Не рискувайте
НЕ РИСКУВАЙТЕ

Ще усетите разликата

 

Знаете ли, че оригиналните ножове на режещия барабан на John Deere се отличават с висококачествено и трайно покритие от едрозърнест волфрамов карбид? Ето защо те се са по-износоустойчиви и по-издръжливи от конкурентните продукти. Това води до опростена поддръжка и по-ниски експлоатационни разходи.

 


Ножове на режещия барабан: Защо нашите са по-дълготрайни

Режещият барабан е от голямо значение за производителността на силажокомбайна. Ето защо е толкова важно да се избират ножове, които са подходящи, ефективни и издръжливи. Ножовете John Deere са точно такива – създадени специално за вашия силажокомбайн John Deere.

  1. Повърхността, подложена на пясъкоструйна обработка, осигурява прецизно захващане.
  2. Индукционно закалената режеща зона остава заточена по-дълго.
  3. Здравото тяло намалява риска от счупване.
  4. Удълженото тяло на ножа позволява прибиране при удар в предмет.
  5. Търговска марка обозначава оригиналния нож John Deere.
Ножове
Изключително здрави: покрития на ножовете

Изключително здрави: покрития на ножовете

Оригиналните ножове на John Deere остават заточени по-дълго. Издръжливото покритие от волфрамов карбид осигурява висококачествено рязане, по-дълъг експлоатационен живот и по-нисък разход на гориво.

Допълнителна защита от камъни

Допълнителна защита от камъни

Използваме четири реда ножове, които се прибират при контакт с външни тела. Конструкцията предпазва барабана от повреди и съкращава времето на принудителен престой.

Ножове Dura Line (серия 7000 SPFH)

Ножове Dura Line (серия 7000 SPFH)

За по-дълъг експлоатационен живот без износване монтирайте ножове Dura Line Grass с 33% по-широко покритие на режещия ръб при работа със самоходен силажокомбайн серия 7000. Те са включени в стандартното оборудване на серия 8000.