Експертна проверка на силажокомбайни

EXPERT CHECK ЗА СИЛАЖОКОМБАЙНИ
  • Максимално полезно работно време

    Максимално полезно работно време

  • Върхова производителност

    Върхова производителност

  • Намалени експлоатационни разходи

    Намалени експлоатационни разходи

expert-check-spfh
Пакети всичко включено

Всичко, от което се нуждаете, една цена 

Нашите популярни пакети с фиксирана цена включват една обща цена за части и труд, така че да Ви спестят пари. Вие решавате каква работа искате да бъде извършена на базата на резултатите от Expert Check и плащате само една цена.

Пакет за режещия барабан на силажокомбайнПакет за режещия барабан на силажокомбайнПакет за режещия барабан на силажокомбайн

Пакет за режещия барабан на силажокомбайн

HeadingIcon

Най-доброто сезонно преоборудване за друга култура: включва подмяна на стационарния нож, системата за заточване и всички ножове плюс почистване и проверка на основните части и механизма за регулиране на стационарния нож. Ние също ще проверим всички моменти на затягане и междини на режещата система и ще извършим първоначално заточване и регулиране на стационарния нож.

Пакет за основен ремонт на устройство за обработка на зърната на силажокомбайнПакет за основен ремонт на устройство за обработка на зърната на силажокомбайнПакет за основен ремонт на устройство за обработка на зърната на силажокомбайн

Пакет за основен ремонт на устройство за обработка на зърната на силажокомбайн

HeadingIcon

След като устройството за обработка на зърната е демонтирано, нашите компетентни техници ще обслужат вашата машина, след като устройството за обработка на зърната е демонтирано, с помощта на оптимизирани методи за основен ремонт, за да бъде осигурен най-дългият възможен експлоатационен живот на монтираните компоненти, като се акцентира на надеждната работа.

Пакет за двигателя на силажокомбайнПакет за двигателя на силажокомбайнПакет за двигателя на силажокомбайн

Пакет за двигателя на силажокомбайн

HeadingIcon

Използвайте това важно обслужване, за да осигурите максимална производителност на двигателя и по-дълъг експлоатационен живот, благодарение на оригиналните смазочни материали и филтри. Услугата включва подмяна на филтъра, смяна на маслото и проверка на компресията на двигателя.

Свързани теми

Свържете Вашия John Deere

Свържете Вашия John Deere

Получете надстройка на свързаността и спестете 50%.

Кликни и вземи

Кликни и вземи

Поръчването на части никога не е било толкова лесно! Всички части, които са Ви необходими, са само едно кликване разстояние.

НАЗАД >

Попитайте вашия дилър за цените “Всичко включено” за горепосочените услуги!
Всички операции се извършват със специални инструменти John Deere и най-новите инструкции за монтаж на части от производителя.