Не рискувайте

НЕ РИСКУВАЙТЕ

Ще усетите разликата

 

Знаете ли, че оригиналните шпиндели John Deere Pro-XL издържат до 50% по-дълго от обикновените шпиндели? С твърдо хромово покритие за дълъг експлоатационен срок те са проектирани за трудни за обиране култури и осигуряват чисто, агресивно обиране на реколтата и лесно събиране.

 


Защо да изберете оригиналните шпиндели на памукосъбирачните машини John Deere

Изключителен дизайн за изключителна работа

За чисто, агресивно прибиране на реколтата и лесно събиране трите комплекта от 12 прецизно изработени зъба на всеки канал са насочени под ъгъл 55 градуса. За да се сведат до минимум повредите на събиращите механизми, шпинделите Pro-XL са закалени, така че да се счупят, а не да се огънат, когато се сблъскат с твърд предмет. Оригиналните шпиндели с хром-никелово покритие за допълнителна издържливост могат да се различат чрез емблемата “JD” от неоригиналните части.

Съвременни инструменти

Ние сме ангажирани с памукопроизводителната промишленост и този бизнес и наскоро инвестирахме в бъдеще с модерни пещи, машини за хромирани покрития и точно управление.

Професионални експерти

Инженерите по материалообработка и обработка на шпинделите имат повече от 20 години опит. Имаме общо повече от 100 години опит в производството на шпиндели.

Първокласни процеси

25 уникални проверки за качество по време на производствения процес, за да се гарантира постоянство в качеството. Освен това и уникалната матрица за данни на всеки шпиндел позволява контрол на качеството, постоянство и проследимост.

Шпиндел