AutoTracТехнология за прецизно земеделие

  • Намалена умора за оператора, по-малко припокривания и пропуски
  • До 8%* по-ниски разходи за суровини – в зависимост от приложението
  • До 14%** по-висока производителност
  • Разширени работни графици при условия на ниска видимост 
  • Намалено утъпкване на почвата

Увеличете производителността си

Системата AutoTrac™ повишава производителността ви чрез намаляване на разходите за суровини и увеличаване на ефективността на подпомагането на кормилното управление. Лесно следвайте прави, извити и кръгови следи и работете комфортно в условия на ниска видимост. След като изпитате предимствата на AutoTrac™, никога няма да пожелаете да се върнете към стария начин на работа.

Ефективност на AutoTrac™

Ефективност на AutoTrac™

Безопасно съхранявайте, архивирайте и работете с данните за настройките на системата AutoTrac™, като например измествания на машината и прикачния инвентар, граници на полетата и навигационни линии в John Deere Operations Center.

Ключови характеристики и предимства на AutoTrac™

AutoTrac™ подпомага процеса на навигация на машината и подобрява ефективността през цялата година.

По-високи печалби с по-малко припокриване

По-високи печалби с по-малко припокриване

Повечето селскостопански процеси изискват многократни преминавания. Използването на системата за навигация AutoTrac™ ще сведе до минимум припокриванията благодарение на последователното разстояние между редовете и ще доведе до намаляване на разходите за семена и торове, като общото използване на оборудването е по-ниско. Навигацията също ви позволява да използвате едни и същи пътни коридори година след година, като минимизирате зоната на полето, засегната от тежко оборудване и създавате твърда почвена повърхност за ефективна работа на трактора.

Множество опции за линии за движение

Множество опции за линии за движение

Не всички полета са с една и съща форма, размер или състояние. Поради тази причина AutoTrac™ позволява на операторите на оборудването да избират от широк спектър от модели за навигация, включително праволинейно движение, AB криви, адаптивни кръгове, кръгова следа и линии за смяна на траекторията.

Намалена умора на оператора

Намалена умора на оператора

Времето и енергията са безценни стоки в селскостопанския процес. AutoTrac™ подпомага процеса на кормилно управление за увеличаване на производителността на оператора и намаляване на умората, като поддържа операторите по-информирани и способни да се фокусират върху критичните настройки на прикачното приспособление и променящите се условия на полето.

Прецизно земеделие

Технология за прецизно земеделие

Открийте как различните технологии за прецизно земеделие на John Deere могат да ви помогнат в широк спектър от вашите земеделски дейности.

*По данни от Lohnunternehmen 1/2010
**По данни от Landtechnik 6/2006