S770Комбайни

  • 9 л PowerTech PSS двигател, макс. мощност 335 kW/455 к.с. (ECE R120)
  • Интегрирана настройка на комбайна - ICA2
  • Предимството на технологията с един ротор
  • Активна изолация на контрабарабана
  • Програмируем контролен център
  • Нови вериги на John Deere с 30% по-голяма контактна повърхност

Да направим устойчивостта по-достъпна

John Deere Financial предлага персонализирани финансови решения, които да изведат бизнеса Ви на следващото ниво.

PLACEHOLDER ALT TEXT

Автоматизираният комбайн

Постоянно качество на зърното и ниски загуби при всякакви условия:  нашата революционна система за интегрирана настройка на комбайна (ICA2) автоматично гарантира постоянни параметри на продукцията по време на жътва независимо от условията. Премахвайки необходимостта от периодични ръчни настройки, тя гарантира на операторите, че комбайнът им работи с максимална ефективност.
Независими проучвания* показват, че оползотворяването на капацитета на комбайна от оператора може да варира в рамките на 20%. ICA2 елиминира тази несигурност и ви дава оптимална производителност. Час след час. Ден след ден. След като машината бъде конфигурирана, ICA2 поема управлението на всички настройки до края на деня.

s-серия

Благодарение на своята уникална конструкция новите вериги на John Deere ви позволяват да продължите да жънете дори когато се движите по нестабилни терени и в кални условия. Увеличената с 30% контактна площ намалява утъпкването на почвата. Новата система за окачване гарантира 20% повече комфорт и по-гладко возене.

ПЛЪЗНЕТЕ, ЗА ДА ЗАВЪРТИТЕ

Комбайни S770

ПЛЪЗНЕТЕ, ЗА ДА ЗАВЪРТИТЕ

* По данни от “dlz agrarmagazin” 6/2017