Части и аксесоари за трактори
Части и аксесоари за трактори

Свършете повече работа с по-малко усилия.

Прекарвате значително време в трактора. Затова искате той да бъде оборудван за максимален комфорт и производителност. Ние можем да помогнем. Нашата широка гама от аксесоари ви дава възможност да виждате и се чувствате по-добре, да бъдете в по-голяма безопасност и лесно да се справяте с работата през дългия работен ден.

Аксесоари за трактори

Разширяване на всичкиСвиване на всичко

УДОБСТВО В КАБИНАТА

Превърнете работата в удоволствие

В много от дните прекарвате много повече време в трактора си, отколкото у дома. Ето защо вашата кабина трябва да бъде удобна, добре оборудвана и отговаряща на индивидуалните ви изисквания. В идеалния случай ще разполага дори с някои от удобствата, на които се радвате “след работа”. Затова ние предлагаме широка гама аксесоари за кабини.

Предпазител от неръждаема стомана за изпускателната тръба
Добавете малко съвременен стил към вашия трактор с висококачествения и здрав предпазител от неръждаема стомана, който се поставя на изпускателната тръба.
Наличен за трактори 5020, 5R, 6020, 6030 Premium, серия 7030 Premium.
Предпазител от неръждаема стомана за изпускателната тръба
  
Предпазител от неръждаема стомана за изпускателната тръба Plus
Добавете индивидуален облик на вашия трактор с предпазителя от неръждаема стомана за изпускателната тръба Plus. Частите от неръждаема стомана са произведени в съответствие с високите стандарти за качество на John Deere, осигурявайки надеждност и дълъг експлоатационен живот.
Предлага се за трактори от серии 6M, 6R.
Изпускателна тръба от неръждаема стомана плюс предпазител

 

Седалки
Новата седалка за трактори е една от най-добрите инвестиции, която можете да направите за вашето здраве и ефективност на работа. Ние предлагаме гама седалки за следпродажбен монтаж от Super Air Comfort Seat до всепризнатата Active Seat. Свържете се с вашия местен дилър, който ще се радва да обясни подробно всички функции и да ви направи демонстрация.
Супер удобна седалка с пневматично окачване, Активна седалка
  
Калъф за седалка
Предлагаме два вида калъфи за седалки: специален и универсален. Специалните калъфи ще паснат идеално на вашата седалка и ще й осигурят дългосрочна защита. Посетете вашия дилър, за да откриете подходящия калъф за вашата седалка!
Калъф за седалка
  
Анимация на седалка
Мултифункционалните седалки на John Deere са много лесни за регулиране според всички ваши нужди, за да се чувствате като у дома си във вашия трактор. Вижте анимацията на седалката, за да научите повече за различните настройки.
 

 

Електрически хладилник
Със своята вместимост от 5 литра нашият електрически хладилник може да побере достатъчно напитки и храна за един дълъг ден на полето. Предвидено е 12-волтово гнездо за лесно инсталиране, снабдено с отделен превключвател за вкл./изкл., което означава, че хладилникът работи само когато двигателят е стартиран. Така няма вероятност акумулаторът да се изтощи, ако случайно оставите хладилника включен през нощта. Той може да бъде инсталиран също и в комбинация с кутия Field Office, за да се организира напълно интегрирано работно място и място за почивка.
Електрически хладилник 

 

Полеви офис
Направете своя офис на полето възможно най-продуктивен. Кутията Field Office предоставя място за съхранение на важни документи, ръководства за оператора, мобилни телефони и дори лаптоп. Капакът й може да бъде използван за подложка за писане или работен плот. Кутията е фабрично окабелена за включване на електронни устройства. В края на деня вашият Field Office се превръща в куфарче, за да вземете важните документи със себе си.
Полеви офис

 

 

Монтажни стойки за аксесоари
Предлагат се за монтиране на дисплеи, телефони, радиоприемници и други аксесоари на удобно място.
Монтажни скоби за аксесоари

 

Държач за таблет и мобилен телефон
Закрепвайте мобилните си телефони, таблети, GPS и други устройства в кабината по-лесно от всякога за безопасно и сигурно използване и съхранение на тези устройства.
Държач за таблет и мобилен телефон

 

Захранващи гнезда и адаптери
С толкова много устройства – телефони, MP3 плейъри, контролери за прикачен инвентар – се нуждаете от много захранващи гнезда и адаптери. Разклонителят с няколко гнезда се монтира лесно и работи едновременно с до шест 12-волтови аксесоара.
Електрически контакти и адаптери

