EXPERT CHECK
ЗА ТРАКТОРИ

Expert Check за трактори
Повече опит, по-добри данни

Повече опит,
по-добри данни

Тъй като използват полеви данни от много сезони в цял свят, нашите сертифицирани техници знаят точно къде да погледнат първо и на кои компоненти да обърнат специално внимание. Те ще ремонтират всяка неизправност преди тя да се превърне в проблем през следващия ви сезон.

expert-checkПредимството

Най-важно е техникът да знае какво да провери – нашите експерти от John Deere разполагат с нужния опит, компетентност и инструменти за целта.

Expert Check: Вече съобразена с вашите индивидуални нужди

Expert Check:
Вече съобразена с вашите индивидуални нужди

В зависимост от възрастта, работните часове и основното приложение на вашата машина, услугата Expert Check може да покрива от едночасова проверка на основните функции и аспекти на безопасността до задълбочен 3-5-часов преглед, включващ подробни измервания на износването или тестове на работните характеристики на хидравликата или двигателя.

Проверете своя машинен парк

Проверете своя машинен парк

Можете да се възползвате от изгодни отстъпки за комбиниран преглед, когато заявите Expert Check за повече от един трактор или друга машина.

пакетВсичко, от което се нуждаете, на една цена

След като се запознаете с резултатите от Expert Check, вие решавате каква дейност искате да извършим, за да поддържаме машината ви в отлична форма. Най-изгодно е да използвате нашите пакети "Всичко включено", които включват части и сервиз в обща цена.

Пакет двигател и гориво за трактор

Пакет двигател и гориво за трактор

Само оригиналните смазочни материали и филтри осигуряват максимална производителност и експлоатационен живот на двигателя. Този пакет включва подмяна на двигателното масло и горивните филтри, смяна на двигателното масло с John Deere Plus 50 II и смазване на точките за гресиране.

Пакет ILS ReLife

Пакет ILS ReLife

Пакети Re-life за трактори от серия 8 за подобряване на характеристиките и дълготрайността на вашия мост ILS. Разгледайте нашите предложения за обновяване на трактора.

Подмяна на вериги и ходови ролки

Подмяна на вериги и ходови ролки

Осигурете си най-доброто сцепление с голямо разнообразие от вериги Camso и ходови ролки за различни приложения. Ние ще ги сменим и центроваме, ще проверим направляващото колело, задвижващо колело и нивото на маслото на ходовите ролки.

Попитайте вашия дилър за цените “Всичко включено” за горепосочените услуги!
Всички операции се извършват със специални инструменти John Deere и най-новите инструкции за монтаж на части от производителя.

Локатор на дистрибуторите

Как да го получа?

Посетете своя дилър днес

Свържете се с нас