Приспособления за трактор

Части за трактор и приспособления

Постигнете повече работа с по-малко усилия.

Прекарвате значително време в трактора. Естествено, вие искате тя да бъде оборудвана за максимален комфорт и производителност. Ние можем да помогнем. Нашата широка гама от аксесоари ви дава възможност да виждате и да се чувствате по-добре, да бъдете в по-голяма безопасност и лесно да се справяте с работата през дългия работен ден.

Приспособления за трактор

Разширяване на всичкиСвиване на всичко

УДОБСТВО В КАБИНАТА

Направи работата си удоволствие

В много от дните прекарвате много повече време в трактора си, отколкото у дома си. Ето защо вашата кабина трябва да бъде удобна, добре оборудвана и отговаряща на индивидуалните ви изисквания. В идеалния случай ще разполага дори с някои от удобствата, на които се радвате “след работа”. За щастие, ние предлагаме широка гама аксесоари за кабини.

Предпазител от неръждаема стомана за изпускателната тръба
Добавете малко съвременен стил към вашия трактор с висококачествения, много устойчив предпазител от неръждаема стомана, който е пригоден за изпускателната тръба.
Наличен за трактори 5020, 5R, 6020, 6030 Premium, серия 7030 Premium.
Предпазител от неръждаема стомана за изпускателната тръба
  
Предпазител от неръждаема стомана за изпускателната тръба Plus
Добавете индивидуален облик на вашия трактор с предпазителя от неръждаема стомана за изпускателната тръба Plus.  Частите от неръждаема стомана са произведени в съответствие с високия стандарт на качеството на John Deere, осигурявайки надеждност и дълъг експлоатационен срок.
Предлага се за трактори от серии 6M, 6R.
Изпускателна тръба от неръждаема стомана плюс предпазител

 

Седалки
Новата седалка за трактори е една от най-добрите инвестиции, която можете да направите за вашето здраве и ефективност на работа. Ние предлагаме редица седалки за смяна от Супер удобна седалка с пневматично окачване до всепризнатата Активна седалка. Говорете с вашия местен дилър, който ще се радва да обясни по-подробно всички функции и да ви направи демонстрация.
Супер удобна седалка с пневматично окачване, Активна седалка
  
Калъф за седалка
Предлагаме два вида калъфи за седалки: специален и универсален Специалните калъфи ще прилегнат на вашата седалка перфектно за дългосрочна защита. Посетете вашия дилър, за да откриете подходящия калъф за вашата седалка!
Калъф за седалка
  
Анимация на седалка
Мултифункционалните седалки на John Deere са много лесни за регулиране към всички ваши нужди, за да се усещате като у дома си във вашия трактор. Вижте анимацията на седалката, за да научите повече за различните настройки.
 

 

Електрически хладилник
Със своята вместимост от 5 литра нашият електрически хладилник може да побере достатъчно напитки и храна за един дълъг ден на полето. Предвидено е 12-волтово гнездо за лесно монтиране и е снабден с отделен бутон за вкл./изкл., което означава, че работи само когато двигателят е стартиран. Така няма вероятност акумулаторът да се изтощи, ако случайно оставите хладилника включен през нощта. Той може да бъде инсталиран също и заедно с контейнер за съхранение Field Office, за да се организира напълно интегрирано работно място и място за почивка.
Електрически хладилник 

 

Field Office
Организирайте своя офис на полето възможно най-продуктивен. Field Office предоставя място за съхранение на важни документи, ръководства за управление, мобилни телефони и дори лаптоп. Капакът й може също да бъде използван за подложка за писане или работна площ. Кутията е фабрично окабелена за включване на електронни устройства. В края на деня вашият Field Office се преобразява в преносимо куфарче, за да вземете важните си документи с вас.
Полеви офис

 

 

Монтажни скоби за аксесоари
Предлагат се за монтиране на монитори, телефони, радио и други аксесоари на едно удобно място.
Монтажни скоби за аксесоари

 

Държач за таблет и мобилен телефон
Включвайте мобилните си телефони, таблети, GPS и други устройства в кабината по-лесно от всякога, за безопасно и сигурно използване и съхранение на тези устройства.
Държач за таблет и мобилен телефон

 

Електрически контакти и адаптери
С толкова много устройства – телефони, MP3 плейъри, контролери за управление – има смисъл да имате много електрически контакти и адаптери. Разклонителите с няколко гнезда се монтира лесно и работи едновременно с до шест 12-волтови аксесоари.
Електрически контакти и адаптери

 

