Серия M700/M700i

Серия M700(i)

Перфектна. За вас.

С три размера на резервоара от 2400 до 4000 литра и двойно или тройно сгъващи се стрели от 18 до 30 метра, серия M700(i) машини за разнообразни стопански задачи. Изберете вашата пръскачка и след това я направете идеална спрямо вашата дейност, например M700(i) със система ISOBUS или изберете от богатата гама налични допълнителни функции.

 

Опростено ръчно управление

Лесно ръчно управление

Здрави ръчно регулируеми клапани са опростени и надеждни, няма какво да им се развали и почти не се нуждаят от поддръжка. Предпочитате малко по-технологични решения? Изберете опциите AutoFill за автоматично пълнене или AutoDilute за автоматично разреждане!

Нисък център на тежестта

Нисък център на тежестта

M700(i) са създадени за движение както на, така и на пътя. Ниският център на тежестта и равномерното разпределение на теглото осигуряват безупречно поведение на пътя.

Индивидуално управление на дюзите

Индивидуално управление на дюзите

Индивидуалното управление на дюзите е по-прецизно, намалява разходите, увеличава потенциала за добив и спомага за защита на околната среда чрез намаляване на наддозирането и поддизирането.

TerrainControl™ Pro и TerrainCommand™ Pro

TerrainControl™ Pro и TerrainCommand™ Pro

С функциите TerrainControl™ Pro и TerrainCommand™ Pro стрелата винаги е там, където трябва да бъде, за оптимално покритие при пръскането. Специално проектирани сензори за хибриден режим спомагат за правилното позициониране на стрелата по всяко време – поддържайки постоянна височина на пръскане с цел по-малко отклонение, по-висока скорост на пръскане и по-малко, умора за оператора.

Свързване на затворена система за пренос

Затворена система за пренос на разтвори

Чрез лесното свързване към всяка затворена система за пренос на препарат предотвратявате почти всякакъв контакт с течностите за растителна защита. Тя ви позволява да пълните и изплаквате, като я включите директно към контейнера чрез адаптер, който се използва широко от производителите на системи за растителна защита.

МОДЕЛРЕЗЕРВОАР ЗА РАЗТВОРШИРИНА НА СТРЕЛАТАДЕБИТ НА ПОМПАТА

2400 л

18-33* m

280 л/мин

3200 л

18-33* m

280 л/мин

4000 л

18-33* m

280 л/мин

*Свържете се с вашия дилър на за повече информация.