Верижен трактор на John Deere се движи по поле с вече прибрана реколта

Стратегия и основополагащи ценности

   

За тези, които култивират земя и прибират реколта За тези, които трансформират и обогатяват земята. За тези, които строят по земята.

Ние от John Deere сме ангажирани с Вашия успех.

Този ангажимент се простира по цялото земно кълбо с фокус върху шест ключови региона – Съединени американски щати и Канада, Европа, Бразилия, Русия, Индия и Китай. Това са тези региони, в които се очаква да настъпи най-малко 75% от световния растеж в бъдеще. И поради нашето минало, нашата страст и нашата цел да Ви помагаме в стремежа Ви да станете по-печеливши и продуктивни, John Deere е уникално позициониран като предпочитания доставчик на оборудване.

   

Качество и иновации

Качеството и иновациите бяха основни при създаване на миналото на John Deere и ще бъдат основни при формирането на бъдещето.

Колесен товарач 844K-II разтоварва камъни и почва на работната площадка

Нашата дейност

Портфолиото от дейности на John Deere е променливо, но всички са взаимосвързани Две от нашите дейности – Селскостопанска и строителна техника – са в отлична позиция да се възползват от глобалното развитие.

Още две дейности – Техника за обработка на затревени площи и горско стопанство – подкрепя и подобрява разширяването на каналите по света. Допълнителна поддържа дейност – Финансови услуги, Енергийни системи, Сервизни части и Група за интелигентни решения – укрепва и разграничава нашите технически дейности.

На заден план има размазан служител на John Deere, който държи електронна дънна платка, която е на фокус

Нашите цели

Като предпочитан партньор за селскостопанска, земеобработваща, горска и строителна техника в целия свят, ние можем да постигнем целите си за устойчива акционерна добавена стойност (АДС). Проверете съкращението.

Чрез неумолимо подобряване на нашите продукти и нашата ефективност, ние ще постигнем изключителни оперативни резултати.

И чрез свързване на целите на служителите, звената и отделите в общи бизнес цели на John Deere, ние ще можем да пожънем плодовете на силата на съгласувана високоефективна екипна работа.

Научете повече за нашата стратегия в нашата страница на инвеститора.

Основана през 1837 г. от John Deere, ковач и изобретател, Deere & Company се е превърнала в една от най-реномираните фирми в света. Това не беше случайно. John Deere избра да изгради бизнеса си на принципите за почтеност, качество, отдаденост и иновации. Тези ценности са живи и процъфтяват и до днес. Те определят начина, по който ние работим, качеството, което предлагаме, и несравнимото отношение, което получавате като клиент, инвеститор или служител.

Група служители от John Deere с предпазни очила разглеждат папка

Как работим

Ние работим всеки ден в подкрепа на основополагащите ценности на нашия основател. Почтеност, качество, ангажираност и иновации не са идеалите, по които работим. Ние живеем с тях. Ние дишаме с тях. Тези ценности са по същество есенцията за това как работим и какви сме във всеки продукт, услуга и възможност, която Ви предлагаме.

Заедно с това John Deere разбира ценността на разнообразието в работния екип, организацията на дилърите и базата на доставките. Ние изцяло сме посветени на приобщаващата среда, където разнообразието се разбира и се приветства. Това е ангажимент, който ние споделяме с и сред всички заинтересовани лица на John Deere: от служителите до дилърите и доставчиците.

Човек с шапка стои отстрани на своя базов трактор John Deere

Къде работим

По целия свят. Там, където хората работят по или със земя, там ще откриете и John Deere.

Двама души се ръкуват пред компютърно бюро

Какво можете да очаквате

Можете да очаквате от John Deere най-високи етични стандарти, стриктно спазване на нормативната уредба и най-съкровено желание за развитие и насърчаване на справедливостта в обществените политики и практики.

И ако имат взаимоотношения с John Deere в качеството си на клиент, служител, дилър или доставчик, можете да очаквате Deere да Ви предложат приобщаваща среда. Ние приветстваме разнообразието.

Един колесен харвестър работи на терен за поваляне на дърво

Какво предлагаме

Нашият основател е най-известен с работата си по първия търговски успешен плуг. И така днес е възможно да сме най-известни със своето качествено селскостопанско и земеобработващо оборудване. Всъщност ние сме водещият световен производител на селскостопанска техника. Също така имаме водеща роля в производството на горскостопанска техника. Ние сме основна сила в строителната техника. А John Deere Financial е една от най-големите финансови компании за оборудване. Не е зле за компания, поставила началото си в ковашка работилница.