FarmSight Services

Максимална заетост на машината с John Deere Connected Support™

Знаете, че когато работите усилено, може да се случат неочаквани повреди. А в тези моменти имате нужда от бързо решение.

John Deere Connected Support™ е е тук, за да помогне, вашият дилър може да наблюдава състоянието на машината и активно да отстранява проблемите, за да не спирате работа.

Всичко това е част от стандартния пакет услуги FarmSight, вградени във всяка машина, поддържаща JDLink™.

  

Експертни предупреждения – Технологията на Ваше разположение

Експертни предупреждения – технологията на Ваше разположение

Отключете пълната мощ на интелигентните технологии, за да постигнете максимално полезно време за работа. С експертните предупреждения, вашият John Deere представител може да идентифицира потенциалните повреди в машината и да ги отстрани, преди да са се превърнали в проблем. Добре дошли в Дистанционна поддръжка на John Deere™.

Формула за полезно работно време

John Deere Connected Support™ съчетава свързаност с машините, иновативни инструменти и проактивна поддръжка от вашия дилър, за да гарантира работоспособност и максимална производителност на Вашите машини през целия сезон.

  

Формула за полезно работно време

 

Проактивна поддръжка, която защитава най-важните компоненти

И вие сте като нас и не обичате изненадите. Особено, когато става дума за изправността на вашата машина. Това обикновено означава допълнителни разходи, загуба на продуктивност и по-малко доходност. Нека пропуснем такива изненади. В зависимост от експлоатационния цикъл и интензивността на използване на вашата машина, пакетните услуги FarmSight* включват отдалечено наблюдение на оборудването** и диагностика от вашия дилър, за да ви помага да поддържате машината, по начина, по който искате: с надеждно представяне в най-добрия си вид.

 

Искате още?

Повишете още полезното работно време и производителността на машината с допълнителни услуги FarmSight. Изберете услуги за обучение, услуги за максимално полезно време на работа и услуги за производителност и ги комбинирайте в пакет FarmSight услуги, според Вашите нужди.

  

Съобразени с вашите нужди

Услугите FarmSight могат да се комбинират в различни нива пакетни услуги, за да се постигне максимална полза за вашия бизнес. За индивидуална оферта, моля, свържете се с вашия дилър на John Deere.

  

Разширяване на всичкиСвиване на всички

Стандартно

Като собственик на John Deere машина, Вие се възползвате от John Deere Connected Support™, за да работите без прекъсвания. Като част от Стандартните услуги, Вие получавате помощ при първоначална настройка на машината според Вашите нужди и инструкции за работа.

Select

Select ви носи ползите от най-новите анализи на експертите на вашия дилър и на фабричните данни. На базата на данни в реално време от вашите машини ще получавате своевременни съвети как да поддържате своята машина в добра форма.

Premium

С Premium ще се възползвате от намалени експлоатационни разходи и увеличена производителност на машината с поддръжка на базата на данните и експертните познания – осъществявана на място или с най-новите инструменти за дистанционна поддръжка.

Ultimate

Услугите Ultimate издигат максималното полезно време за работа и производителността на ново ниво. Опитайте пълно обслужване за вашето спокойствие, опиращо се на данните и експертните познания, включително гарантирано полезно работно време на машината.

Локатор на дистрибуторите

Как да заявя?

Посетете своя дилър днес

Намерете представителство

* Услугата не се предлага от всички дилъри. Точният обхват на услугите зависи от индивидуалните предложения на дилърите.

** Всички дистанционни услуги изискват JDLink™ модул за телематика, активен абонамент и съгласието на клиента.