Нашето наследство

Открийте важните събития, които са ни формирали.

 • Произход на плуга

  Когато американският икономически балон се спука през 1830 г., John Deere тръгва на запад, скоро последван от съпругата си и петте си деца. Deere е бил известен ковач във Върмонт, но е трябвало да започне от нулата в Илинойс. Изправен пред новата възможност, която идва с трудна работа, започва да пътува на запад по земята, която скоро ще промени завинаги.

  Историческа реклама на търговец от 1855 г. "John Deere - производител, търговец на едро и дребно за оран и земеделски приложения. Молайн, Рок Айлънд Ко., Илинойс"
 • Решения за почви

  Не е било необходимо дълго време за Deere за създаде ковашки цех в Гранд Детауър, Илинойс. Скоро осъзнал, че земеделците w общността не постигат успех на полето, тъй като работят сами тежката работа. Фамилиите, населили общността, имали проблеми с лепкавата прерийна почва, неочаквано предизвикателство в сравнение с песъчливата почва там, откъдето идвали. Добре изпитаното чугунено рало трябваше да се почисти и да се прегледа всеки сантиметър в сърцето на Америка.

  Илюстрация, показваща земеделец, който чисти чугуненото рало.
 • Ковачът, който не пропуска възможности

  Убеден, че различен материал и форма ще разрешат проблема, Deere намира счупен нож на трион и започва да твори история. Боклукът на един човек става основополагаща иновация за Deere. Той променя формата на режещото острие, като обръща изключително внимание на точните криви на инструмента. Това е първият по рода си успех от пръстта. За общността, която обслужва, вече нищо не е същото.

  Уолтър Хаскел Хинтън, който боядисва продукция на John Deere в ковачницата
 • От пръстта сме дошли

  Deere използва момента от тази единствена иновация, за да изгради бизнес и да продължава да усъвършенства самия продукт. С помощта на изследване, обратна връзка от клиентите и изпитване с времето на упоритата работа, бизнесът на John Deere процъфтява през 1849 г., произвеждайки 2000 рала на година. Deere, като човек, който не се задоволява с “достатъчно добър”, продължава да разширява операциите си. Сега, почти две столетия по-късно, компанията, която беше изградена от едно счупено острие на трион, е водеща сила в света, от ботушите като решение за калта до хоризонта отвъд технологията.

  Снимка от 1882 г. на трима мъже, застанали до вагон на Deere & Coсъс стоманени рала, готови за доставка, и служители на фабриката, които гледат от прозореца на сградата отзад