Адаптери
Четири адаптерни опции отговарят на допълнителните потребности:
 • 3-жилен стандартен конектор за твърдо свързване на компоненти
 • Адаптер тип автомобилна запалка
 • Адаптер с 3 клеми (кръгъл)
 • Адаптер с 3 клеми (плосък)
Адаптери

 

Подови постелки
Придайте на кабината нов облик с оригиналните защитни подови постелки.
 • По поръчка с логото на John Deere
 • Истинското предимство: Бежовият цвят съответства на цвета на интериора на кабината
 • Лесни за почистване
 • Изградени от трудноизносващи се иглопробивно кече
 • Устойчиви на пране с високо налягане със студена вода
Подови постелки

 

ПОДОБРЯВАНЕ НА ВИДИМОСТТА

Нищо не остава извън полето на видимост

Увеличава видимостта и прави по-лесно маневрирането на прикачните приспособления в тесни пространство с помощта на следните приставки.

Външни задни огледала
Големите външни огледала осигурят повишена безопасност при движение по пътищата и по-прецизно управление на прикачния инвентар. Можете да избирате от ръчни или електрически телескопични огледала. Електрическите огледала са идеални за операции, изпълнявани от един човек.
Външни задни огледала

 

Огледало за наблюдение на навесната система
Получавате отлична видимост към задната навесна система и прикачно приспособление. Огледалото е монтирано на дясната страна на задния прозорец.
Огледало за наблюдение на навесната система

 

Козирки за защита от слънцето и сенници
Пазете очите си от слънцето с козирките за защита от слънцето и сенниците, които съдействат и за намаляване на загряването в кабината. Сенникът може да се монтира на предния или задния прозорец, като позицията на сянката се регулира за максимален комфорт на оператора.
fltRight
  fltRight clearBoth

 

Чистачка на задното стъкло
Големите чистачки за задното стъкло позволяват добра видимост дори в лошо време и кални условия на работа.
Чистачка на задното стъкло

 

Системи от CCTV видеокамери
Системите от видеокамери на John Deere ви позволяват да наблюдавате работата си по-добре и да работите по-ефективно. Ползите за вас от:
 • Надеждно транспортиране и работа: С камерите на системите от видеокамери имате време да видите преминаващи наблизо и обекти.
 • Максимален добив: Разтоварващ шнек, теглена машина, изваждане на бали – можете селективно да наблюдавате работните процеси в и на машината.
 • По-малко стрес извън контрол: Независимо дали се извършва оран, пръскане, сеитба, наторяване или събиране на реколтата, можете да погледнете напред и да видите всичко без да се напрягате. Камера за наблюдение на операциите зад кабината прави работата ви по-лесна, допринасяйки за здравословна работна поза и подобрена производителност.
Системи от CCTV видеокамери

ПОДОБРЕНИЯ НА РАБОТНИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Желаете ли вашия трактор John Deere да може да прави повече? Може би сте променили земеделските си практики или сте закупили трактор втора ръка. Възможно е да надстроите вашия John Deere, така че да можете да се възползвате от по-добрата производителност, независимо какво.

Поставяне на баласти

С правилно разпределение на баласта ще извлечете максимума от производителността на Вашия трактор. По този начин се предава повече от мощността към земята и така положително влияе върху икономията на гориво, сцеплението и комфорта. Правилният баласт ще зависи от мощността на трактора (конските сили), скоростта му на движение по време на работа на полето и от типа на прикачното приспособление, което се използва.

Предни тежести Quik-Tach
Могат лесно да бъдат монтирани/демонтирани към/от предната опора за тежести. Те осигуряват оптимизирано разпределение на теглото между задния и предния мост, като техният размер лесно може да се адаптира към изискванията на приложението.
Предни тежести Quik-Tach

 

Повдигаеми тежести
Те са най-гъвкавото баластно решение. Предлагат се във варианти 900 kg, 1150 kg, 1500 kg, 1800 kg. Могат да се монтират директно към предната опора за тежести (900 кг и 1150 кг). Чрез използване на централна монтажна конзола (вече включена във вариантите 1500 kg, 1800 kg) те могат да се окачат към задната или към предната навесна система за повече сцепление.
Повдигаеми баластни тежести

 

Тежести за задните колела
Могат да се монтират на външната страна на стоманени или лети колела. При лети колела или лети колела за тежко натоварване те могат са бъдат монтирани също и на вътрешната страна. Товароносимостта на гумите винаги трябва да се съблюдава.
Тежести нза задните колела

 

