Оперативен лизинг и договор за наем

Оперативен лизинг
и договор за наем

Оперативен лизинг

Мислете за това като опция с минимално обвързване и ниски вноски. При опертивен лизинг плащате само за използването на машината. Това понижава месечните вноски. Първоначално плащате авансова такса и Вашите вноски включват ДДС. В края на договора просто връщате машината на John Deere, като трябва да бъдат спазени условията за връщане. Макар че не можете да начислявате амортизация, можете да приспадате вноските като разходи от облагаемата печалба.

Договор за наем

Ясна олинклузив опция за наем с минимално обвързване, по-ниски месечни вноски и пакет за поддръжка. Съчетава всички предимства на оперативен лигинг и цялостен пакет за поддръжка в договор с фискирана цена. След заплащането на авансова такса Вие плащате по-ниски фиксирани месечни вноски и връщате машината в края на срока на договора. Можете да приспаднете разходите за наем от облагаемата печалба, тъй като те са фирмен разход.

Пълен контрол върху разходите

Плащате само за това, което използвате, с ниски вноски и без да се обвързвате със собственост. Опцията за договор за наем също така включва пакети за поддръжка, така че да бъдете наистина спокойни.

Оперативен лизинг и договор за наем

Основните предимства на оперативен лизинг и договор за наем

  • Не натоварват бюджета Ви – малки вноски за плащане
  • Атрактивни цени – по-ниски първоначални разходи
  • Предсказуемост – фиксиран срок, фиксирана лихва
  • Данъчни облекчения – приспадате наемните такси като фирмени разходи
  • Прецизен бюджет – договорът за наем включва поддръжка за предвидими експлоатационни разходи

Намерете Вашето решение за финансиране

Покупка с отсрочено плащане

Покупка с отсрочено плащане

Покупката с отсрочено плащане е лесна опция за финансиране, която Ви позволява да притежавате машината, за която правите плащания.

Финансов лизинг

Финансов лизинг

Ако не желаете да притежавате, но въпреки това искате да ползвате много от предимствата на опцията за покупка с отсрочено плащане, финансовият лизнг е подходящ за Вас.