Не рискувайте

НЕ РИСКУВАЙТЕ

Ще усетите разликата

 

Знаете ли, че оригиналните дюзи за пръскане на John Deere са предназначени за специални приложения? Ето как те могат да осигурят изключителна точност с много малко продукт. Освен това те са направени точно за вашата машина.

 


Високопроизводителни пръскащи дюзи

Прав керамичен накрайник

Прав керамичен накрайник

Те са идеални за торене след поникване. Компактната шестструйна дюза е идеална за торене на култури, засети на слята повърхност и намалената атомизация минимизира изгарянето и унищожаване на листата.

Ултра малко отклонение

Ултра малко отклонение

Идеални за торене със системни хербициди преди поникване. Технологията на Вентури, която значително намалява отклонението на капките, и пълните с въздух капчици и уникалната им плътност осигуряват по-ефективна струя с редуцирано отклонение.

Разширен обхват

Разширен обхват

Идеални за поддържане на постоянен ъгъл на аерозола в широк диапазон на налягане до 1 bar. Размерът на капките се регулира в съответствие с налягането и дюзата поддръжа добро разпределяне на спрея, оформяйки по-големи капки при по-ниско налягане.

GuardianAir Twin

GuardianAir Twin

Идеален за прилагане на фунгициди и десиканти за широколистни култури и приложения, при които аерозолът трябва да бъде приложен по листната маса на растенията или по високи растения. Дюзата комбинира образуване на еднороден аерозол с намалено отклонение на капката в един лесен за монтиране дизайн.

Струя с нисък поток

Струя с нисък поток

Особено подходяща за прилагане на пролетно пръскане при зърнени култури, дюзата комбинира равномерно покритие с намалено разпръскване и се използва най-добре при 3 bar за оптимално покритие при пръскане.

3D

3D

Идеални за обработка на трудни вертикални цели, като буци и дребни тревни плевели. Отличаващи се с наклон и ъгъл на вградения вентилатор 3D дюзите за пръскане стесняват медала на пръскане за съществено намаляване на малките капчици – това води во 50-75% по-малко отлонение от конвенционалните плоски вентилаторни дюзи.