ДВИЖИМ СЕ, ЗА ДА МОЖЕ ЖИВОТЪТ ДА НАПРАВИ КАЧЕСТВЕН СКОК

Научете повече

Нашата висша цел

Това е единствената планета, която наричаме дом. Единственото място, в което да пуснем корени и да леем основи.
Единственото място, в което да отглеждаме култури, деца и надежди. Единствена планета с единствена уговорка:
всички трябва да работим в хармония с нея.


Ние в Deere винаги сме вярвали в бизнес, благоприятен за живота.
И при проправянето на пътища, и при засаждането на растения, ние оформяме пространстав, които ни поддържат.
Превръщаме суровините в машини, които развиват верига на прехраната – от доставчика до търговеца,
от нашите клиенти до техните клиенти, от нас до нашите общности.
Ние правим иновации в името на производителността, рентабилността и планетата – не с решения в търсене на проблем, а с революции, които възвисяват целия живот в единния свят, който познаваме.


С достойнството, което ни прави Deere, ние се движим с природата, управляваме фабриките си с грижа и се стремим да подкрепяме хората, които ни се доверяват, и планетата, която ни поддържа.
Работим заедно, за да създаваме и се наслаждаваме, да пробваме и да се обучаваме, надминаваме и преодоляваме, за да може животът ни да направи качествен скок.


Принципите на нашата цел

 

В близък план усмихваща се работничка във фабриката.

Достойни сме за легендата

От новородени до младоженци – хората отбелязват важните моменти в живота си с Deere.

Нашето име е татуирано на ръце и е отбелязано в историята. Не може да се измисли такова нещо. Трябва да се спечели. И ние го направихме.

Независимо дали използвате нашите машини всеки ден, или никога не сте стъпвали в тях, всеки вижда своето отражение в прясно полирания Deere. Ние блестим, защото независимо дали придвижва соя или отломки, нашите машини носят тежестта на легендата.

 

Двама души, изграждащи заедно ограда в близост до сграда.

Работим с уважение

Нашите взаимоотношения с фермери, строители, дилъри, изпълнители и отношенията между тях ни подтикват да правим правилните неща в точното време.

Заедно ги правим за скромните хора. Усилно работещите хора. Хората, чиято работа е в основата на живота на всички. Гледаме ги в очите, говорим истината и стоим до нашите клиенти.

Ние вършим добра работа добросъвестно, сплотени чрез взаимоотношения, които поддържат нас и света, който наричаме дом.

 

Комбайн в полето с насложена холографска мрежа за прибиране на реколтата и софтуерни икони.

Изковаваме бъдещето

Ние сме майстори в отливането на твърдо желязо и обединяването му с точни данни. Нашите решения са съвършенни като точно засято поле и бетонни като перфектно профилиран път.

Винаги сме знаели, че най-пълнияг потенциал на всяко семе, място и мечта се крие в способността ни да направим качествен скок.

Ние правим иновации от името на нашите клиенти, защото това, което научаваме, не е страничен продукт на това, което правим. Това е горивото, което задвижва това, което можем да правим по-добре.

 

В близък план култури в начален етап на растеж в полето на фона на слънце.

Оставаме завинаги зелени

Зеленото тече през нашите вените и грее в сърцата на милиони. Това винаги ни е изпълвало с гордост. Сега това е призив за действие.

Като грижовни стопани на земята, водата и въздуха, които ни изхранват, ние знаем, че всичко, което ползваме, трябва да оставяме в по-добро състояние.

За нас устойчивостта не е статична. Това означава да дадем превес на дългосрочните цели пред краткосрочните печалби и да не се отклоняваме от нашите истински цветове, решени да останем вечно зелени.