 

Адаптери
Четири адаптера (опция ) удовлетворяват допълнителни потребности:
 • 3-жилен стандартен конектор за твърдо свързване на компоненти
 • Адаптер тип „автомобилна запалка”
 • Адаптер с 3 клеми (кръгъл)
 • Адаптер с 3 клеми (плосък)
Адаптери

 

Стелки
Придайте на кабината нов облик с оригиналните защитни стелки.
 • С идеална форма и размер и с логото на John Deere
 • Предимството на оригинала: бежовият цвят съответства на цвета на интериора на кабината
 • Лесни за почистване
 • Изработени от износоустойчив мокет
 • Устойчиви на пране със студена вода под налягане
Подови постелки

 

ПОДОБРЯВАНЕ НА ВИДИМОСТТА

Нищо не остава извън полето на видимост

Увеличете видимостта и напправете по-лесно маневрирането на прикачния инвентар в тесни пространство с помощта на показаните по-долу аксесоари.

Външни огледала за обратно виждане
Големите външни огледала осигурят повишена безопасност при движение по пътищата и по-прецизно управление на прикачния инвентар. Можете да избирате между ръчни или електрически телескопични огледала. Електрическите огледала са идеални за настройване от един човек.
Външни задни огледала

 

Огледало за наблюдение на навесната система
Получавате отлична видимост към задната навесна система и прикачния инвентар. Огледалото е монтирано на дясната страна на задния прозорец.
Огледало за наблюдение на навесната система

 

Сенници и щори
Пазете очите си от слънцето със сенниците и щорите, които намаляват и горещината в кабината. Щората може да се монтира на предния или задния прозорец, като позицията на сянката се регулира за максимален комфорт на оператора.
fltRight
  fltRight clearBoth

 

Чистачка на задното стъкло
Големите чистачки за задното стъкло позволяват добра видимост дори в лошо време и кални условия на работа.
Чистачка на задното стъкло

 

Видеосистеми
Видеосистемите на John Deere ви позволяват да наблюдавате работата си по-добре и да работите по-ефективно. Ползите за вас са:
 • Надеждно придвижване и работа: благодарение на видеокамерите имате време да видите преминаващи наблизо и обекти.
 • Максимален добив: разтоварващ шнек, теглен инвентар, изхвърляне на бали – можете селективно да наблюдавате работните процеси в и на машината.
 • По-малко напрежение в кабината: независимо дали извършвате оран, пръскане, сеитба, наторяване или събиране на реколтата, можете да гледате напред и да виждате всичко, без да се напрягате. Камера за наблюдение на операциите зад кабината прави работата ви по-лесна, допринасяйки за здравословна работна поза и подобрена производителност.
Системи от CCTV видеокамери

ПОДОБРЯВАНЕ НА РАБОТНИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Желаете ли вашия трактор John Deere да може да прави повече? Може би сте променили земеделските си практики или сте закупили трактор втора ръка. Възможно е да надстроите вашия John Deere, така че да можете да се възползвате от по-добра производителност.

Поставяне на баласти

С правилното поставяне на баластни тежести ще извлечете максимума от производителността на вашия трактор. По този начин се предава повече мощност към терена и се подобрява горивната ефективност, сцеплението и комфорта. Правилният баласт ще зависи от мощността на трактора, скоростта му на движение по време на работа на полето и типа на прикачния инвентар, който се използва.

Предни тежести Quik-Tach
Могат лесно да бъдат монтирани/демонтирани към/от предната опора за тежести. Те осигуряват оптимизирано разпределение на теглото между задния и предния мост, като техният размер лесно може да се адаптира към изискванията на приложението.
Предни тежести Quik-Tach

 

Повдигаеми тежести
Те са най-гъвкавото баластно решение. Предлагат се във варианти 900 kg, 1150 kg, 1500 kg, 1800 kg. Могат да се монтират директно към предната опора за тежести (900 кг и 1150 кг). Чрез използване на централна монтажна конзола (включена във вариантите 1500 kg, 1800 kg) те могат да се окачат към задната или към предната навесна система за повече сцепление.
Повдигаеми баластни тежести

 

Тежести за задните колела
Могат да се монтират отвън на стоманени или лети колела. При лети колела или лети колела за тежко натоварване те могат са бъдат монтирани също и от вътрешната страна. Товароносимостта на гумите винаги трябва да се съблюдава.
Тежести нза задните колела

 

