iGrade™Технология за прецизно земеделие

  • Надеждна производителност в лошо време и при намалена видимост (прах, мъгла)
  • Опростява нивелирането на земята за подобрено управление на водата с равнинен контрол, контрол на наклона, компенсация на напречен наклон и създаване на канап
  • Чрез софтуера на нашия партньор T3RRA се предлагат усъвършенствани решения за управление на терена
  • По-широк диапазон на сигнала, отколкото с лазерни системи
  • Позволява множество машини да работят в различни равнини едновременно
  • +/-4,2 cm вертикални корекции при преминаване от линия до линия
ШАБЛОН ЗА АЛТЕРНАТИВЕН ТЕКСТ

Лесно заравняване на терени

iGrade™ на John Deere е идеалният начин прецизно да профилирате или заравните земята си. За разлика от деликатните лазерни системи, тази система на базата на RTK работи надеждно при лоша видимост и лоши атмосферни условия – дори и нощем. За да гарантират отлична вертикална точност, нашите приемници StarFire™ 6000 са съвместими с всички спътници на системите GPS и GLONASS. Освен с тези сателитни констелации, нашите приемници StarFire™ 7000 са съвместими с Galileo и Beidou. Независимо дали създавате склонове с постоянен наклон за отводняване или идеално заравнени терени за специални посеви, iGrade™ функционира безпроблемно и точно всеки път.

Пълна автоматизация

Пълна автоматизация

Системата автоматизира напълно скреперните ножове, а инструментите за изчисление подпомагат операторите при оформянето на наклоните и задаването на посоките. В комбинация със софтуера T3RRA Cutta™ от нашия партньор T3RRA, iGrade™ ви позволява професионално планиране на нивелиране и дори оптимизирано маршрутизиране.

*Предлага се в определени държави

Прецизно земеделие

Технология за прецизно земеделие

Открийте как различните технологии за прецизно земеделие на John Deere могат да ви помогнат в широк спектър от вашите земеделски дейности.

* Предлага се в определени държави