Не рискувайте

НЕ РИСКУВАЙТЕ

Ще усетите разликата

 

Знаете ли, че оригиналните LED светлини на John Deere са не само по-мощни, но и по-енергийно ефективни от халогенните лампи? Тяхната естествена светлина позволява да виждате повече и поддържа очите ви отпочинали, като същевременно батерията и алтернатора са с по-дълъг живот.

 


Ножове

Енергийна ефективност, която свети ярко

Ние предлагаме LED лампи с широка гама светлинни потоци (лумени), за да удовлетворят индивидуалните нужди за светлинна мощност и разходи. Най-мощните светлини с 3000 ефективни лумена превъзхождат HID в ширина и дълбочина, като същевременно осигуряват най-ярката и ясна светлина с по-малко изтощаване на батерията.

Ето какво трябва да знаете за LED светлините: Много светлини, предлагани на обичайните пазари, рекламират много високи стойности в лумени. Често тези числа отразяват само теоретичната максимална стойност за лумените на LED лампите, тъй като ефективните им лумени са много ниски.

Ефективните лумени са точната характеристика на лампата при нормална употреба. Лампите на John Deere са оразмерени както с теоретичните, така и с ефективните лумени, така че можете точно да сравнявате излъчваната светлина. С LED лампите от John Deere винаги ще получавате най-доброто за своите пари.

LED светлините на John Deere – направени за вашия John Deere

Предлагат се два различна вида LED светлини:

  • LED лампите за директна смяна са създадени, за да паснат перфектно на мястото на оригиналната халогенна лампа. Лесното и просто монтиране (поставя се и са готови за работа) плавно ви отвежда на следващо ниво на осветлението.
  • LED светлините на поставката могат да бъдат монтирани на различни места на вашата машина, там където имате нужда от допълнителна светлина.

 

Форма на осветяващия лъч на LED светлините

В зависимост от приложението и нуждата от осветление се предлагат две форми на осветяващия лъч: насочен в различни посоки за по-широка, по-къса осветена зона и трапецовидна форма за по-тясна, по-дълга осветена зона.


РАБОТНА СВЕТЛИНА

РАБОТНА СВЕТЛИНА

По-широко, по-късо осветяване

ТРАПЕЦ

ТРАПЕЦ

По-тясна, по-дълга осветена зона