Услуги FarmSight

FarmSight

 

Проактивна поддръжка, която предпазва най-важните компоненти

Ако и вие сте като нас, не обичате изненадите. Особено, когато става дума за изправността на вашата машина. Тъй като това вероятно означава разходи, загубма на производителност и по-ниска рентабилност. Затова, нека пропуснем изненадите. В зависимост от етапа на жизнения цикъл и използването на вашата машина, пакетите с услуги FarmSight* включват дистанционно набледине на оборудването и диагностика от експертите на дилъра, които ще ви помагат да поддържате своята машина в състоянието, в което желаете да бъде: надеждно и по най-добрия начин.

 

Стандартно

Ще получите специализирана помощ за първоначално конфигуриране на машината и инструкции за употреба. Включва непрекъснато наблюдение на машината от експерти на дилъра с помощта на инструменти за дистанционна диагностика.

Select

Select ви носи ползите от най-новите анализи на експертите на вашия дилър и на фабричните данни. На базата на данни в реално време от вашите машини ще получавате своевременни съвети как да поддържате своята машина в добра форма.

Premium

С Premium ще се възползвате от намалени експлоатационни разходи и увеличена производителност на машината с поддръжка на базата на данните и експертните познания – осъществявана на място или с най-новите инструменти за дистанционна поддръжка.

Ultimate

Услугите Ultimate издигат максималното полезно време за работа и производителността на ново ниво. Опитайте пълно обслужване за вашето спокойствие, опиращо се на данните и експертните познания, включително гарантирано полезно работно време на машината.

 

Предлагани услуги FarmSight

По-долу са изброени услугите на дилърите, които може да са част от пакета с услуги FarmSight. Независимо дали става дума за дистанционно наблюдение на машината, което ви помага да постигнете оптимална производителност на машината или за поддръжка с оригинални части, ние ви обезпечаваме!

 

Дистанционно наблюдение на машината

Дистанционно наблюдение на машината

Работните условия на Вашата машина се наблюдава дистанционно от специалист на дилъра чрез инструментите за дистанционна поддръжка на John Deere като Експертни предупреждения и Контролно табло на машината. Ако инструментите покажат, че нещо не е наред с машината, с Вас ще се свържат незабавно и ще получите проактивна помощ, от която се нуждаете, за да намалите до минимум риска от престой на машината и да имате възможност да се концентрирате върху работата си.

Помощ за дистанционно настройване на машината

Помощ за дистанционно настройване на машината

Инструментът за дистанционен достъп до дисплея може значително да намали времето за настройка на Вашата машина, тъй като позволява на експерта на дилъра да се свърже с Вашия дисплей в кабината и да Ви помогне с настройката. Освен това позволява на експерта на дилъра да Ви предостави помощ за подобрение на ефективността и неимоверно улеснява комуникацията с Вашия дилър, когато се натъкнете на проблеми, което е още един важен фактор за максимално полезно работно време.

Expert Check

Expert Check

Цялостен преглед на Вашата машина от нашите дилърски специалисти. С помощта на уникалния списък за преглед на John Deere, техникът ще извърши подробна техническа диагностика на състоянието на Вашата машина и ще Ви посъветва какви мерки да вземете, за да си осигурите максимално полезно време за работа през следващия сезон.

Обучение при доставяне на машината

Обучение при доставяне на машината

Един час обучение на водачи във Вашия дилърски център. То акцентира върху ключовите функции, свързани с производителността на вашата машина, и обяснява как да ги използвате, за да оптимизирате дейността си.

Локатор на дистрибуторите

Как да го получа?

Посетете своя дилър днес

Свържете се с нас

* Услугата не се предлага от всички дилъри. Точният обхват на услугите зависи от индивидуалните предложения на дилърите.

** Всички дистанционни услуги изискват JDLink™ модул за телематика, активен абонамент и съгласието на клиента.