Press Release   1 февруари 2022 г.

Съобщение за пресата John Deere разширява партньорството си с Kramp в Европа

John Deere Kramp

Валдорф, 1 февруари 2022 г. – След успешния старт на сътрудничеството с Kramp в Германия, Испания, Франция и Полша John Deere разширява споразумението си за сътрудничество с Унгария, Естония, България и Финландия от 1 февруари.

Kramp продължава да е един от най-големите търговци на едро на части и аксесоари за земеделска техника в Европа. Deere притежава утвърдена репутация в следпродажбената поддръжка на цялата гама от свои продукти, като предоставя качествени оригинални части и услуги. Партньорството постигна благоприятно въздействие върху удовлетвореността на клиентите и дилърите през първата фаза.


John Deere и Kramp имат общи ценности, при които качеството и обслужването на клиентите стоят на първо място. Пол Летъм, директор на отдела за следпродажбени и клиентски решения в Европа, казва: „Много важно за нас е осигуряването на първокласно клиентско изживяване през целия жизнен цикъл на нашите продукти. И двете компании твърдо се придържат към тези ценности, а чрез разширяване на партньорството с Kramp на тези нови пазари можем да предложим на нашите дилъри и клиенти широка гама части, надхвърляща нашето оригинално портфолио.“


Чрез това сътрудничество John Deere разширява своята гама от части и складовите си наличности в Европа. В допълнение към съществуващото портфолио от оригинални, фабрично възстановени и алтернативни части от John Deere, достъпно за дилърите ни и партньорските компании, дилърите KITE ZRT (Унгария), WIHURI OÜ (Естония), Megatron EAD (България) и по-късно Wihuri Oy (Финландия) вече ще могат да предлагат  пълната гама от части на Kramp. Портфолиото на Kramp включва продукти за горско стопанство и градинарство, оборудване за магазини, складове и работилници и части за машини. Всички части могат да бъдат поръчани чрез модерна онлайн платформа. Усъвършенстваната логистика гарантира бърза доставка.

 

 

 

John Deere Walldorf GmbH & Co. KG • Sitz Walldorf • Amtsgericht Mannheim HRA 707944
Отговорен партньор: John Deere Walldorf GmbH, Sitz Luxemburg, Handelsregister Nr.: R.C.S. Люксембург B220944
Geschäftsführer: Кристиан Айххолц, Маркварт фон Пенц, Алехандро Саяго, Гюнтер Суцието, д-р Волфганг Фос