возене с окачването XtraFlex, и му предоставя пълен контрол чрез CommandARM.

Прецизност с голям обем

Прецизност с голям обем

Пълнете по-бързо, пръскайте по-прецизно. Уникалната система PowrSpray с два контура позволява бързо и ефективно пълнене, пръскане и разбъркване. Всички с натискането на един бутон за управление на разтвора. PowrSpray™ осигурява висока прецизност при всяка скорост или налягане с минимално припокриване благодарение на Exact Apply.

(Р)еволюция на управление на дюзите

(Р)еволюция на управление на дюзите

Пръскайте вашата култура с по-добра прецизност, като поддържате целевата разходна норма и налягането в безпрецедентен диапазон от скорости и същевременно намалявате припокриването и разходите за суровини. В комбинация с функцията за компенсация на дозирането в завой, ExactApply™ автоматично променя разходната норма по дължината на стрелата, за да поддържа правилната разходна норма в конкретната зона от полето.

Повече грижа за вас, всичко за максимални резултати

Повече грижа за вас, всичко за максимални резултати

Вече знаете точно какво да правите. Ние предлагаме R4140i и R4150i, за да се справяте още по-добре. Научете как несравнимото позициониране на стрелата, прецизността на пръскане, нивото на операторски комфорт и интуитивното управление на машината се съчетават, за да осигурят по-висока рентабилност на пръскането.

МоделРезервоар за разтворШирина на стрелатаИзплакващ резервоарКапацитет за пълнене

4000 л

Стомана: 24-36 м

Въглерод: 36 м

400 л

1200 л/мин

5000 л

Въглерод: 36 м

400 л

1200 л/мин