Системи за автоматизация

Системи за автоматизация

Спестява ви време и стрес от повтарящи се задачи

Инструментите за автоматизация премахват скучните, повтарящи се задачи и ви дават свобода да прекарвате повече време в управлението на вашите стопански дейности. Те са полезни, дори когато разчитате на оператори на непълен работен ден или с по-малко опит. Автоматизацията гарантира отлична работа всеки път.

Водещи световни иновации

John Deere инвестира в автономни интелигентни технологии с изкуствен интелект, за да помогне на земеделците да подобрят рентабилността и устойчивостта през предстоящите години.

Безпроблемно интегриране

Безпроблемно интегриране

Всички наши компоненти са взаимнозаменяеми и дори ако вашата машина не е в зелено и жълто, можете да се възползвате от технологиите за прецизно земеделие на John Deere.

Лесни за употреба

Лесни за употреба

Всички компоненти и софтуер са създадени от нас. Проектирани за земеделци, за тях те са лесни за използване и са създадени за дълъг експлоатационен живот.

Измерима печалба

Измерима печалба

Данните ви се съхраняват сигурно в John Deere Operations CenterТМ за подробен анализ на ефективността на машината, добивите и др., за да ви помогнат да подобрите рентабилността си.

Услуги Connected Support

Услуги Connected Support

Интелигентното земеделие не се изчерпва само с прецизно земеделие. То е свързано и с максимално увеличаване на полезното работно време на вашите машини. Предоставено от вашия дилър, приложението John Deere Connected Support™ осигурява набор от услуги за мониторинг на машината и проактивни услуги, които ще ви помогнат да работите независимо от бъдещето.

John Deere улеснява прецизното земеделие за вас

Създадохме серия от кратки видеоклипове, които обясняват някои от ползите на нашите инструменти за прецизно земеделие. Просто превъртете списъка вдясно, за да откриете област, която представлява интерес за вас.

Земеделие според конкретните условия на полето

Земеделие според конкретните условия на полето

Разберете как се използват данни от полето от множество източници за създаване на карти с променливи норми, което дава възможност за управление на отделни от области от вашето поле за подобряване на растежа и добивите.

Интелигентно земеделие: основите

Интелигентно земеделие: основите

За да започнете своето пътешествие в света на прецизното земеделие, ви е необходим само приемник, дисплей, JDLink™ свързаност и профил в John Deere Operations Center™. Също така, достъпът до John Deere Operations Center™ е безплатен!

Решения за навигация

Решения за навигация

Без пропуски, без припокривания – следвайте едни и същи следи всеки път, при това автоматично. Предлагайки много висока точност, разширихме нашия диапазон за навигация с решения за всички марки оборудване.