StarFire 7000 приемник и сигналиТехнология за прецизно земеделие

  • Още по-добра свързаност и позициониране
  • Най-добрият входен сигнал SF1 с точност +/-15 cm
  • Изцяло нов SF-RTK сигнал с точност +/-2,5 cm
  • Радио или мобилни RTK, вкл. RTK Extend – 14 дни


ШАБЛОН ЗА АЛТЕРНАТИВЕН ТЕКСТ

Повишете нивото на бизнеса си

Технологията за прецизно земеделие на John Deere започва с новия приемник StarFire™ 7000, интегрирана или универсална версия. Приемникът StarFire™ 7000 предлага по-голяма точност и по кратки времена за синхронизиране. Това означава по-малко хардуер, по-бързо възстановяване на сигнала след засенчващо събитие и увереността, че вашите навигационни линии и граници няма да се местят от година на година. Тъй като точността и повторяемостта продължават да бъдат по-важни за постигане на точност от растение до растение, StarFire™ 7000 предлага функцията Усъвършенствана TCM калибровка. С увеличения брой резервни части новият приемник StarFire™ осигурява устойчива и икономична експлоатационна надеждност.

/6r-tractor-img

Допълнително подобрен сигнал SF1

Със StarFire™ 7000 подобрихме нашия доказан в практиката сигнал SF1 на базово ниво. Съвместим със сигналите от четири сателитни групи (GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo), приемникът StarFire™ 7000 вижда повече сателити в небето. Това го прави по-малко чувствителен към засенчващи ефекти, докато печелите от нашата прочута точност от +/-15 cm от линия до линия.

starfire-7000

Нов SF-RTK сигнал

Новата корекция SF-RTK осигурява подобрена точност +/- 2,5 cm от линия до линия и 5-годишна повторяемост от сезон на сезон. С време за изтегляне до три пъти по-бързо от приемника SF6000 с помощта на SF3. Благодарение на SF-RTK можете да започнете работа по-бързо, когато пристигнете на полето и да се възползвате от 100% подобрено покритие със значително намалени ефекти на засенчване.

6r-tractor-view

Радио RTK и мобилни RTK

Тъй като StarFire 7000™ е съвместим с доказаната в практиката радио RTK система на John Deere и 4G LTE мобилен RTK модем, можете да изберете най-добрата си локална опция.

Дисплей SF7000

Ефективна защита от кражба

Имаме две функции против кражба, налични за приемници StarFire™ 7000: ПИН код за защита и комплект за заключване.

ПИН кодът за защита позволява да активирате и отключвате приемника с уникален четирицифрен ПИН код. След като бъде активиран, само потребители, които знаят ПИН кода, могат да използват машината. За да предотвратите неразрешено отстраняване на приемника от машината, можете също да защитите StarFire™ 7000 с механичен комплект за заключване. Като алтернатива, можете също да премахнете универсалните компоненти на машината след работа и да ги заключите надеждно до следващата употреба.

Прецизно земеделие

Технология за прецизно земеделие

Открийте как различните технологии за прецизно земеделие на John Deere могат да ви помогнат в широк спектър от вашите земеделски дейности.