Не рискувайте
НЕ РИСКУВАЙТЕ

Ще усетите разликата

 

Знаете ли, че използваме патентована технология за термична обработка, за да произведем оригиналните ножове John Deere? Процесът гарантира изработване на идеално заточени и дълготрайни ножове за първокласна работа и чисто рязане всеки път.

 


Чисто рязане

Режещите повърхности на нашите ножове са валцовани така, че да се ограничи рискът от възникване на „мустаци” и назъбвания, което удължава живота на ножа и осигурява по-добре заточени режещи ръбове.

Дълготраен нож

Симетричната форма на режещите секции позволява равномерно разпределение на напрежението по повърхността на ножа, благодарение на което ножът запазва режещите си качества, като намалява необходимостта от заточване и спестява време и пари.

Патентованата технология за термична обработка, която осигурява идеални нива на въглерод, също допринася за удължаване на живота на нашите ножове. Правилното количество въглерод има голямо значение за изработването на нож с отлична износоустойчивост и здравина – при твърде високо съдържание ножът става чуплив, а при твърде ниско ножът се износва бързо, което води до честа подмяна.

Идеална съвместимост

Монтажният отвор на ножовете John Deere е щанцован отгоре, което осигурява плътно прилягане на ножа към шпиндела. Това идеално прилягане намалява биенето, удължава живота на другите части на косачката и гарантира гладко окосена трева без пропуснати стръкове.