AutoTrac TIMТехнология за прецизно земеделие

  • Изцяло вградено решение за модернизация AutoTrac™
  • Използване на AutoTrac™ на машини от други производители
  • Не са необходими допълнителни компоненти за волана или контролера
ШАБЛОН ЗА АЛТЕРНАТИВЕН ТЕКСТ

Уреди за управление на прикачното приспособление на трактора

Управление на прикачното приспособление на трактора (TIM) е двупосочна комуникация, т.е. обмен, при който се предават данни в двете посоки. По този начин се използват предимствата на цялата система, например състояща се от трактор и прикачно приспособление. Това означава: С помощта на TIM прикачното приспособление може автоматично да управлява определени функции на трактора – например скоростта на движение или управляващите клапани. По този начин прикачното приспособление оптимизира своята работа и дава команди за управление на трактора.

Прецизно земеделие

Технология за прецизно земеделие

Открийте как различните технологии за прецизно земеделие на John Deere могат да ви помогнат в широк спектър от вашите земеделски дейности.

* Балопресите с фиксирана камера John Deere 400R и рулонните балопреси от серията 900 вече не се нуждаят от активация за специализирана система за автоматизирано управление на балопресата. Стандартното оборудване на рулонните балопреси John Deere F441R, V451R и V461R вече включва тази система. Балопресите от серия 900 лесно могат да бъдат надградени от вашия търговски представител, в сила за моделите от 2012 г. и по-нови. За да постигнете лесно за използване решение от типа „свържи и използвай“, се нуждаете само от активиране на системата Tractor Implement Automation, която е включена в стандартното оборудване на тракторите 6R с GreenStar и AutoTrac Ready (модели от 2016 г. и по-нови).