FarmSight Services

Максимално полезно работно време с John Deere Connected Support™

Знаете, че когато се работи усилено, може да се случи неочакваното. А в тези моменти имате нужда от бързо решение.

John Deere Connected Support™ е готов да помогне, а вашият дистрибутор може да наблюдава състоянието на машината и активно да отстранява проблемите, за да не спирате работа.

Всичко това е част от стандартния пакет услуги FarmSight, вградени във всяка машина, поддържаща JDLink™.

  

Експертни предупреждения – Технологията на Ваше разположение

Експертни предупреждения – Технологията на Ваше разположение

Отключете пълната мощ на интелигентната технология, за да постигнете максимално полезно време за работа. С експертните предупреждения, вашият John Deere представител може да идентифицира потенциалните повреди в машината и да ги отстрани, преди да са се превърнали в проблем. Добре дошли в Дистанционна поддръжка на John Deere™.

Формула за полезно работно време

John Deere Connected Support™ съчетава свързаност с машините, иновативни инструменти и проактивна поддръжка от дистрибутор, за да гарантира работоспособност и максимална производителност на Вашите машини през целия сезон.

  

Формула за полезно работно време

 

Проактивна поддръжка, която предпазва най-важните компоненти

Ако и вие сте като нас, не обичате изненадите. Особено, когато става дума за изправността на вашата машина. Тъй като това вероятно означава разходи, загуба на производителност и по-ниска рентабилност. Затова, нека пропуснем изненадите. В зависимост от етапа на жизнения цикъл и използването на вашата машина, пакетите с услуги FarmSight* включват дистанционно наблюдение на оборудването** и диагностика от експертите на дилъра, които ще ви помагат да поддържате своята машина в състоянието, в което желаете да бъде: надеждно и по най-добрия начин.

 

Искате още?

Повишете още полезното работно време и производителността на машината с допълнителни услуги FarmSight. Изберете услуги за обучение, услуги за полезно работно време и услуги за производителност и ги комбинирайте в пакет FarmSight услуги, според Вашите нужди.

  

Съобразени с вашите нужди

FarmSight услугите могат да бъдат комбинирани с различни нива на пакети с услуги, за постигане на максимална полза за Вашия бизнес. За оферта, съобразена с вашите нужди, моля свържете се с вашия дистрибутор на John Deere.

  

Разширяване на всичкиСвиване на всички

Стандартно

Като собственик на John Deere машина, Вие се възползвате от John Deere Connected Support™, за да работите без прекъсвания. Като част от Стандартните услуги, Вие получавате помощ при първоначална настройка на машината според Вашите нужди и инструкции за работа.

Select

Select ви носи ползите от най-новите анализи на експертите на вашия дилър и на фабричните данни. На базата на данни в реално време от вашите машини ще получавате своевременни съвети как да поддържате своята машина в добра форма.

Premium

С Premium ще се възползвате от намалени експлоатационни разходи и увеличена производителност на машината с поддръжка на базата на данните и експертните познания – осъществявана на място или с най-новите инструменти за дистанционна поддръжка.

Ultimate

Услугите Ultimate издигат максималното полезно време за работа и производителността на ново ниво. Опитайте пълно обслужване за вашето спокойствие, опиращо се на данните и експертните познания, включително гарантирано полезно работно време на машината.

Локатор на дистрибуторите

Как да го получа?

Посетете своя дилър днес

Намерете представителство

* Услугата не се предлага от всички дилъри. Точният обхват на услугите зависи от индивидуалните предложения на дилърите.

** Всички дистанционни услуги изискват JDLink™ модул за телематика, активен абонамент и съгласието на клиента.