Expert Check за пръскачки

Expert Check за пръскачки

Expert Check: зимата няма шанс

Нашата детайлна проверка преди предстоящия сезон за вашата пръскачка акцентира върху правилната подготовка за зимата, за да се гарантира максимум полезно време за работа в сезона. Този детайлен технически преглед носи няколко ползи за вас: дава ви възможност за максимална заетост през сезона без възникване на непредвидени проблеми, намалява разходите за препарати и помага на машината ви да издържи всеки тест за надеждност при пръскачки. Подгответе се за зимата и пригответе пръскачката си за върхова производителност през следващия сезон.

експертна проверка

Победете студа

Правилната подготовка за зимата защитава вашата пръскачка от студа и неговото негативно влияние – вашата пръскачка ще бъде почистена, източена и напълнена с антифриз.

Резервирайте вашият час за Ескпертна проверка

Проверете вашата пръскачка извън сезона за осгуряване на максимално полезно време за работа през сезона. Насрочете вашата Expert Check сега.

Expert Check за пръскачки
Пакети всичко включено

Всичко, от което се нуждаете, една цена 

Общите цени на нашите пакети “Всичко включено” ще ви спестят пари. След като се запознаете с резултатите от Expert Check, вие решавате каква дейност искате да извършим – на твърда обща цена, включваща всички резервни части и труд

Ремонт на помпата за разтвор на пръскачката

Ремонт на помпата за разтвор на пръскачката

Проверете сърцето на вашата пръскачка! Обслужването включва ремонт на помпата за разтвор, проверка и частична подмяна на дюзите за пръскане и финални тестове, за да се гарантира, че пръскачката ви отговаря на националните разпоредби, като например NSTS, SKL и JKI.

Локатор на дистрибуторите

Как да заявя?

Посетете своя дилър днес

Намерете представителство

НАЗАД >

Попитайте вашия дилър за цените “Всичко включено” за горепосочените услуги!
Всички дейности се извършват със специализирани инструменти John Deere и най-новите инструкции за монтаж на части от производителя.