Не рискувайте
НЕ РИСКУВАЙТЕ

Ще усетите разликата

 

Знаете ли, че оригиналните шпиндели John Deere Pro-XL издържат до 50% по-дълго от обикновените шпиндели? С твърдо хромово покритие за дълъг експлоатационен живот те са проектирани за трудни работни условия и осигуряват чисто и агресивно извличане на памучната маса от растението и лесно освобождаване на масата от шпиндела

 


Защо да изберете оригиналните шпиндели за памукоприбиращи машини на John Deere

Превъзходна конструкция за превъзходна производителност

За чисто и агресивно захващане на памучната маса и лесно последващо освобождаване на масата от шпиндела трите групи от 12 прецизно изработени зъба на всеки канал са разположени под ъгъл 55 градуса. За да се сведат до минимум повредите на памукоприбиращите механизми, шпинделите Pro-XL са закалени, така че да се счупят, а не да се огънат при контакт с твърд предмет. Оригиналните шпиндели с хром-никелово покритие за повишена издръжливост притежават емблема “JD”, за да се различават от неоригиналните части.

Съвременни инструменти

Ние сме ангажирани с памукопроизводителната промишленост и неотдавна инвестирахме в бъдещето с модерни пещи, машини за хромирани покрития и решения за прецизно управление.

Професионални експерти

Инженерите по конструктивни материали и металообработка за шпиндели имат повече от 20 години опит. Имаме общо повече от 100 години комбиниран опит в производството на шпиндели.

Първокласни процеси

25 уникални проверки за качество по време на производствения процес гарантират постоянство в качеството. Наред с това уникалният баркод на всеки шпиндел позволява контрол на качеството, консистентност и проследимост.

Шпиндел