Не рискувайте

НЕ РИСКУВАЙТЕ

Ще усетите разликата

 

Знаете ли, че оригиналните ножове на режещия барабан John Deere се отличават с висококачествено покритие от едрозърнест волфрамов карбид с отлично свързване? Ето защо те се са по-износоустойчиви и по-дълготрайни от подобните на конкуренцията. Към това се добавя по-малко поддръжка и по-ниски експлоатационни разходи.

 


Ножове на режещия барабан: Защо нашите са по-дълготрайни

Режещият барабан играе важна роля при работата на силажокомбайна. Ето защо е толкова важно да се избират ножове, които са подходящи, работещи и издържливи. Ножовете на режещия барабан са направени за това – Произведени специално за вашия силажокомбайн John Deere.

  1. Повърхността, обработена чрез пясъкоструене, осигурява прецизни сили на притискане.
  2. Индукционно закалената режеща зона остава остра по-дълго.
  3. Здравото тяло намалява риска от счупване.
  4. Удълженото тяло на ножа поддържа прибирането при удар с предмет.
  5. Търговска марка маркира оригиналния нож John Deere.
Ножове
Изключително силни: покрития на ножовете

Изключително силни: покрития на ножовете

Оригиналните ножове на John Deere са остри по-дълго време. Издържливото покритие от волфрамов карбид означава висококачествено срязване, по-дълъг живот и по-нисък разход на гориво.

Допълнителна защита от камъни

Допълнителна защита от камъни

Използваме четири реда ножове, които се прибират, когато влязат в контакт с чужди тела. The design protects the rotor from damage and reduces downtime.

Ножове за трева Dura Line (серия 7000 SPFH)

Ножове за трева Dura Line (серия 7000 SPFH)

За по-дълъг живот без износване монтирайте ножове за трева Dura Line с 33% по-широко покритие на режещ ръб за 7000 серия SPFH. Те са стандартни при 8000 серия SPFH.