Двулъчеви радарни датчици
Наблюдавайте буксуването на колелата с двулъчев радарен датчик:
 • Пестите гориво
 • Избягвате утъпкване на почвата
 • Подобрявате сцеплението
 • Подобрявате ефективността
Двулъчеви радарни датчици

 

Система за управление на маневрирането в края на полето (HMS/iTEC):
Това е функция, която позволява на оператора да записва или настройва последователност от действия. Работата на полето никога не е била по-лесна или по-продуктивна.
 • Намалява умората на оператора – последователност от няколко функции на трактора се запаметява в един бутон.
 • Прецизна работа
 • Лесно използване
Headland Management System (HMS/iTEC)

 

Уширяване на колеята
Ако сеете или пръскате, комплектът за уширяване на колеята ви позволява да обхванете повече редове наведнъж, без да засягате културите или лехите. Това не води до намаляване на допустимото натоварване на моста. Уширената колея осигурява също и по-добра опора и стабилност за пръскачките. Налични са два комплекта за уширяване на колеята и те се сглобяват лесно и се монтират бързо. В зависимост от общата ширина на трактора може да се наложи използване на допълнителни светлини и предупредителни знаци.
Удължители за веригата

 

Допълнителен резервоар за хидравлично масло
Допълнителните резервоари за хидравлично масло с голяма вместимост увеличават количеството на наличното масло за изпълнение на тежки задачи, като напр. разтоварване на големи ремаркета.
Допълнителен резервоар за хидравлично масло

 

Предна навесна система John Deere
За по-голяма гъвкавост е налична и напълно интегрираната предна навесна система на John Deere в комбинация с преден силоотводен вал за монтаж на място за трактори от серия 6R и 6М. Предната навесна система на John Deere кат. 3N е перфектна за носене на баластни тежести, както и за работа с преден прикачен инвентар и предлага висока товароподемност от 4000 кг, за да се осигури стабилност за широка гама тежък прикачен инвентар. Наред с това предната навесна система John Deere се доставят със:
 • Заключващо устройство за безопасни условия на транспортиране и работа
 • Ограничител за дебит за регулиране на скоростта на спускане в плаваща позиция с хидравличен контрол
 • Три позиции за теглителните звена (твърда,
  плаваща, сгъната)
 • Теглителни звена с куки за бързо прикачване
 • Точка за теглене
 • Седемклемен куплунг за ремарке
 • Три позиции на централното звено
 • Вертикално съхранение на горното централно звено
 • Може да се комбинира с преден силоотводен вал на John Deere и е напълно съвместима с челните товарачи на John Deere.
 • Предлагани опции: напр. опора за вериги за косачки, защита за капака на двигателя, акумулатор, два допълнителни хидравлични извода (SCV).
Предна навесна система и преден силоотводен вал на John Deere
Преден силоотводен вал на John Deere
Напълно интегрираният преден силоотводен вал на John Deere се зацепва електрохидравлично чрез превключвател, разположен на дясната конзола или конзолата CommandARM. Характеристики на предния силоотводен вал на John Deere:
 • 1000 об./мин с перфектно съвпадение между оборотите на предния и задния ВОМ
 • Шестшлицовият силоотводен вал може да предава 80 kW мощност
 • Посоката на въртене на силоотводния вал е обратно на часовниковата стрелка, когато тракторът се гледа отпред
 • Плавно модулирано зацепване за лек или тежък прикачен инвентар
 • Хидравлично управлявана спирачка на силоотводния вал за избягване на неконтролируемо нарастване на оборотите на инвентара
 • Интегриран в системата за управление на маневрирането в края на полето iTEC
 • За лесно свързване на задвижването силоотводният вал предлага ъгъл на въртене 60 градуса
Предна навесна система и преден силоотводен вал на John Deere

ЗАЩИТА И СЪХРАНЕНИЕ

Вашият трактор и прикачният инвентар са голяма инвестиция. Ето защо ние предлагаме редица продукти, които защитават вас и вашите машини. Имаме всичко, от което се нуждаете за минимизиране на риска и в същото време за максимално увеличаване на ефективността.

