Време за промяна

 

Заслужавате изключителна производителност

Ефективната, модернизирана производителност на нашите трактори 6R, 7R и 8RX ще осигури осезаема икономическа стойност на вашия бизнес. Техните експлоатационни преимущества при транспортиране, почвена защита и универсалност ще се проявят при равносметката.

Намерете представителство

Доказани и изпитани

Експлотационните преимущества на нашите големи трактори при транспорт, почвена защита и универсалност са потвърдени не само от стотиците ни клиент в Европа, но и са подкрепени от независими изпитания. Макар че, това не е всичко. Защото освен всичко, получавате и плеяда от функции за прецизно земеделие като 1-Click-Go-AutoSetup, които надминават другите в областта и добавят още към вашата рентабилност.

1-CLICK-GO-AUTOSETUP

Този пестящ време инструмент за висока производителност намалява до 50 % времето за настройка на полето. Напълно автоматизиран, без грешки, без закъснения. Предварително планираните работни задачи автоматично се показват на дисплея от 4-то поколение, когато тракторът навлезе в полето. Всичко, което операторът трябва да направи, е да потвърди настройките с ЕДНО ДОКОСВАНЕ. Това е!

Unbeaten-Header

Възползвайте се от универсалността на този маневрен, мощен 4-цилиндров трактор с мощна хидравлика, голяма товароподемност и големи гуми.

Научете повече

Unbeaten-Header

Когато трябва да се справяте с транспортни задачи, няма как да пропуснете нашите трактори John Deere 6R и 7R. Кой ще бъде Вашият номер едно?

 • Номер 1 в транспортните задачи – 6R 185

  Под ваша команда са до 234 к.с. с ИУМ в лека 7,9-тонна конструкция със средна рама с несравнимо ускорение и изключителна универсалност.

  трактор
 • Номер 1 в транспортните задачи – 7R 330

  По време на последния тест DLG PowerMix, нашият 7R 330 зададе нов стандарт за разход на дизел и DEF в транспорта за трактори над 300 к.с. макс. мощност (ECE-R120).

  трактор
 • Номер 1 в транспортните задачи – 6215R

  Със само 19,2 л/ч, моделът 6215R не само постигна най-нисък разход на дизел от всички тествани трактори¹, но и показа най-високо ускорение при теглене на 30-тонни ремаркета².

  трактор
 • Номер 1 в транспортните задачи – 6250R

  От 2018 г. 6250R е ненадминат в теста DLG PowerMix Transport 2.0. Тракторът 6250R постигна най-ниския разход на гориво при транспортиране от всички тествани конкурети.

  Трактор

Регистрация за услугата за дигитални новини на John Deere

Повече от бюлетин - Регистрация за услугата за дигитални новини на John Deere

Регистрирайте се за нашата услугата за дигитални новини, за да сте информирани за нови блог статии, новини, специални дейности и ексклузивни оферти!

Регистрирайте се!

Свързани теми

Серия 6R

Серия 6R

№1 в транспорта и интелигентната автоматизация – високо-мощна производителност с ниско тегло.

Свържете Вашия John Deere

Серия 7

Ниско тегло, висока мощност – впечатляващо ускорение и изключителна пъргавина.

Свържете Вашия John Deere

Серия 8

Високотехнологични, с голяма теглителна мощ – универсални и мощни трактори за прецизно земеделие.

 1. 25 л/ч е гарантираното ниво на разход на гориво в режим транспортиране за този модел, за машини, участващи в Програмата на John Deere Гаранция за гориво, съгласно общите условия на програмата и в участващите държави. Обсъдете допълнителните детайли с вашия дилър на John Deere.
 2. Тест за трактори на Земеделската камара на Долна Саксония (Германия) 2020. “При сравнение на стандартни трактори (без Unimog) John Deere постига най-ниския разход на дизелово гориво. [...] Интересно е, че въпреки ниския разход на гориво 6R215 постига най-бързото ускорение с две ремаркета”; www.lwk-niedersachsen.de. 19 л/ч е гарантираното ниво на разход на гориво в режим транспортиране за този модел, за машини, участващи в Програмата на John Deere Гаранция за гориво, съгласно общите условия на програмата и в участващите държави. Обсъдете допълнителните детайли с вашия дилър на John Deere.
 3. 20 л/ч е гарантираното ниво на разход на гориво в режим транспортиране за този модел, за машини, участващи в Програмата на John Deere Гаранция за гориво, съгласно общите условия на програмата и в участващите държави. Обсъдете допълнителните детайли с вашия дилър на John Deere.
 4. Резултати от теста Profi, 06/2018 г.
 5. На базата на разход на гориво от 40 л/ч и 20 % предимство в ефективността пред колесните трактори 8R при 7 000 daN.
 6. Ако приемем 3 % потенциална загуба на добив от утъпкани площи, нива с пшеница и добив от 8 t/ha и пазарна цена от 200 €/t, 3 % (240 kg) се равнява на повишение в печалбата от 48 €/ha