EXPERT CHECK ЗА КОМБАЙНИ

Expert Check за комбайни
За максимално полезно време за работа

За максимално полезно време за работа

Цяла година работите с единствената крайна цел: жътвата. Времето, в което вашият комбайн трябва да работи добре на всяка цена. Можете да си гарантирате това с Expert Check. Насрочете Expert Check непосредствено след края на сезона, когато нашите експерти могат да реагират най-бързо.

expert-checkПредимството

Най-важно е техникът да знае какво да провери – нашите експерти от John Deere разполагат с нужния опит, компетентност и инструменти за целта.

Нашите експерти

Нашите експерти:
Знаят повече, виждат повече.

Нашите експерти извършват обстойна техническа диагностика, като използват фабрично актуализирани списъци за преглед и полеви данни от предходния сезон, които са достъпни изключително за дилърите на John Deere.

пакет всичко включеноВсичко, от което се нуждаете, на една цена

Общите цени на нашите пакети “Всичко включено” ще ви спестят пари. След като се запознаете с резултатите от Expert Check, вие решавате каква дейност искате да извършим – на твърда обща цена, включваща всички резервни части и труд.

Премиум пакет за хедер на комбайн

Премиум пакет за хедер на комбайн

Пълно обслужване: ще настроим задните почистващи планки на шнека, ще сменим цялата ножова греда, ще проверим предпазния съединител, ремъка и веригата, ще обновим мултикуплунга за по-бързо и ефективно движение на мотовилото и др.

Пакет за климатична система на комбайн

Пакет за климатична система на комбайн

Не се горещете. Тъй като системите естествено изпускат газ, препоръчително е презареждане на всеки две години. Обслужването включва смяна на въздушния филтър в кабината, източване на хладилния агент, почистване, пълнене на хладилен агент и др.

Пакет за двигателя на комбайн

Пакет за двигателя на комбайн

Възползвайте се от максимална производителност и максимален експлоатационен живот на двигателя с оригинални смазочни материали и филтри. Услугата включва подмяна на филтъра, смяна на маслото и проверка на компресията на двигателя.

Попитайте вашия дилър за цените “Всичко включено” за горепосочените услуги!

Всички операции се извършват със специални инструменти John Deere и най-новите инструкции за монтаж на части от производителя.

 

 

Локатор на дистрибуторите

Как да го получа?

Посетете своя дилър днес

Свържете се с нас