Серия 5M

Серия 5M

Елегантен, лек и силен, с впечатляващи възможности за товарач, 5M е готов да бъде любимецът на вашето стопанство. Компактен, но мощен, той се отличава с висока маневреност и ненадмината ефективност като челен товарач във вашето стопанство. Панорамната му кабина осигурява идеална видимост към вашето прикачно приспособление, а управлението на върха на пръстите ви гарантира плавно движение по пътищата. На полето трансмисията Powr8™ EcoShift с осем мощни предавки осигурява непрекъсната теглителна сила, а основната вградена версия на AutoTrac™ ви гарантира комфорт без припокривания, особено при косене.

Гледайте в YouTube

 

 • Превключване с товар

  Нашата трансмисия Powr8™ EcoShift ви предоставя осем автоматични скорости. Всички наши трансмисии, включително PowerQuad™ Plus с четири предавки за превключване на мощността и PowrReversers™ с две предавки за превключване на захранването, се предлагат с комфортна функция за освобождаване на съединителя с ръка и с опционален пълзящ ход. Превключвайте лесно посоката на движение без ръчно задействане на съединителя или спирачките и превключвайте в движение и c товар с напълно синхронизирани диапазони и предавки.

  Джеймс Кърк
 • Вградена система AutoTrac™

  Повишете ефективността и комфорта си с нашата достъпна, предлагана допълнително интегрирана система за навигация. Особено когато режете трева, ще се наслаждавате на прецизни пътеки без припокривания, докато се фокусирате върху други важни задачи.

  5m-series
 • Готовност за челен товарач

  При работа с товарач се нуждаете от най-добрата възможна видимост към материала, който обработвате. Затова 5M се доставя не само с нисък и тесен капак, но и с панорамен покрив. По желание можете да подготвите 5M за нашите товарачи от серия 543M/R или серия 603M/R, за да изпълнявате широк спектър от допълнителни задачи бързо и ефективно.

  5m-series
 • Изобилие от мощност

  4,5 л двигател с голям работен обем с макс. до 134 к.с. и въртящ момент 541 Nm осигурява изключителна плътност на мощността за лекия 5M. Нашите двигатели са проектирани специално за взискателна работа в селскостопански машини и осигуряват максимална теглителна мощност при минимално потребление на течности.

  5m-series
Кабина, изцяло ориентирана към вас

Кабина, изцяло ориентирана към вас

Влизайки в кабината на 5M, веднага забелязвате: достатъчно място, за да се чувствате комфортно, големи стъкла навсякъде за неограничен изглед и контроли, разположени за интуитивно, лесно и ефективно управление на трактора.

Известни със своята мощност

Известни със своята мощност

Независимо дали ще изберете трансмисия 16/16 PowrReverser или нашата трансмисия 32/12 с Hi-Lo и управление с модулация, винаги получавате несравнима теглителна сила за най-тежката работа.

Готовност за челен товарач, от завода

С фабрична подготовка за товарач

Разполагате с опции: нашите достъпни товарачи от серия М за всички стандартни задачи и серия R за тежки условия – и двете и двете серии се отличават с несравнима лекота на управление и изключителна производителност.

Открийте Вашия дилър на John Deere

Открийте най-близкия дилър

Открийте Вашия дилър на John Deere