Имобилайзер
Имобилайзерът е електронна система, която не допуска управление на трактора от неупълномощени лица и предотвратява кражбата на машината. Всеки комплект включва два контактни ключа с имобилайзер. Ако се използва непозволен ключ, тракторът ще се изключи след стартиране и няма да може да се задвижи.
Имобилайзер

 

Заключващи се капачки
Заключете горивния резервоар или резервоара за трансмисионно масло, за да предотвратите кражба или и смесване на скъпите работни течности.
Заключващи се капачки

 

Комплект за заключване на вратата
Всеки комплект включва дръжки за вратата и съответен ключ. Отделно могат да бъдат поръчани заготовки за ключове.
комплекти за заключване на вратата

 

Завиващи предни калници
Възползвайте се от най-добрата маневреност и защита със завиващите предни калници. Те предлагат по-широк ъгъл на завиване и ви позволяват да работите и завивате на по-малка площ. И ще имате пълната защита от кал и замърсявания, която традиционните калници осигуряват.
Въртящи се предни калници

 

Странични удължители за задните калници
Опазете кабината си чиста и подобрете видимостта със страничните удължители за задните калници, които се предлагат в различни размери.
Странични удължители за задните калници

 

Аларма за заден ход
Алармата предупреждава със звуков сигнал, когато тракторът се движи на заден ход, за да предпази хората наоколо.
Аларма за заден ход

 

Прекъсвач за акумулатор
Външно монтираният прекъсвач за акумулаторa идеален за предотвратяване на нежелана употреба и за избягване на изтощаването на акумулатора, ако се оставят работещи монитори или радио.
Комплект за разкачване на акумулатора

 

Щит за горивния резервоар
Особено препоръчителен за трактори, работещи при тежки условия (като стърнища, гори или при усвояване на терени). той е изработен от устойчива ламарина и са разположени под горивния резервоар за допълнителна защита.
Предпазител на дъното на горивния резервоар

 

Кутия за инструменти
За лесен достъп до вашите инструменти, когато сте на полето, снабдете се с кутия за инструменти John Deere. Те са здрави, дълготрайни и организирането на вашите инструменти в тях е лесно и удобно.
Кутия за инструменти

 

Предна кутия за инструменти
Много пространство, две свалящи се поставки и иновативна конструкция на вратичката и капака.
Кутия за съхранение

 

РЕШЕНИЯ ЗА НАВЕСНАТА СИСТЕМА

Направете добри прикачвания

Изборът на правилната навесна система за работа с прикачен инвентар е сериозна работа. Нашите оригинални навесни системи осигуряват великолепна надеждност и са произведени от висококачествени материали, отговарящи на изискванията на John Deere. За транспортни дейности се предлага голямо разнообразие от фиксирани, регулируеми по височина, ръчно или автоматично задействани тегличи.

Регулируеми по височина вагонни тегличи
Автоматичен вагонен теглич със сферичен щифт 38 mm, наличен също и в широк вариант, напр. за използване с усилени теглителни щанги или ремаркета.
Регулируеми във височина тегличи за ремаркета
  
Регулируемият по височина теглич тип "топка" и тип "Piton Fix" са  идеални за теглене на ремарке и много други приложения с прикачен инвентар. Когато се използват в долна позиция, те осигуряват оптимално сцепление и динамика на управление на комбинацията трактор/ремарке. Регулируеми във височина тегличи за ремаркета
Теглич 3-в-1
Позволява да използвате ремаркета и прикачен инвентар, изискващи различни типове тегличи. Включва петпозиционна релса, поддържаща следните три функционалности:
Теглич 3-в-1
 • Ръчен или автоматичен регулируем по височина вагонен теглич
 • Приставка за теглич тип "Piton Fix" или тип "топка" (нерегулируем по височина), ако се изисква едновременно с ръчно и автоматично управление на теглича
 • Теглителна щанга, когато приставката за теглич "топка" или "Piton Fix" е демонтирана

В долна позиция тегличите тип "топка" позволяват теглене на прикачен инвентар с до 4 т статичен вертикален товар, а приставките тип "Piton Fix" поемат до 3 т статичен вертикален товар.

вложка тип "топка" Вложка "Piton Fix"
Вложка тип "топка" Вложка "Piton Fix"
Системи за активно завиване за тегличи тип "топка"
Налични са за приставки тип "топка" и регулируеми по височина тегличи тип "топка" във варианти отляво/отдясно или от двете страни, като по този начин могат да се използват с ремаркета с дясна или лява система за активно завиване.
Система за принудително управление за тегличи тип "топка"

Предимствата на системата за активно завиване :

 • Позволява ви да правите по-остри завои, когато използвате ремаркета с няколко моста
 • Увеличава защитата на почвата
 • Намалява износването на гумите
 • Увеличава комфорта за оператора – тъй като няма изискване за заключване на тегления мост при движение на заден ход или при движение с висока скорост по шосе, тъй като колелата на ремаркето винаги ще повтарят радиуса на завоя.

