Не рискувайте
НЕ РИСКУВАЙТЕ

Ще усетите разликата

 

Знаете ли, че оригиналните LED светлини на John Deere са не само по-мощни, но и по-енергийноефективни от халогенните светлини? Тяхната естествена светлина ви позволява да виждате по-добре и не уморява очите, като същевременно щади акумулатора и алтернатора.

 


Ножове

Енергийна ефективност, която свети ярко

Ние предлагаме LED светлини в широк диапазон от мощности, за да удовлетворим индивидуалните нужди за осветяване и разходи. Най-мощните лампи с 3000 ефективни лумена превъзхождат HID лампите в ширина и дълбочина на осветяването, като същевременно осигуряват най-ярката и ясна светлина с по-малка консумация от акумулатора.

Ето какво трябва да знаете за LED светлините: Много от лампите, предлагани на пазара, се рекламират с много високи стойности за светлинен поток (лумени). Често тези стойности отразяват само теоретичната максимална стойност в лумени на LED лампите, тъй като ефективните им лумени са много ниски.

Ефективните лумени са съществената характеристика на лампата при нормална употреба. За лампите на John Deere са посочени както теоретичните, така и ефективните лумени, така че можете точно да сравнявате излъчваната светлина. С LED лампите от John Deere винаги ще получавате най-доброто качество за своите пари.

LED светлините на John Deere – създадени за вашия John Deere

Предлагат се два различна вида LED светлини:

  • LED лампите за директна замяна са предназначени да пасват идеално на мястото на оригиналната халогенна лампа. Лесният и прост монтаж ви издига на следващо ниво в осветлението.
  • LED светлините на стойка могат да бъдат монтирани в различни точки на вашата машина – там където имате нужда от допълнителна светлина.

 

Форма на осветяващия лъч на LED светлините

В зависимост от приложението и нуждата от осветяване се предлагат две форми на осветяващия лъч: широкоъгълна за по-широка и по-къса осветена зона и трапецовидна за по-тясна и по-дълга осветена зона.


РАБОТНА СВЕТЛИНА

РАБОТНА СВЕТЛИНА

Широка и къса зона на осветяване

ТРАПЕЦ

ТРАПЕЦ

Тясна и дълга зона на осветяване