PRESS RELEASE   4 януари, 2022

MTG 4G LTE телематично устройство от John Deere

John Deere 8RX tractor

Modular Telematics Gateway 4G (MTG 4G LTE) е едно от най-новите телематични решения за пренос на данни от John Deere. MTG 4G LTE е платформа за мобилни комуникации и обработка на данни, подходяща за усъвършенствани телематични приложения като наблюдение на работния статус на машината, усъвършенстване процесите на логистика и транспорт, управление на машината, дистанционни настройки и отдалечена диагностика. 

MTG 4G LTE включва вграден 4G LTE модем, който поддържа разширени зони на покритие и скорости за пренос на данни с висок капацитет в мобилната мрежа, сертифициран за използване в над 60 държави. Вградената двулентова безжична връзка се свързва от една машина към друга, чрез безжичен достъп или преносимо устройство или таблет на потребителя. Налична е и свързаност с устройства, използващи безжична технология Bluetooth®.

Двуядрен 1,33GHz Intel® Atom™ процесор, в комбинация с 1GB RAM и 8GB вградена флаш памет, осигурява обработката и производителността за изпълнение на най-взискателните приложения. Електронните решения на John Deere (JDES) използват операционна система Yocto Project® и предоставят пакет за поддръжка на дънната платка, документация и примерен софтуер, което осигурява бързо интегриране на приложения.

MTG 4G LTE е проектиран и стриктно тестван, за да осигури дълъг живот и превъзходна производителност при най-взискателните условия на работната и околната среда.

За лесна интеграцията във вашата свързана система, MTG 4G LTE предоставя множество CAN канали, RS232 портове, дискретни I/O линии и Gigabit Ethernet порт. Интегрираният акселерометър и GPS функционалността предоставят информация за позицията и движението на машината, осигурявайки постоянна осведоменост за вашето приложение.

Множеството функции на MTG 4G LTE предоставят възможността, която ви е необходима за добавяне на телематика към всяко мобилно или дистанционно приложение по време на работа. 

Можете да се възползвате от нашето предложение и да поръчате MTG устройство за вашата машина на промоционална цена от 400 €. Предложението е валидно до 30.03.2022 година. 

Задължително условия за поръчка на MTG е да разполагате с:

·      Съгласие за Maintenance Alerts във вашия профил в платформата www.myjohndeere.com

·      Подписан договор за сервизно обслужване за срок от 3 години.

 

 

* Intel и Intel Atom са търговски марки на Intel Corporation или нейните дъщерни дружества в САЩ и/или други страни.

** Окабеляването за устройството не е включено в цената и се поръчва отделно, спрямо модела на вашата машина.