Expert Check за силажокомбайни

EXPERT CHECK ЗА СИЛАЖОКОМБАЙНИ

Expert Check: добавете максимално полезно работно време

Вероятно вашият силажокомбайн не е завършил последния работен сезон без да се амортизира. Уверете се, че ще започнете следващата жътвата с машина, която е 100% готова да работи без прекъсване. Съхранете максималното полезно време за работа, заявете Expert Check.

expert-check

Нашите експерти: компетентност плюс данни

Експертите от вашето представителство използват фабрично актуализирани списъци за преглед и полеви данни от предходния сезон, които са достъпни ексклузивно само за дилърите на John Deere. Нищо не убягва на задълбочената им техническа диагностика, която те използват за създаването на пълен отчет за състоянието и нуждите на вашия силажокомбайн.

Резервирайте вашата Експертна

Услугата Expert Check ви помага да планирате обслужването на машините проактивно, за да поддържате производителността висока, а цената за експлоатация – ниска. Насрочете Expert Check непосредствено след края на сезона, когато експертите на вашия дилър могат да реагират най-бързо.

expert-check-spfh
Пакети всичко включено

Всичко, от което се нуждаете, една цена 

Общите цени на нашите пакети “Всичко включено” ще ви спестят пари. След като се запознаете с резултатите от Expert Check, вие решавате каква дейност искате да извършим – на твърда обща цена, включваща всички резервни части и труд

Пакет за режещия барабан на силажокомбайнПакет за режещия барабан на силажокомбайнПакет за режещия барабан на силажокомбайн

Пакет за режещия барабан на силажокомбайн

HeadingIcon

Най-доброто сезонно преоборудване за друга култура: включва подмяна на стационарния нож, системата за заточване и всички ножове плюс почистване и проверка на основните части и механизма за регулиране на стационарния нож. Ние също ще проверим всички точки на затягане и хлабини на режещата система и ще извършим първоначално заточване и регулиране на стационарния нож.

Пакет за основен ремонт на устройство за обработка на зърната на силажокомбайнПакет за основен ремонт на устройство за обработка на зърната на силажокомбайнПакет за основен ремонт на устройство за обработка на зърната на силажокомбайн

Пакет за основен ремонт на устройство за обработка на зърната на силажокомбайн

HeadingIcon

След като устройството за обработка на зърната е демонтирано, нашите компетентни техници ще обслужат вашата машина, с помощта на оптимизирани методи за основен ремонт, за да бъде осигурен най-дългият възможен експлоатационен живот на монтираните компоненти, като се акцентира на надеждната работа.

Пакет за двигателя на силажокомбайнПакет за двигателя на силажокомбайнПакет за двигателя на силажокомбайн

Пакет за двигателя на силажокомбайн

HeadingIcon

Използвайте това важно обслужване, за да осигурите максимална производителност на двигателя и по-дълъг експлоатационен живот, благодарение на оригиналните смазочни материали и филтри. Услугата включва подмяна на филтъра, смяна на маслото и проверка на компресията на двигателя.

Локатор на дистрибуторите

Как да заявя?

Посетете своя дилър днес

Намерете представителство

НАЗАД >

Попитайте вашия дилър за цените “Всичко включено” за горепосочените услуги!
Всички дейности се извършват със специализирани инструменти John Deere и най-новите инструкции за монтаж на части от производителя.