Не рискувайте

НЕ РИСКУВАЙТЕ

Ще усетите разликата

 

Знаете ли, че ние използваме патентована топлообработка, за да създадем оригиналните ножове на John Deere? Процесът създава ножове с изключителна острота, които остават здрави по-дълго за перфектно прилягане и чисто рязане всеки път.

 


Чист срез

Остриетата на нашите ножове са валцовани така, че намаляване рискът от оставяне на мустаци и остри ръбове е намален, което подпомага удължаването на живота на ножа и създават по-остра режеща повърхност.

Дълготраен нож

Този един и същ дизайн с полукръгло сечение позволява равномерно разпределение на напрежението по повърхността на ножа, създавайки острие, което запазва остротата си, което намалява необходимостта от заточване и спестява време и пари.

Патентована топлообработка, която осигурява идеални нива на въглерод, също помага за удължаване на живота на нашите ножове. Правилното количество въглерод има значение при производството на нож с отлична износоустойчивост, а умората – колкото е по-голяма тя толкова е по-слабо острието и ножът се износва бързо, което води до повече смени на ножа, които трябва да направите.

Идеална съвместимост

Всеки отделен монтажен отвор в ножовете на John Deere е щампован отгоре, което позволява ножът да бъдат плътно монтиран към шпиндела. Това идеално пасване намалява биенето, удължава живота на другите части на косачката и елиминира неотрязаните стръкове трева за по-красив външен вид.