EXPERT CHECK
ЗА ЗЕМЕОБРАБОТВАЩО ОБОРУДВАНЕ

Expert Check за земеобработващо оборудване
Полезно работно време

Полезно работно време

Машина, която започва сезона в добра форма, има много по-добър шанс да работи без прекъсвания. Уверете се, че целият ви машинен парк е готов за трудните задачи, които ги очакват – планирайте Expert Check.

expert-checkПредимството

Най-важно е техникът да знае какво да провери – нашите експерти от John Deere разполагат с нужния опит, компетентност и инструменти за целта.

Вашият експерт по максимално полезно работно време

Вашият експерт по максимално полезно работно време

Сертифицирани техници извършват подробна техническа диагностика, като използват уникални списъци за проверка на John Deere за всички ключови компоненти като косачен диск и система за събиране на материал.

пакет всичко включеноВсичко, от което се нуждаете, на една цена

Общите цени на нашите пакети “Всичко включено” ще ви спестят пари. След като се запознаете с резултатите от Expert Check, вие решавате каква дейност искате да извършим – на твърда обща цена, включваща всички резервни части и труд.

Пакет за ротационна косачка

Пакет за ротационна косачка

Пълна инспекция на ротационния косачен апарат, професионално шлифоване и ние ще заменим старите ножове с оригинални ножове на John Deere.

Обслужване на климатична система

Обслужване на климатична система

Ние сменяме въздушния филтър за кабината и хладилния агент, почистваме основно изпарителя, за да премахнем бактериите и миризмите, а също така проверяваме за течове и дали ремъкът е в добро състояние всичко според най-новите спецификации за монтаж от производителя.

Пакет за надграждане на XUV Ultimate

Пакет за надграждане на XUV Ultimate

Защитете своя XUV среден размер и увеличете удобството и производителността с приспособления - две за производителност, едно за защита и едно за удобство.

Локатор на дистрибуторите

Как да го получа?

Посетете своя дилър днес

Свържете се с нас