Двулъчеви радарни датчици
Наблюдават точно буксуването на колелата с двулъчев радарен датчик:
 • Пести гориво
 • Избягва утъпкване на почвата
 • Подобрява доброто сцепление
 • Подобрява ефективността
Двулъчеви радарни датчици

 

Headland Management System (HMS/iTEC):
Това е функция, която позволява на оператора да записва или настройва последователност на действия. Работата на полето никога не е била по-лесно или по-продуктивна.
 • Намалява умората на оператора – няколко функции на трактора са зададени като последователност в един бутон.
 • Точна работа
 • Лесно използване
Headland Management System (HMS/iTEC)

 

Удължители за веригата
Ако сеете или пръскате, тези удължения на веригата ви позволяват да покриете повече редове на веднъж без това да влияе върху обработената почва или укрепванията. Няма и намаляване в допустимото натоварване на моста. Удължената верига предоставя също и по-добра опора и стабилност на пръскачките. Предлагат се два различни удължителя и те се сглобяват лесно и се монтират бързо. В зависимост от общата ширина на трактора те може да наложат използването на допълнителни светлини и предупредителен знак.
Удължители за веригата

 

Допълнителен резервоар за хидравлично масло
Допълнителните резервоари за хидравлично масло с голяма вместимост увеличават количеството масло, което е на ваше разположение за взискателни операции, напр. разтоварване на големи ремаркета.
Допълнителен резервоар за хидравлично масло

 

Предна навесна система John Deere
За по-голяма гъвкавост се предлага и напълно интегрираната предна навесна система John Deere и преден ВОМ (силоотводен вал) за монтиране на полето на трактори от серия 6R и 6М. Предната навесна система John Deere Cat. 3N е перфектната за пренасяне на товари, както и за работа с прикачен отпред инвентар и предлага висока товароподемност от 4000 kg, за да се осигури стабилност при множество тежки прикачни приспособления. Освен това предната навесна система John Deere се доставят със:
 • Блокиращо устройство за безопасни условия на транспортиране и работа
 • Дросел за регулиране на спада в скоростта в плаваща позиция с хидравлично управление
 • Три позиции за теглителните рамена (твърдо, плаване, сгънато)
 • Теглителни рамена с куки за бързо прикачване
 • Точка за теглене
 • Седемклемна букса за ремарке
 • Три позиции на централното рамо
 • Вертикално съхранение на горно централно рамо
 • Може да се комбинира с преден ВОМ на John Deere и е напълно съвместим с челните товарачи на John Deere.
 • Предлагани опции: напр. опора за вериги на косачки, дефлектор на капака, акумулатор, два допълнителни куплунга за селективни управляващи клапани.
Предна навесна система и преден силоотводен вал на John Deere
Преден силоотводен вал на John Deere
Напълно интегрираният преден силоотводен вал John Deere се зацепва електрохидравлично с превключвател на дясната конзола или конзолата CommandARM. Характеристики на предния силоотводен вал на John Deere:
 • 1000 об./мин с перфектно съвпадение между оборотите на предния и задния ВОМ
 • Шестшлицовият силоотводен вал може да предава 80 kW мощност
 • Посоката на въртене на изходния силоотводен вал е обратно на часовниковата стрелка, когато тракторът се гледа отпред
 • Плавно модулирано зацепване за леки или тежки прикачни приспособления
 • Хидравлично контролирана спирачка на ВОМ за избягване на прекомерно неуправлявано движение на инвентара
 • Интегриран в системата за управление на маневрирането в края на полето iTEC
 • За лесно свързване на водещия вал шийката на силоотводния вал се отличава с ъгъл на въртене 60 градуса
Предна навесна система и преден силоотводен вал на John Deere

ЗАЩИТА И СЪХРАНЕНИЕ

Вашият трактор и прикачния инвентар са голяма инвестиция. Ето защо ние предлагаме редица продукти, които защитават вас и вашите машини. Имаме всичко, от което се нуждаете за минимизиране на риска и в същото време за увеличаване на ефективността до максимална степен.

