Серия M900(i)

M900i Hero

Перфектният избор за вашите култури

Три размера на резервоара от 4400 до 6200 литра и двойно или тройно сгъващи се стрели от 24 до 40 метра, и опция за ISOBUS. M900(i) е най-добрият избор за дребнозърнести култури като пшеница и ечемик.

 

Опростено ръчно управление

Опростено ръчно управление

Здравите ръчно управляеми вентили са опростени и надеждни, няма какво да им се развали и почти не се нуждаят от поддръжка. Предпочитате малко по-технологични решения? Изберете опциите AutoFill за автоматично пълнене или AutoDilute за автоматично разреждане!

TwinSelect

TwinSelect

Смяната на дюзи, поради метеорологични условия или заради преминаване от препарати за растителна защита към течни торове само чрез натискането на бутон с TwinSelect. Тази опция позволява да пестите време, добавя по-голяма гъвкавост и спомага винаги да прилагате целевата разходна норма, независимо от скоростта на пръскането.

Разстояние между дюзите 25 cm

Разстояние между дюзите 25 cm

С разстояние между дюзите 25 cm, можете да намалите височината на стрелата, за да редуцирате отклонението без да се прави компромис по отношение на спектъра на капките – поддържане на фин размер на капките и минимизиране на отклонението.

Свързване на затворена система за пренос

Затворена свързана система за пренос

Чрез лесното свързване към всяка затворена система за пренос на препарат предотвратявате почти всякакъв контакт с течностите за растителна защита. Тя ви позволява да пълните и изплаквате, като я включите директно към контейнера чрез адаптер, който се използва широко от производителите на системи за растителна защита.

  • TerrainControl™ Pro и TerrainCommand™ Pro

    С функциите TerrainControl™ Pro и TerrainCommand™ Pro стрелата винаги е там, където трябва да бъде, за оптимално покритие при пръскането. Специално проектирани сензори за хибриден режим спомагат за правилното позициониране на стрелата по всяко време – поддържайки постоянна височина на пръскане с цел по-малко отклонение, по-висока скорост на пръскане и по-малко напрежение за оператора.

    TerrainControl
  • Индивидуално управление на дюзите

    Индивидуалното управление на дюзите е по-прецизно, намалява разходите, увеличава потенциала за добив и спомага за защита на околната среда чрез намаляване на наддозирането и поддизирането.

    m900i sprayer slider block

МОДЕЛРЕЗЕРВОАР ЗА РАЗТВОРШИРИНА НА СТРЕЛАТАДЕБИТ НА ПОМПАТА

4400 л

24-40 м

560 л/мин

5200 л

24-40 м

560 л/мин

6200 л

24-40 м

560 л/мин