Expert Check за земеобработващо оборудване
Вашият експерт по машините за поддръжка на тревни площи и терени

Подгответе целия си машинен парк

Вашите машини преживяват много – уверете се, че те ще са правилно обслужени, че ще са на разположение и че ще са готови за употреба тогава, когато се нуждаете от тях следващия път. Expert Check ще направи това за целия ви машинен парк.

expert-checkПредимството

Най-важно е техникът да знае какво да провери – нашите експерти от John Deere разполагат с нужния опит, компетентност и инструменти за целта.

Вашият експерт по тракторите

Вашият експерт: Знае всичко, вижда всичко.

Сертифицирани техници извършват подробна техническа диагностика, като използват уникални списъци за проверка на John Deere за всички ключови компоненти като косачен диск и система за събиране на материал.

пакетВсичко, от което се нуждаете, на една цена

След като се запознаете с резултатите от Expert Check, вие решавате каква дейност искате да извършим, за да поддържаме машината ви в отлична форма. Най-изгодно е да използвате нашите пакети "Всичко включено", които включват части и сервиз в обща цена.

Пакет климатична система

Обслужване на климатична система

Уверете се, че климатикът ви е готов за лятото: Ние сменяме въздушния филтър за кабината и хладилния агент, почистваме основно изпарителя, за да премахнем бактериите и миризмите, а също така проверяваме за течове и дали ремъкът е в добро състояние – всичко според най-новите спецификации за монтаж от производителя. Попитайте вашия дилър за цените “Всичко включено”!