Избирате John Deere, защото искате най-доброто. Когато настъпи време за обслужване на вашата машина, разумно е да се използват само оригинални части за поддръжка и смазочни материали, които са създадени и одобрени от John Deere.

Поддръжка на трактор

Разширяване на всичкиСвиване на всичко

ФИЛТРИ

Филтрите са от ключово значение за ефективността. Тъй като са специално проектирани за работа с вашия трактор, ние силно препоръчваме да използвате винаги и само оригинални филтри John Deere. Маслените, горивните и въздушните филтри предотвратяват навлизането на вредните частици в двигателя, като същевременно намаляват разхода на гориво. Замърсените филтри могат да увеличат консумацията на гориво с до 5% на филтър, затова е разумно да се сменят веднага след като се изхабят.

СМАЗОЧНИ МАТЕРИАЛИ, ОХЛАЖДАЩИ ТЕЧНОСТИ И ГРЕСИ

Всеки смазочен материал, който предлагаме, е разработен от висококвалифицирани инженери от John Deere и е идеално оптимизиран за тежки условия на работа. Нашите продукти не само подобряват работата на вашия трактор, но и го защитават от износване и удължават живота на вашата инвестиция. Те съдействат и за съкращаване на разходите по поддръжката чрез удължаване на интервалите за обслужване и смяна.

 1. Хидравлично и трансмисионно масло
 2. Трансмисионно масло
 3. Грес
 4. Охлаждаща течност
 5. Двигателно масло

Plus-50 II е съвременно двигателно масло, създадено за удължаване на интервалите за смяна на маслото, осигуряване на по-дълъг живот на двигателя и подобряване на работата и защитата на дизелови двигатели, включително двигателите с ниски емисии (Stage III B/ Stage IV).

Hy-Gard е универсално трансмисионно масло за трактори (UTTO). То е специално създадено да защитава трансмисиите, "мокрите" съединители, "мокрите" спирачки и хидравличните системи на вашите машини John Deere. Hy-Gard е подложено на интензивни изпитания по време на и след неговото разработване за надвишаване на минималния стандарт JDM J20C.

Cool-gard II е идеалната охлаждаща течност за защита от корозия и отлагания и в летни, и в зимни условия. Тя защитава вашата охладителна система до 6 години или 6000 работни часа.

Защитете своето оборудване – защитете своята инвестиция с оригиналните смазочни материали на John Deere.

АКУМУЛАТОРИ

John Deere. Има причина да използвате оригинала.

Ние знаем, че вашите акумулатори са подложени на големи натоварвания и очаквате от тях да се справят при много тежки условия. Ето защо, акумулаторите John Deere са произведени по изключително високи стандарти и стриктно тествани съгласно взискателните ни спецификации, базирани на изискванията на машините

Акумулатори StrongBox – Изключителна технология за посрещане на изискванията на специалните приложения.

Ако имате нужда от качество, производителност и надеждност, особено при екстремни условия извън пътя, акумулаторите StrongBox са идеални. Осигурявайки по-висока производителност, те са създадени с използване на висококачествени материали и върхови технологии за приложения за голямо натоварване.

Обещанието на нашия акумулатор

 • Отговаря на изискванията и стандартите за качество на John Deere
 • Подобрени характеристики за стартиране дори при екстремни работни условия
 • Изключителна устойчивост на вибрации
 • Висока издръжливост на зареждане и разреждане дори когато двигателят е изключен
 • Подобрено отдаване на енергия

БОИ И ХИМИКАЛИ

Външният вид не е всичко, но колкото по-добре се грижите за оборудването си John Deere, толкова по-добре се запазва стойността му. От кърпичките и почистващите спрейове до разтворителите и боите за тежки приложения – ние предлагаме пълна гама продукти, които ви помагат да поддържате добрия външен вид и работно състояние на оборудването John Deere.

Дори нашите бои работят усърдно

Обмисляте частично или цялостно пребоядисване на вашата машина John Deere? Никой не прави зеленото и жълтото като нас – тъй като само боите на John Deere са направени по оригиналната формула, която използваме във фабриката. За идеалното съответствие на цветовете по всяко време, използвайте само оригиналните бои на John Deere. Всичко друго е просто някакво зелено. Или жълто.

Не рискувайте

Не рискувайте

Осигурете поддръжката на своите машини с оригинални части, които са проектирани и конструирани за безупречна работа. Нашите части ще поддържат производителността на вашата машина с гаранцията на марката.