Expert check за трактори

Expert Check за трактори

Expert Check: фокус върху полезното време за работа

Знаем какво да търсим това е предимството на John Deere. Нашите експерти имат опита, знанията и инструментите за това. Плюс още нещо: полеви данни за вашия модел трактор, събирани в продължение на много сезони по целия свят, които казват къде първо да гледат.
expert-check

Нашите експерти: компетентност плюс данни

Експертите от вашето представителство използват фабрично актуализирани списъци за преглед и полеви данни от предходния сезон, които са достъпни ексклузивно само за дилърите на John Deere. Нищо не убягва на задълбочената им техническа диагностика, която те използват за създаването на пълен отчет за състоянието и нуждите на вашия трактор.

Expert Check: според вашите индивидуални нужди

Проверките Expert Check са персонализирани според предназначението на вашите трактор и вашите планове за него. Те варират от проверка на основните функции и безопасността до задълбочен преглед, включващ подробни измервания на износването и тестове на производителността. Всичко зависи от възрастта, натрупаните работни часове и приложението на вашия трактор.

Проверете своя машинен парк на изгодна цена

Можете да се възползвате от изгодни отстъпки за комбиниран преглед, когато заявите Expert Check за повече от един трактор или друга машина.

експертна проверка
Пакети всичко включено

Всичко, от което се нуждаете, една цена 

Общите цени на нашите пакети “Всичко включено” ще ви спестят пари. След като се запознаете с резултатите от Expert Check, вие решавате каква дейност искате да извършим – на твърда обща цена, включваща всички резервни части и труд

Пакет двигател и гориво за тракторПакет двигател и гориво за тракторПакет двигател и гориво за трактор

Пакет двигател и гориво за трактор

HeadingIcon

Ще използваме само оригинални смазочни материали и филтри, за да осигурим максимална производителност и да удължим живота на двигателя. Ще подменим маслените и горивните филтри, ще сменим двигателното масло с John Deere Plus 50 II и ще смажем точките за гресиране.

Пакет ILS ReLifeПакет ILS ReLifeПакет ILS ReLife

Пакет трактор ILS ReLife

HeadingIcon

Нашите пакети Re-life за трактори от серия 8 подобряват характеристиките и дълготрайността на вашия мост ILS. Имаме няколко предложения, от които да се възползвате за обновяването на вашия трактор.

Подмяна на вериги и ходови ролкиПодмяна на вериги и ходови ролкиПодмяна на вериги и ходови ролки

Подмяна на вериги и ходови ролки

HeadingIcon

Осигурете си най-доброто сцепление с голямо разнообразие от вериги Camso и ходови ролки за различни приложения. Ние ще ги сменим и центроваме, ще проверим направляващото колело, задвижващото колело и нивото на маслото на ходовите ролки.

Локатор на дистрибуторите

Как да заявя?

Посетете своя дилър днес

Намерете представителство

НАЗАД >

Попитайте вашия дилър за цените “Всичко включено” за горепосочените услуги!
Всички дейности се извършват със специализирани инструменти John Deere и най-новите инструкции за монтаж на части от производителя.