AutoPathТехнология за прецизно земеделие

  • Автоматично управлява навигационните линии за прикачни приспособления с различна ширина през цялата реколтна година, от разделянето на ивици до прибиране на реколтата
  • По-малко щети по културите, тъй като машините винаги са извън засетите редове
  • Спестява времето за настройка чрез създаване на навигационни линии за изправени култури
  • Дава възможност да прибирате прецизно реколтата, дори когато не можете да виждате редовете
ШАБЛОН ЗА АЛТЕРНАТИВЕН ТЕКСТ

Как работи

По време на разделяне на ивици или засаждане приемникът StarFire, монтиран на прикачно приспособление, записва точното мястото на всеки ред с посеви. Тези данни се съхраняват автоматично в John Deere Operations Center™ и се използват от AutoPath™ за създаване на точни навигационни линии за всеки ред от културата, които могат да се използват при други операции по-късно през сезона. Тези навигационни линии са съобразени с външните граници, вътрешните граници, синорите и редовете на културите.

ThumbnailJohn Deere S700

Предимствата

Ако използвате прикачни приспособления с различни ширини за сеене, торене, пръскане или жънене, AutoPath™ гарантира, че гумите винаги ще следват засетите редове за всички бъдещи операции. Също така ще можете да засаждате точно върху ивична обработка на почвата, за да увеличите максимално добива. При жътва машината ще бъде насочена към правилната начална точка с навигационни линии, автоматично изчислени за ширината на хедера. Жътвата в условия на полегнали култури също е лесна, защото машината знае точно къде са редовете.

Прецизно земеделие

Технология за прецизно земеделие

Открийте как различните технологии за прецизно земеделие на John Deere могат да ви помогнат в широк спектър от вашите земеделски дейности.