Серия R700i

Серия R700i

Прецизна ефективност

С новата пръскачка R700i вече получавате премиум функциите на по-големите модели в една компактна форма. Със системата за пръскане PowrSpray и функции, като индивидуалното управление на дюзите и опцията за свързване към затворена система за пренос на препарат се радвате на невероятно лесно управление и по-прецизно пръскане.

 

Бърза прецизност

PowrSprayTM

Пълнете по-бързо, пръскайте по-прецизно. Уникалната система PowrSpray™ с два контура ви позволява да напълните вашата пръскачка само за 7 минути1 и ви дава 98%2 прецизност в управлението на разходната норма. Удобно управление с бутони.

Високо ниво на безопасност

Свързване на затворена система за пренос

Чрез лесното свързване към всяка затворена система за пренос на препарат предотвратявате почти всякакъв контакт с течностите за растителна защита. Тя ви позволява да пълните и изплаквате, като я включите директно към контейнера чрез адаптер, който се използва широко от производителите на системи за растителна защита.

Икономия и защита

Индивидуално управление на дюзите

Индивидуалното управление на дюзите е ефективна система за локално приложение на препарати за растителна защита. Спестете до 5% от препаратите за растителна защита – до 6 EUR на хектар3. Електронно контролираната система постига максималния си потенциал, когато се използва заедно с PowrSpray™ .

Интуитивно управление

Управление на разтвора

Активиране чрез бутон на операциите пълнене, разбъркване, пръскане или изплакване. Цялостно управление от кабината чрез новия джойстик или чрез новата Solution Command System от операторската станция.

Запазете компактните размери, повишете нивото до премиум

Запазете компактните размери, повишете нивото до премиум

Снабден с множество усъвършенствани функции, типични за много по-големите модели, моделът R700i е, така да се каже, нашата най-малка голяма пръскачка. И е създадена, за да Ви осигури бързо, прецизно и високоефективно пръскане във всякакви условия - във всеки пореден успешен сезон.

МоделРезервоар за разтворШирина на стрелатаДебит на помпата

3200 л

18-334 m

600 л/мин за пълнене,
750 л/мин за приложение

4000 л

18-334 m

600 л/мин за пълнене,
750 л/мин за приложение

1 Измерено без подкачване.

2 Стойността 98% точност е получена от JDLink данните на базата на система с бутално-мембранна помпа на John Deere в сравнение със система John Deere 3” PowrSpray™ и означава, че 98% от времето се прилага зададената разходна норма”

3На базата на стопанство за отглеждане на пшеница с площ 500 хектара и заложени разходи от 53€/хектар за хербициди и 65€/хектар за фунгициди (5%*118€ =5,90€/хектар)

4Свържете се с вашия дилър на за повече информация.