Подготовка

Анализ и подготовка

Ако вече имате граници на полета и навигационни линии, съхранени в John Deere Operations Center™ от предишни години, няма да ви се налага да работите много. Когато създавате работния график за отделните полета, трябва да въведете ширината на прикачното приспособление и всички други променливи, като например дълбочината на обработката.


customer-checking-seedbed

Работа в полето

Завършените работни планове могат да бъдат изпратени директно до вашия трактор от Operations Center. Когато тракторът влезе в полето, задачата ще се появи автоматично на дисплея. Единственото, което водачът трябва да направи, е да потвърди задачата и веднага да започне работа.

Клиентите винаги има какво да научат за своите полета.

agriculture-consultant
Michael Johnson
Group Technology Solutions Consultant Thomas Sheriff
AutoTrac™

AutoTrac™

Управлявайте кормилната уредба със свободни ръце за по-малко натоварване, по-бърза работа и по-малко припокривания и пропуски.

AutoTrac™ автоматизирано завиване в края на полето

AutoTrac™ автоматизирано завиване в края на полето

Кормилно управление със свободни ръце в края на редовете за прецизни и точни завои в края на синора.

История на клиента

В идеалния случай торовете трябва да бъдат 100% ефективни

В идеалния случай торовете трябва да бъдат 100% ефективни

Селскостопанският изпълнител на AIS Schier се съсредоточава върху основните приложения на торене и варуване в продължение на много години. Генералният директор Холгер Шайър разяснява също така как се променя стойността на рН на дадено поле и защо този подход е добра отправна точка за прецизно земеделие.