Имобилайзер
Имобилайзерът е електронна система, която не допуска самоволно движение на трактора и предотвратява кражбата на машината. Всеки комплект включва два ключа за имобилайзера. Ако се използва непозволен ключ, тракторът ще се изключи след стартиране и няма да може да се задвижи.
Имобилайзер

 

Заключващи се капачки
Заключете горивния резервоар или резервоара за трансмисионно масло, за да предотвратите актове на вандализъм и смесване на скъпите работни течности.
Заключващи се капачки

 

Комплект за заключване на вратата
Всеки комплект включва дръжки за вратата и специален ключ. Отделно могат да бъдат поръчани заготовки за ключовете.
комплекти за заключване на вратата

 

Въртящи се предни калници
Възползвайте се от най-добрата маневреност и защита с въртящите се предни калници. Те предлагат предимства като по-широк ъгъл на завиване и ви позволяват да работите и обръщате на по-малка площ. И ще имате защита от калта и замърсяванията, която традиционните калници осигуряват.
Въртящи се предни калници

 

Странични удължители за задните калници
Опазете кабината си чиста и подобрете видимостта със страничните удължители за задните калници, които се предлагат в различни размери.
Странични удължители за задните калници

 

Аларма за заден ход
Алармата предупреждава със звуков сигнал, когато тракторът се движи на заден ход, за да предпази хората наоколо.
Аларма за заден ход

 

Комплект за разкачване на акумулатора
Външно монтираният комплект за разкачване на акумулатора е идеален за предотвратяване на нежелана употреба и за избягване на изтощаването на акумулатора, ако се оставят работещи монитори или радио.
Комплект за разкачване на акумулатора

 

Предпазител на дъното на горивния резервоар
Особено препоръчителен за трактори, работещи при тежки работни условия (като стърнища, гористи местности или при възстановяване на земя). Те са изработени от устойчива ламарина и са разположени под горивния резервоар за допълнителна защита.
Предпазител на дъното на горивния резервоар

 

Кутия за инструменти
За лесен достъп до вашите инструменти, когато сте на полето, снабдете се с кутия за инструменти John Deere. Те са здрави, дълготрайни и организирането на вашите инструменти в тях е лесно и удобно.
Кутия за инструменти

 

Предна кутия с инструменти
Много пространство, две свалящи се поставки и иновативен дизайн на вратичката и капака.
Кутия за съхранение

 

РЕШЕНИЯ ЗА НАВЕСНАТА СИСТЕМА

Направете добри прикачвания

Изборът на правилната навесна система за работа с прикачен инвентар е сериозна работа. За щастие нашите оригиналните тегличи осигуряват великолепна надеждност и са произведени от висококачествени материали, отговарящи на изискванията на John Deere За транспортни дейности се предлагат предлага голямо разнообразие от фиксирани, регулируеми по височина, ръчно или автоматично задействани варианти на теглич.

Регулируеми във височина тегличи за ремаркета
Автоматичен теглич за ремарке със сферичен щифт 38 mm се предлага също и като широк вариант, напр. за използване с подсилени теглителни пръти или ремаркета.
Регулируеми във височина тегличи за ремаркета
  
Регулируемият по височина теглич тип "топка" и тип "Piton Fix" са са идеални за теглене на ремарке и много други приложения с прикачен инвентар. Когато се използват в долна позиция, те осигуряват оптимално сцепление и динамика на управление на комбинацията трактор/ремарке. Регулируеми във височина тегличи за ремаркета
Теглич 3-в-1
Позволява да използвате ремаркета и прикачен инвентар, изискващ различен тип теглич. Включва пет позиционна релса за използването на следните три функционалности:
Теглич 3-в-1
 • Ръчен или автоматичен регулируем по височина теглич за ремаркета
 • Вложка за теглич тип "Piton Fix" или тип "топка" (нерегулируем по височина), ако се изисква едновременно ръчен и автоматичен теглич
 • Теглителен прът, когато вложката за тип "топка" или "Piton Fix" е демонтирана

В долна позиция тегличите от тип "топка" позволяват тегленето на прикачен инвентар с до 4 t статично вертикално натоварване, вложките тип "Piton Fix" позволява 3 t статично вертикално натоварване.

вложка тип "топка" Вложка "Piton Fix"
Вложка тип "топка" Вложка "Piton Fix"
Система за принудително управление за тегличи тип "топка"
Предлагат се за вложки тип "топка" и регулируеми по височина тегличи тип "топка", като те се предлагат също и за едната страна или за двете страни, като по този начин могат да се използват ремаркета с дясна или лява система за принудително управление.
Система за принудително управление за тегличи тип "топка"

Предимствата на системата за принудително управление:

 • Позволява ви да правите по-трудни завои, когато използвате многоосни ремаркета
 • Увеличава защитата на почвата
 • Намалява износването на гумите
 • Увеличава комфорта за оператора – тъй като няма изискване за блокиране на тегления мост при движение на заден ход или при движение с висока скорост по шосе, тъй като колелата на ремаркето винаги ще са съосни с радиуса на завоя.

