EXPERT CHECK
ЗА СИЛАЖОКОМБАЙНИ

EXPERT CHECK ЗА СИЛАЖОКОМБАЙНИ
Полезно работно време

Полезно работно време

Сезонът на раздробяването е дълъг и труден за вашия силажокомбайн. Когато започнете жътвата с машина, която е 100% готова за действие, увеличавате своите шансове за непрекъсната работа, което е особено важно за вашия успех. Запазете максимално полезно време, вземете Expert Check.

expert-checkПредимството

Най-важно е техникът да знае какво да провери – нашите експерти от John Deere разполагат с нужния опит, компетентност и инструменти за целта.

пакет всичко включеноВсичко, от което се нуждаете, на една цена

Общите цени на нашите пакети “Всичко включено” ще ви спестят пари. След като се запознаете с резултатите от Expert Check, вие решавате каква дейност искате да извършим – на твърда обща цена, включваща всички резервни части и труд.

Пакет за режещия барабан на силажокомбайн

Пакет за режещия барабан на силажокомбайн

Извършване на сезонно преоборудване за друга култура на вашата машина – включва подмяна на стационарния нож, системата за заточване и всички ножове. Почистване и проверка на основните части и механизма за регулиране на стационарния нож. Проверка на всички въртящи моменти и междини на режещата система. И първоначално заточване и регулиране на стационарния нож.

Пакет за основен ремонт на устройство за обработка на зърната на силажокомбайн

Пакет за основен ремонт на устройство за обработка на зърната на силажокомбайн

Позволете на нашите компетентни техници да обслужат вашата машина, след като устройството за обработка на зърната е демонтирано, с помощта на оптимизирани методи за основен ремонт, за да си осигурите дълъг експлоатационен живот на монтираните компоненти и надеждна работа.

Пакет за двигателя на силажокомбайн

Пакет за двигателя на силажокомбайн

Възползвайте се от максимална производителност и максимален експлоатационен живот на двигателя с оригинални смазочни материали и филтри. Услугата включва подмяна на филтъра, смяна на маслото и проверка на компресията на двигателя.

Попитайте вашия дилър за цените “Всичко включено” за горепосочените услуги!

Всички операции се извършват със специални инструменти John Deere и най-новите инструкции за монтаж на части от производителя.

Локатор на дистрибуторите

Как да го получа?

Посетете своя дилър днес

Свържете се с нас