Unbeaten-Header

Комфорт и ефективност от следващо ниво

Трябва лично да усетите тази серия трактори. Усетете от първа ръка производителността, прецизността и комфорта, които тези машини осигуряват на вашия бизнес. Позвънете още сега на своя представител за резервиране на вдъхновяващ тест драйв.

Намерете представителство

Време е да надградите до доказана производителност!

Вижте изключителната производителност на John Deere 6215R, демонстрирана в последния тест*.

Свършете повече работа с по-малко гориво!

section-control-large

Управление на секции

Какво изисквате от първокласен дисплей? Ако това е за поддръжка на до 255 секции и пълна AEF сертификация на ISOBUS – страхотно, разполагаме с всичко това. Ако смятате също, че функциите за Управление на променливи разходни норми и телематика трябва да бъдат стандартно оборудване, избрали сте правилната машина. Ако целите усъвършенствано Прецизно земеделие, няма как да минете без тракторите John Deere серии 6R, 7R и 8R.

Търсите още повече комфорт?

Нашите трактори с дълга база са пълни с функции, които ви дават допълнителни нива на комфорт и производителност, от които имате нужда.

трактор с дълга база време за модернизация

Размер на кабината

Когато пространството около вас е тясно, се чувствате ограничени. Тъй като вашето здраве и благосъстояние са важни фактори за производителност, ние направихме кабината на тракторите от серията 6R по-голяма – доста по-голяма. Тя вече е 3,30 m³. Какво начало на работния ден!

massage-seat-comfort

Комфортна седалка

Отпуснете се и освободете тялото си от напрежението през дългите работни часове. Завършете работния си ден освежени в тракторите от серия 7R и 8R с функции, които никога не ще поискате да изгубите: Седалка Active Seat II с про-активна компенсация на движението, функция за масаж, 65° завъртане на седалката, 3 опори за крака плюс 6.1 озвучителна система и вграден хладилник.

visibility-large

По-добър изглед

Ниският капак на моделите 6M с къса рама повишава значително предната видимост. Зоната на видимост напред вече е само на 5 м пред машината. В допълнение към 180° зрително поле, 6M осигурява съществено повишаване на видимостта.**

 

Направете сравнението сами­

Трябва да усетите предимствата на тези машини от първа ръка. Клиенти, които притежават трактори от конкурентни марки, тестваха нашите машини - вижте тяхната реакция. Съставете си собствено мнение с демонстрация на живо и тест драйв.

*Тест за трактори на земеделската камара на Долна Саксония (Германия) 2020; http://www.lwk-niedersachsen.de/

** Тестовете за видимост от кабината измерват изгледа от перспективата на оператора до предната част и над капака до нивото на терена, като измерването на разстоянието започва от нулевото ниво при оператора до точката, в която той може да види нивото на терена. Направеното измерване е базирано на ISO седалка, за John Deere модели 6090M, 6100M, 6110M и 6120M.