Не рискувайте
НЕ РИСКУВАЙТЕ

Ще усетите разликата

 

Знаете ли, че оригиналните хидравлични филтри на John Deere се отличават със специална конструкция за тежък режим на работа с метални капачки и филтърен елемент, запечатан към опорната плоча? Те ви гарантират по-голяма производителност и по-добра защита на хидравличната система.

 


Филтри

Хидравлични филтри John Deere

Хидравличните филтри John Deere се отличават с пет обръча от термопластично лепило, поддържащи равномерно разстоянието между гънките за по-голям капацитет. Други филтри може да имат само два обръча от термопластично лепило. Нашите хидравлични филтри са проектирани специално за защита на хидравличните системи John Deere от износване на компонентите и хидравличен удар. Те не пропускат замърсители и предотвратяват повреди, причинени от утайка и киселина.

ПОЛЗИ

 • Гладките гънки гарантират по-висока ефективност и по-дълги интервали на обслужване
 • Допълнителни обръчи от термопластично лепило, поддържащи равномерно разстоянието между гънките

Сърцето на ефективността

Маслените, горивните и въздушните филтри предотвратяват навлизането на вредните частици в двигателя, като същевременно намаляват разхода на гориво. Замърсените филтри могат да увеличат консумацията на гориво с до 5% на филтър, затова е важно филтрите да се сменят веднага след като се изхабят. Тъй като са специално проектирани за работа в нашите машини, ние силно препоръчваме да използвате винаги и само оригинални филтри John Deere. Непълноценните копия накрая винаги излизат по-скъпо.

Горивни филтри John Deere

Горивни филтри John Deere

Горивните филтри на John Deere имат тесни гънки, филтриращ елемент с покритие и здраво уплътнение между филтриращия елемент и корпуса.

Водата може да причини сериозни повреди в горивните системи. Ето защо, горивните филтри на John Deere са разработени не само да не пропускат водата, но и да я отблъскват. Филтърният елемент със специално покритие не пропуска водата, като предотвратява възникването на ръжда и размножаването на микроби, което може да доведе до увеличена консумация на гориво.

ПОЛЗИ

 • Стегнатите гънки и равномерно разположеният филтърен елемент осигуряват висока способност за улавяне на вода и прахови частици, преди те да навлязат в горивната система
 • Филтърният елемент със специално покритие активно отблъсква водата като не допуска навлизането й в горивото
 • Здравото уплътнение между корпуса и филтърния елемент не допуска навлизането на нефилтрирано гориво в двигателя
Маслени филтри John Deere

Маслени филтри John Deere

Маслените филтри на John Deere имат филтърен елемент от равномерно разпределена филтърна материя без пролуки, които да пропускат замърсявания. Други филтри може да имат неравномерно разпределена филтърна материя, като например филтърът отдясно.

Замърсеното масло затруднява работата на двигателя, повишава консумацията на гориво и скъсява интервалите за поддръжка. Маслените филтри John Deere са конструирани така, че да улавят частици с размер една пета от дебелината на човешки косъм. Филтрите с по-ниско качество са по-неефективни в задържането на замърсители и позволяват вредните частици да навлязат в двигателя.

ПОЛЗИ

 • Гладките гънки и равномерно разпределената филтърна материя гарантират по-добра ефективност.
 • Гофрираната спираловидна централна тръба дава здравина и предпазва филтърния елемент от деформиране
 • Гумените гарнитури уплътняват по-добре от пластмасовите гарнитури, използвани в по-нискокачествените филтри
Въздушни филтри John Deere

Въздушни филтри John Deere

Въздушните филтри John Deere са друга висококачествена защитна преграда срещу нахлуването на замърсители във вашия двигател. Те намаляват износването на двигателя, като отстраняват прах, пръст и други замърсители от входящия въздух. Те имат висока ефективност в улавянето на нежелани частици.

ПОЛЗИ

 • Гладките гънки и по-големия размер на филтриращия елемент гарантират висока ефективност и по-дълги интервали на обслужване.
 • Правилният въздушен поток осигурява минимално входно съпротивление, като същевременно филтърът улавя повече замърсители от водещите конкурентни въздушни филтри
 • Здравото уплътнение не позволява замърсителите да проникват, заобикаляйки филтъра