AutoTrac Implement GuidanceТехнология за прецизно земеделие

  • Тракторът и прикачното приспособление следват една и съща траектория
  • Идеално подравнени навигационни линии и разстояния между растенията
  • Без повреждане на растения, напоителни тръби или капкови маркучи
  • Идеално прави бразди и равномерни лехи

За ненадмината прецизност

Когато най-високата точност е абсолютно наложителна, решението за активна навигация на работното оборудване гарантира, че тракторът и прикачните приспособления следват една и съща траектория, предотвратявайки увреждането на посевите, напоителните тръби или канали при следващите преминавания. Системата работи с широка гама от управляеми прикачни приспособления, оборудвани със странично изместване, теглителен прът, осево или дисково кормилно управление. Приемниците StarFire™ 6000 и StarFire™ 7000 се монтирани на трактора и на прикачното приспособление, което им позволява да комуникират помежду си и осигурява абсолютна точност върху терена. С помощта на сигнали RTK или SF3 могат да се следват прави, извити или кръгообразни линии. Функцията „Споделен сигнал“ позволява на два приемника StarFire™ 6000 или StarFire™ 7000 да споделят сигнали за корекция в приложения с два приемника и да се възползват от по-силния сигнал. Новият сигнал за корекция SF-RTK осигурява подобрена точност +/-2,5 cm точност от линия до линия с време за синхронизиране до три пъти по-бързо от това на предишното поколение приемник, използващ SF3.

Управление на плугове

Управление на плугове

Изпълнявайте абсолютно прави бразди при използване на плугове с променлива работна ширина. Plough Steer вече ви позволява да орете полета с извити линии.

Прецизно земеделие

Технология за прецизно земеделие

Открийте как различните технологии за прецизно земеделие на John Deere могат да ви помогнат в широк спектър от вашите земеделски дейности.

* Предлага се в определени държави