StarFire 6000 приемник и сигналиТехнология за прецизно земеделие

  • Включени са SF1, GPS, GLONASS и Модул за компенсиране на терена (TCM)
  • SF3 сигнал: +/-3 cm точност с 9 месеца сезонна повторяемост
  • RTK: ненадмината точност и повторяемост
ШАБЛОН ЗА АЛТЕРНАТИВЕН ТЕКСТ

Поставете бизнеса на прав път

Достъпът до технологията за прецизно земеделие на John Deere започва с нашия приемник StarFire™ 6000. Той се характеризира със съвременна конструкция, защита срещу кражба, отлична сервизна способност и изключителен диапазон на сигнала. Това означава, че сте готови за работа на полето по-бързо, работите с по-висока точност и се възползвате от още по-добра стабилност на сигнала.

При едновременно проследяване на до три сателита на сигнала за корекция приемникът StarFire™ 6000 активно избира най-добрия наличен сигнал вместо вас и осигурява три пъти по-добро покритие на сигнала от предходните поколения приемници. Ако условията се променят, превключвателят към най-добрия наличен геостационарен сателит е 80% по-бърз.

Подобрен SF1 сигнал

Подобрен SF1 сигнал

Нашият превъзходен сигнал в базовия вариант ви позволява да се възползвате от +/-15 cm точност от линия до линия, по-високо от по-ранните +/-23 cm. Безплатен е и се доставя със сателитни сигнали за позициониране GPS и GLONASS.

Следващото ниво: Сигнал SF3

Следващото ниво: Сигнал SF3

Сигналът SF3 осигурява превъзходна точност от +/-3 cm от линия до линия и сезонна повторяемост в рамките на 9 месеца. Още по-хубаво е, че времето за прихващане е до 4 пъти по-бързо, отколкото при SF2, така че можете да прекарате повече време в работа на полето, вместо да чакате синора или да правите компромиси с качеството.

Ненадмината точност и повторяемост

Ненадмината точност и повторяемост

RTK е най-доброто решение за вашия земеделски бизнес. Пълна точност за по-малко от 1 минута. Запишете границите на полето само веднъж. Ще засилите производителността си и ще увеличите комфорта си, като работите с пълна ширина във всяко състояние. След това се наслаждавайте на функции като граници за излизане извън полето и перфектна производителност чрез управление на секциите. Накрая ще можете напълно да се възползвате от усъвършенствани решения като AutoPath и автоматизация при завиване AutoTrac.

Ефективна защита от кражба

Ефективна защита от кражба

Имаме две функции против кражба, налични за приемници StarFire™ 6000: ПИН код за защита и комплект за заключване.

ПИН кодът за защита позволява да активирате и отключвате приемника с уникален четирицифрен ПИН код. След като бъде активиран, само потребители, които знаят ПИН кода, могат да използват машината. За да предотвратите неразрешено отстраняване на приемника от машината, можете също да защитите StarFire™ 6000 с механичен комплект за заключване. Като алтернатива, можете също да премахнете универсалните компоненти на машината след работа и да ги заключите надеждно до следващата употреба.

Прецизно земеделие

Технология за прецизно земеделие

Открийте как различните технологии за прецизно земеделие на John Deere могат да ви помогнат в широк спектър от вашите земеделски дейности.