НАПРАВЕТЕ ПРОВЕРКАТА И СЕ ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ ОТ УСЛУГАТА НИ ЗА ПОДОБРЕНА СВЪРЗАНОСТ НА ПОЛОВИН ЦЕНА!

НАПРАВЕТЕ ПРОВЕРКАТА И СЕ ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ ОТ УСЛУГАТА НИ ЗА ПОДОБРЕНА СВЪРЗАНОСТ НА ПОЛОВИН ЦЕНА!

Не пропускайте тази оферта. Регистрирайте се!

Направете нашата Проверка за свързаност сега и спестете много

Ако вашата машина има възможност за свързване, но необходимият хардуер още не е монтиран, можете да вземете комплекта за ъпгрейд JDLinkTM на половин цена, включващ монтаж!
Свързаността се отплаща – това означава достъп до Operations Center и инструменти, които пестят време, спомага за по-интелигентно управление на ресурсите и ви дава възможност за вземане на решения за подобряване на рентабилността. В допълнение: John Deere Connected SupportTM съчетава най-съвременни инструменти за анализ и уведомяване и проактивна поддръжка от дилъра.

За да започнете сега, въведете вашия сериен номер(а)!

*задължително

Моля, изберете дилър за получаване на резултатите от вашата машина.

След като сте потвърдили избора на вашия дилър, ние ще ви изпратим имейл с вашия статут и данни за контакт с дилъра.

За съжаление не можахме да намерим представителство във вашия район. Моля, продължете, за да получите вашите резултати по пощата.

Специалист от John Deere ще се свърже с вас, за да намери дилър!

*задължително

Благодарим ви!

За да завършите регистрацията си, моля, проверете входящата си папка за имейл съобщения (и папката за нежелана поща/спам) и кликнете върху линка в имейл съобщението за потвърждение.

След успешно потвърждение ще получите имейл съобщение с вашите данни и път към персоналните ви резултати.
Това може да отнеме до един час.

Вашият John Deere екип

Резултати от вашата проверка на свързаността

Не пропускайте тази оферта! Свържете се с вашия дилър на John Deere:

Специалист от John Deere ще се свърже с вас, за да намери дилър!

Вашата информация

Проверката е завършена - ето вашите резултати:

Обратно към страницата на кампанията

Свързаността се отплаща

Изгледайте видеата, за да научите повече за ползите от свързаността – работете по-интелигентно и с по-голяма рентабилност, като същевременно увеличите времето за работа на машините.

Работете по-интелигентно и пестете време с Operations Center

Прехвърляйте директно полеви данни в реално време от вашата машина към Operations Center, за да имате достъп до тях от всяко устройство. Планирайте работата си и изпращайте информация за задачите направо към конкретни машини, следете тяхното местоположение, състояние и напредък на работата в реално време, за да вземате по-адекватни и по-информирани решения.

Увеличите максимално вашето време за работа с John Deere Connected Support™

Отстранявайте проблеми проактивно, преди те да застанат на пътя на вашата производителност:
John Deere Connected Support™ помага на Вас и вашия дилър да следите състоянието на вашата машина с инструменти като Експертни предупреждения/Expert Alerts и Machine Dashboard (Основни параметри на машината в реално време). Ако се докладва аномалия във вашата машина, с вас ще се свържат незабавно и ще получите проактивната помощ, от която имате нужда, за да запазите продуктивността си.

"С John Deere Connected Support™ можем да открием потенциални нередности в машината и да ги разрешим, преди да се превърнат в проблем."

John Deere Connected Support™ Специалист
John Deere Connected Support™ Специалист
Operations Center

Operations Center

С помощта на Operations Center, можете да планирате своята работа предварително и да изпратите информация за задачите направо до отделни машини. Това пести време чрез елиминиране на забавянията за настройка на полето и намаляване на операторските грешки. Проверете местонахожденията и състоянието на вашите машини в реално време и вземайте по-добри и по-информирани решения. Можете дори да споделяте данни от документацията с вашите клиенти, така че те да знаят, с какво сте се справили.

Connected Support

John Deere Connected Support™

Като използвате максимално възможностите на инструментите на John Deere Connected SupportTM, вие увеличавате максимално времето за работа на вашата машина. Machine dashboard позволява на вашия дилър на John Deere да наблюдава машините, въз основа на реалното работно състояние. С помощта на Expert Alerts, той може да открие потенциални повреди в машината и да ги разреши, преди да се превърнат в проблем. Тази печелеща награди технология намалява времето за диагностика и ремонт средно с до 20%.