Избирате John Deere, защото искате най-доброто. Когато настъпи време за обслужване на вашата машина, има смисъл да се използват само оригинални части за поддръжка и смазочни материали, които са създадени и одобрени от John Deere.

Поддръжка на трактор

Разширяване на всичкиСвиване на всичко

ФИЛТРИ

Филтрите са сърцето на ефективността. Тъй като са специално проектирани за работа с вашия трактор, ние силно препоръчваме да използвате винаги и само оригинални филтри John Deere. Маслените, горивните и въздушните филтри предотвратяват навлизането на вредните частици в двигателя, като същевременно намаляват разхода на гориво. Замърсените филтри могат да увеличат консумацията на гориво с до 5% на филтър, затова има смисъл сменяте филтрите сменят веднага след като се изхабят.

СМАЗОЧНИ МАТЕРИАЛИ, ОХЛАЖДАЩИ ТЕЧНОСТИ И ГРЕСИ

Всеки лубрикант, който предлагаме, е разработен от експертни инженери от John Deere и е идеално оптимизиран за тежки условия на работа. Нашите продукти не само подобряват работата на вашия трактор, но и я защитават от износване и удължават живота на вашата инвестиция. Те съдействат и за съкращаване на разходите по поддръжката чрез удължаване на интервалите за обслужване и смяна.

 1. Хидравлично и трансмисионно масло
 2. Трансмисионно масло
 3. Грес
 4. Охлаждаща течност
 5. Масло на двигателя

Plus-50 II е съвременно двигателно масло, създадено за удължаване на интервалите за смяна на маслото, осигуряване на по-дълъг живот на двигателя и предоставяне на подобрена работа и защита на  дизелови двигатели, включително двигателите с ниски емисии (Stage III B/ Stage IV).

Hy-Gard е универсално трансмисионно масло за трактори (UTTO). То е специално създадено да защитава трансмисиите, "мокрите" съединители, "мокрите" спирачки и хидравличните системи на вашите машини John Deere. Hy-Gard преминава интензивни изпитания по време на и след неговото разработване за надхвърляне на минималния стандарт JDM J20C.

Cool-gard II е идеалната охлаждаща течност за защита от корозия и отлагания и в летни, и в зимни условия. Тя защитава вашата охладителна система до 6 години или 6000 работни часа.

Защитете своето оборудване – защитете своята инвестиция с оригиналните смазочни материали на John Deere.

АКУМУЛАТОРИ

John Deere. Има причина да използвате оригинала.

Ние знаем, че вашите акумулатори са подложени на големи натоварвания и очаквате от тях да се справят при много тежки условия. Ето защо, акумулаторите John Deere са произведени по изключително високи стандарти и стриктно тествани съгласно взискателните ни спецификации, базирани на изискванията на машините

Акумулатори StrongBox – Изключителна технология за посрещане на изискванията на специалните приложения.

Ако имате нужда от качество, производителност и надеждност, особено при екстремни условия извън пътя, акумулаторите StrongBox са идеални. Осигурявайки по-висока производителност, те са създадени с използване на висококачествени материали и върхови технологии за приложения за голямо натоварване.

Обещанието на нашия акумулатор

 • Отговаря на изискванията и стандартите за качество на John Deere
 • Подобрени характеристики за стартиране дори при екстремни работни условия
 • Изключителна устойчивост на вибрации
 • Висока издържливост при зареждане и разреждане дори когато двигателят е изключен
 • Подобрено отдаване на енергия

БОИ И ХИМИКАЛИ

Външният вид не е всичко, но колкото по-добре се грижите за оборудването си John Deere, толкова по-добре се запазва стойността му. От кърпичките и почистващите спрейове до разтворителите и боите за високо натоварване и боите – ние предлагаме пълна гама от продукти, за да поддържате вида и работното състояние на оборудването John Deere като ново.

Дори нашите бои работят усърдно

Мислите за поправки на боята или пребоядисване на вашата машина John Deere? Никой те прави зелено и жълто по начина, по който ние го правим – тъй като само боите на John Deere са направени по оригиналната формула, която използваме във фабриката. За идеалното съвпадение на цветовете по всяко време, настоявайте за оригиналните бои на John Deere. Всички друго е просто зелено. Или жълто.

Не рискувайте

Не рискувайте

Предпазвайте Вашите машини с оригинални части, които са проектирани и конструирани, за да работят като никои други. Нашите части ще поддържат производителността на Вашата машина и са подкрепени от нашето име.