W550Комбайн

  • 6,8 л PowerTech PSS двигател, макс. мощност 224 kW/305 к.с.
  • Ширина на канала/ диаметър на барабана: 1400 mm / 660 mm
  • Обща площ за активна сепарация: 1,50 m²
  • Нов секционен контрабарабан за увеличение на производителността до 12%
  • Обща площ на ситата (с предситото): 5,20 m²
  • Интерактивно настройване на комбайна (ICA) - автоматична оптимизация на комбайна

Прибиране на реколтата за рекордно кратко време

Серия W ви предлага интелигентни технологии, ценни функции и иновативни услуги, за да работите по-бързо, по-удобно и по-ефективно – за върхова производителност при всякакви условия. Голямата площ за активно сепариране и големият 660 mm вършачен барабан повишават производителността без компромис с качеството на сламата или разхода на гориво.

Почистващата система DynaFlo Plus с големи сита гарантира свръх-ниски нива на загуби и превъзходно качество на зърното в бункера.

НОВ секционен контрабарабан: до 12% повече производителност

Отпред на основния овършаващ контрабарабан са монтирани две сменяеми части на контрабарабана, които покриват първата секция на контрабарабана и за които са предвидени три вида решетки – за дребнозърнести култури, универсална и с кръгли пръти. Втората секция на контрабарабана се състои от фиксирана универсална решетка, която покрива останалата част от контрабарабана.

Полевите тестове показаха, че смяната на приставките на контрабарабана си струва труда: замяната на универсалната приставка на контрабарабана с приставката за дребнозърнести култури при трудни условия на овършаване осигурява до 12% повече производителност.

*Максимална мощност на двигателя