Серия R700i

Серия R700i

Прецизна ефективност

С новата пръскачка R700i вече получавате увеличаващите производителността функции характерни за по-големите модели, побрани в компактен формат. Със системата за пръскане PowrSpray и функции, като индивидуалното управление на дюзите и опцията за свързване към затворена система за пренос на препарат се радвате на невероятно лесно управление и по-прецизно пръскане.

Бърза прецизност

Бърза прецизност

Пълнете по-бързо, пръскайте по-прецизно. Уникалната система PowrSpray с два кръга ви позволява да напълните вашата пръскачка само за 7 минути1 и ви дава 98%2 прецизност в управлението на разходната норма. Всичко това се управлява удобно с бутони.

Високо ниво на безопасност

Високо ниво на безопасност

Чрез лесното свързване към всяка затворена система за пренос на препарат предотвратявате почти всякакъв контакт с препаратите за растителна защита. Освен това ви позволява да пълните и изплаквате, чрез директно включен към контейнера адаптер, който се използва широко от производителите на системи за растителна защита.

Икономия и защита

Икономия и защита

Индивидуалното управление на дюзите е ефективна система за локално приложение на препарати за растителна защита. Спестете до 5% от препаратите за растителна защита – до 6 EUR на хектар3. Електронно контролираната система постига максималния си потенциал, когато се използва заедно с PowrSpray.

Интуитивно управление

Интуитивно управление

Активиране чрез бутон на операциите пълнене, разбъркване, пръскане или изплакване. Цялостно управление от кабината чрез новия джойстик или чрез новата Solution Command System от операторската станция.

Запазете компактните размери, повишете нивото до премиум

Запазете компактните размери, повишете нивото до премиум

Снабден с множество усъвършенствани функции, типични за много по-големите модели, моделът R700i е, така да се каже, нашата най-малка голяма пръскачка. И е създадена, за да Ви осигури бързо, прецизно и високоефективно пръскане във всякакви условия - във всеки пореден успешен сезон.

МоделРезервоар за разтворШирина на стрелатаДебит на помпатаКапацитет за пълнене

3200 л

18-30 м

750 л/мин

600 л/мин

4000 л

18-30 м

750 л/мин

600 л/мин

1 Измерено без подкачване.

2 Стойността 98% точност е получена от JDLink данните на базата на система с бутално-мембранна помпа на John Deere в сравнение със система John Deere 3” PowrSpray и означава, че 98% от времето се прилага зададената разходна норма."

³ На базата на стопанство за отглеждане на пшеница с площ 500 хектара и заложени разходи от 53€/хектар за хербициди и 65€/хектар за фунгициди (5%*118€ =5,90€/хектар)