Unbeaten-Header

Комфорт и ефективност от следващо ниво

Трябва лично да усетите тази серия трактори. Усетете от първа ръка производителността, прецизността и комфорта, които тези машини осигуряват на вашия бизнес. Позвънете още сега на своя представител за резервиране на вдъхновяващ тест драйв.

Намерете представителство

Време е да надградите до доказана производителност!

Вижте изключителната производителност на John Deere 6215R, демонстрирана в последния тест*.

Свършете повече работа с по-малко гориво!

section-control-large

Управление на секции

Какво изисквате от първокласен дисплей? Ако това е за поддръжка на до 255 секции и пълна AEF сертификация на ISOBUS – страхотно, разполагаме с всичко това. Ако смятате също, че функциите за Управление на променливи разходни норми и телематика трябва да бъдат стандартно оборудване, избрали сте правилната машина. Ако целите усъвършенствано Прецизно земеделие, няма как да минете без тракторите John Deere серии 6R, 7R и 8R.

Търсите още повече комфорт?

Нашите трактори с дълга база са пълни с функции, които ви дават допълнителни нива на комфорт и производителност, от които имате нужда.

трактор с дълга база време за модернизация

Размер на кабината

Когато пространството около вас е тясно, се чувствате ограничени. Тъй като вашето здраве и благосъстояние са важни фактори за производителност, ние направихме кабината на тракторите от серията 6R по-голяма – доста по-голяма. Тя вече е 3,30 m³. Какво начало на работния ден!

massage-seat-comfort

Комфортна седалка

Отпуснете се и освободете тялото си от напрежението през дългите работни часове. Завършете работния си ден освежени в тракторите от серия 7R и 8R с функции, които никога не ще поискате да изгубите: Седалка Active Seat II с про-активна компенсация на движението, функция за масаж, 65° завъртане на седалката, 3 опори за крака плюс 6.1 озвучителна система и вграден хладилник.

visibility-large

По-добър изглед

Ниският капак на моделите 6M с къса рама повишава значително предната видимост. Зоната на видимост напред вече е само на 5 м пред машината. В допълнение към 180° зрително поле, 6M осигурява съществено повишаване на видимостта.**

 

Направете сравнението сами­

Трябва да усетите предимствата на тези машини от първа ръка. Клиенти, които притежават трактори от конкурентни марки, тестваха нашите машини - вижте тяхната реакция. Съставете си собствено мнение с демонстрация на живо и тест драйв.

 

„Дневниците на фермера“ с участието на трактор John Deere 8R340 и двама български земеделски производители.

За да покажем с какво се различават тракторите John Deere от другите брандове на пазара и за да получим обективна обратна връзка, предлагаме за тестване трактор John Deere 8R340 на двама български фермери, които до сега не са работили с John Deere. През времето, в което машината е на разположение на фермера, проследяваме представянето ѝ в два кратки епизода. Първите епизоди са заснети в рамките на един месец в стопанството на Мирослав Цветков, управител на фирма “Агромет 2003”, на който  предоставихме трактор John Deere 8R340 по време на жътвената кампания. Гледайте, за да разберете какво сподели Мирослав Цветков и какво е мнението на неговия оператор за машината по отношение на комфорт, управление, производителност, трансмисия, работа с интегрираните системи за прецизно земеделие, JDLink, Operations Center.
Приятно гледане!

МоделРаботен обем (л)максимална мощност (ECE-R120), к.с. (kW)максимална мощност с ВОМ (ECE-R120) к.с. (kW)

9,0

308 (227) kW

326 (240) kW

9,0

341 (251) kW

357 (263) kW

9,0

374 (275) kW

388 (285) kW

9,0

407 (299) kW

420 (309) kW

9,0

443 (326) kW

458 (337) kW

*Тест за трактори на земеделската камара на Долна Саксония (Германия) 2020; http://www.lwk-niedersachsen.de/

** Тестовете за видимост от кабината измерват изгледа от перспективата на оператора до предната част и над капака до нивото на терена, като измерването на разстоянието започва от нулевото ниво при оператора до точката, в която той може да види нивото на терена. Направеното измерване е базирано на ISO седалка, за John Deere модели 6090M, 6100M, 6110M и 6120M.