В опитни ръце

In Skilled Hands

 

Поддържайте машината си във форма: Запазете FREE CHECK 

Когато вашият трактор John Deere от серия 30 или комбайн W/T е на 8 и повече години , може да са необходими някои специални грижи. Нека нашият квалифициран техник да изърши преглед и да изготви незабавен доклад за състоянието на вашата машина - безплатно е и дори ще дойдем при вас.

 

Напишете вашия пощенски код по-долу и попитайте вашия местен дилър:

Намерете вашия дилър

Подгответе се

Подгответе се

Спестете време и започнете с проверката FREE CHECK преди пристигането на техника. 

Всички части. Всякакъв бюджет. Всички с гаранция за части и труд

Въз основа на резултатите от FREE CHECK нашият техник ще ви препоръча услуги за профилактика, поддръжка или ремонт и ще ви предложи подходящите части.
Всички с гаранция, ако са монтирани от вашия дилър. Изберете между оригинални части, фабрично възстановени части или алтернативни части на конкурентна цена.

Оригинални части

Оригинални части

Оригиналните части и продуктите с марка John Deere са произведени специално за John Deere и са преминали строги тестове за качество, спецификации и издръжливост.

Части Reman - фабрично възстановени

Части Reman - фабрично възстановени

"Reman означава процес на фабрично възстановяване, който включва замяна на всички повредени и износени компоненти с оригинални такива и след това проверка и тестване според спецификациите за оригинални части."

Алтернативни части

Алтернативни части

Алтернативните части са конкурентни резервни части за следпродажбен монтаж за по-стари машини John Deere. Те са разработени с различно ниво на спецификации и са одобрени за монтаж в машини John Deere.

In Skilled Hands

 

1 Предлага се за трактори от серия 30 и всички W/T комбайни произведени в периода 2008-2013 г. само при участващите в кампанията дилъри.
2 Ако частите са монтирани от дилър на John Deere. Продължителността на гаранцията зависи от разпоредбите в съответната държава.