Не рискувайте
НЕ РИСКУВАЙТЕ

Ще усетите разликата

 

Знаете ли, че оригиналните дюзи за пръскане на John Deere са предназначени за специфични приложения? Затова те могат да осигурят изключителна прецизност с по-малки количества препарат. Наред с това те са създадени точно за вашата машина.

 


Високопроизводителни пръскащи дюзи

Керамична дюза с права струя

Керамична дюза с права струя

Те са идеални за торене след поникване. Компактната шестструйна дюза е идеална за торене на гъсто засети култури, а намалената атомизация минимизира изгарянето и унищожаване на листата.

Ултраниско отклонение

Ултраниско отклонение

Идеални за торене със системни хербициди преди поникване. Технологията с тръба на Вентури, която значително намалява отклонението на капките, пълните с въздух капки и уникалната плътна структура на струята осигуряват по-ефективно пръскане с минимално отклонение.

Разширен обхват

Разширен обхват

Идеални за поддържане на постоянен ъгъл на разпръскване в широк диапазон от налягания с долна граница 1 bar. Размерът на капките се регулира в съответствие с налягането и дюзата поддържа добро разпределение на капките, разпръсквайки по-големи капки при по-ниско налягане.

GuardianAir Twin

GuardianAir Twin

Идеални за пръскане на широколистни култури с фунгициди и десикантии, както и за приложения, при които струята трябва да бъде приложена върху склоп от култури или върху високи растения. Дюзата комбинира еднородна струя с намалено отклонение на капките в лесна за монтиране конструкция.

Струя с ниско отклонение

Струя с ниско отклонение

Особено подходяща за пролетно пръскане на зърнени култури, дюзата комбинира еднородна струя с намалено отклонение на капките и се използва най-добре при налягане 3 bar за постигане на оптимално покритие на културите.

3D

3D

Идеални за обработка на трудни вертикални цели, като например буци пръст и дребни тревни плевели. Отличаващи се с наклон и ъгъл на разпръсквача, 3D дюзите упллътняват структурата на струята за съществено намаляване на малките капчици – това води до 50-75% по-малко отклонение в сравнение с конвенционалните дюзи тип „метла”.