Coronavirus Update Center

John Deere Information

Ние служим на тези, които продължават да движат света.

Пандемията COVID-19 постави всички ни пред неподозирани предизвикателства. Ние сме отдадени на задачата да запазим здравето на нашите служители, клиенти, дилъри, доставчици и общностите, в които работим и живеем. Стремим се да продължим производството и услугите за нашите клиенти, доколкото това е възможно и благодарим на тези, които продължават да произвеждат храна, да предоставят жизненонеобходими услуги и да ни предпазват.

Грижете се за себе си и бъдете здрави.

    

Connected Support
Дистанционно наблюдение на машината

Дистанционно наблюдение на машината

Експлоатационното състояние на вашата машина се наблюдава дистанционно от специалист на дилъра чрез инструментите за дистанционна поддръжка на John Deere, като например Expert Alerts и виртуален приборен дисплей на машината. Ако инструментите покажат, че нещо не е наред с машината, веднага ще бъдете информирани и ще получите проактивна помощ, за да намалите до минимум риска от принудителен престой на машината и да продължите работата си.

Помощ за дистанционно настройване на машината

Помощ за дистанционно настройване на машината

Функцията за дистанционен достъп до дисплея може значително да намали времето за настройка на вашата машина, тъй като позволява на специалиста на дилъра да се свърже с вашия дисплей в кабината и да ви помогне с настройката. Функцията също така позволява на специалиста на дилъра да ви напътства за постигане на по-добра производителност и улеснява комуникацията с вашия дилър, когато се натъкнете на проблеми, което увеличава максимално полезното време за работа.

search